Dev Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Çok basitçe düşünürsek, hani "şunun multisi olsa" dediğimiz neler var? Mesela multiplayer asteroids güzel olurdu bence. Başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 morrowind kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Modu var abi onun. Oluyor yani o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aa nasıl ya? bildiğimiz multiplayer mı oynuyoruz. questleri filan grup olusturup yapabiliyormuyuz. link please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aratman lazım, var diye hatırlıyorum çok iyi. ama konuyu dağıtmak da istemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 tamam konu devam etsin. ben bi aratayım. o zaman kotor'un multisi olsa gene süper olurdu diye konuyu bağlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 fallout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 cs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 http://www.albinoblacksheep.com/flash/curveball şunu yapsalar multi, dünyayı kasıp kavurur. milyonlar oynar şerefsizim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 harbi curveball harika olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Curveball iyiymiş ya. Pong yapmıştım, bunu da yaparım herhalde :) Başka başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 republic commando oynarken cok ah etmistim co op olsa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sabonis said: http://www.albinoblacksheep.com/flash/curveball müthiş bişey ya bu,feci sardım o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 mount & blade'in multisi olsa diyorduk, olacak çok şükür. ayrıca morrowind denmiş, multi modundan haberim yok olsa çok güzel olur tabii ama benim dileğim biraz daha farklı, direk elder scrolls evreninin MMO'su olsa süper olur. gerçi onada yapılıyor gibi bişey denmişti ama kesin bişey yoktu galiba ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Sacrifice vardı zamanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Hakikaten shiny'nin sacrifice'ı mükemmel bir oyundu,çoklu oynaması da inanılmaz zevkli olurdu eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 sabonis said: http://www.albinoblacksheep.com/flash/curveball şunu yapsalar multi, dünyayı kasıp kavurur. milyonlar oynar şerefsizim oyunu katılıyorum, curveball yönetir. dev yapacaksan 2v2 falanda ekle güzel olabilir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 mount and blade geliyo zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 curve ball da baya iyi aslında ama onun multisine gerek yok sadece istediğimiz zorluktan başlayabilelim yeter sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ardeth said: curve ball da baya iyi aslında ama onun multisine gerek yok sadece istediğimiz zorluktan başlayabilelim yeter sdfsd evet ya hep 1den baslamak çok baydı yok mu bunun bir yolu yordamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 curveball'ın multiplayerımsı bişeyi var galiba http://www.battleballgame.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 mount and blade, güzel olurdu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 sabonis said: http://www.albinoblacksheep.com/flash/curveball şunu yapsalar multi, dünyayı kasıp kavurur. milyonlar oynar şerefsizim oyunu netten değil ama 286da vardı paso oynayıp dururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EsHqUiYa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 mgs online kadar zevkli ve başarılı olcak bir multiplayer oyun istiyorum ben pcye.zamanında splinter cellde denendi ama tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar