Wylde Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Harbi ama ya ne bu aldırıcam seni dövdürücem seni bilmemne ayakları ciddi ciddi ülkenin tamamı mafya sanıyo kendini be . Herşey dayanışma yüzünden oluyo ama ha "abi mevzu olursa söyle 50 adam toplayıp gelirim yardımına" dediği için yoksa 1v1 pvp yapcak adam çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 2 saat olmuş aldırdı mı acaba8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ya ginalynin mesajlaa gülmekten konuya konsantre olamadım ama kızda kabahat belli..bu ne böyle kızların terbiyesizliği..bizim zamanımızda boylemiydi...pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 gün geçmiyor ki kişiselden bir konu garbage a taşınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Apis said: Tabii, aldıracakmış. Bu tepkiye hastayım memlekette, sanki yurdun yarısı mafya. Hayır nereden geliyor bu güç-iktidar hırsı, kabadayılık, çakma mafyalık? Bu kadar mı karaktersiziz? Hayır, bir insanın sevgilisinin eski sevgilisinine hoş bakmaması anlaşılır bir durum, kıskançlık denen bir şey elbetteki var. Ama tehditler, ağızdan salya akıtmalar... Bırak, hiç takma desemde demesi kolay. Ama en azından bir yüzünü yıka, aç camı hava al. Biraz faydası olur. kişisel yasalar amerikan yasaları gibi olsun.. evinde saldıranları vurursan cezadan vs yırt ya da tehditlerin hakikaten peşine gidilsin, açtığın dava kısa sürede sonuçlansın isterim herkes çakma dayı, çakma mafya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 lemür mü varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kesin ben de aldatıldım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 gittim evine kapıyı çaldım annesi açtı o arada arkadaşım asansörden inerken görmüş,yasemin evde mi dedim yurtdışına çıktı dedi korkudan öeh.sadece beni arayan mafya bozuntusnun nosunu istiyecektim halbukki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Baba siz türk filmi tadında şeyler yaşıyonuz.Yurtdışı ne ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahahahah abi yurtdışı da güzelmiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 bizde ulaşamıyoruz deseymiş ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kazımkarabekir said: gittim evine kapıyı çaldım annesi açtı o arada arkadaşım asansörden inerken görmüş,yasemin evde mi dedim yurtdışına çıktı dedi korkudan öeh.sadece beni arayan mafya bozuntusnun nosunu istiyecektim halbukki rozetini ve silahını masaya bırak roger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aldırttımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 kesin birinin yeğenidir yada babasının kardeşi gibidir birisi falan bunların hayatı balon. yavaş aldırsın :D kızada gayet el kalkar patlat azının ortasına helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 sedat pekerin 340.000 adet yigeni felan war bu ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hahahah yurtdışına çıktı nedir ? ahauh bizdeendişeşeniyorz fln deseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 aldırtmaya takıldım ben hala. aldırtmak ne lan. 80 lerin mafya raconu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Herif kızı kapmış, bir de üstüne posta koymuş. Bence kazanan belli, avutmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 nereye kapmış baksana kız yurtdışında asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Kız kaliteliymiş demek ki, yurtdışına da servisi varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Asteroth said: Herif kızı kapmış, bir de üstüne posta koymuş. Bence kazanan belli, avutmaya gerek yok.Alsın tepe tepe mike mike kullansın o fahişeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 nası gaz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 gaz falan değil gayet mantığımla söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar