aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 googleda panik baslamis, insanlar masalarini yakip, bilgisayarlarini camdan atiyolarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 google'dan arayınca bulunuyor fail -1- mayıs2009 açılış diyor açılmamış fail -2- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Asteroth said: Böjeek said: Prosciutto said: niye aramasın ki? wolfram alphayı sizmi kuruyosunuz acaba? edit:imla Bayaa düzeltmişsin imlayı edit'le. nesi varmış. ne battı gene gözünüze:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 artık moda oldu "x-killer" ürünler; iphone-killer, google-killer, psp-killer.. wolfram da böyle lanse edildi ama 1-2 hafta önce, yaratıcısı açıklamıştı. "iddiamız o değil" diye. zaten bu "killer" uygulamaların rakibini geçtiğini hiç görmedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 dasaaa said: ok.. o zaman şunu bi aratın bakeem http://www.picamatic.com/show/2009/05/04/06/16/3511761_107x55.jpg bu stiffness için basit bi formüldür mesela.. bunun açılmışı frame için şudur http://www.picamatic.com/show/2009/05/04/06/16/3511763_175x51.jpg ro'da Ib/4Ic chopra'nın kitabından geldi bu basit soru.. yok varsa formül arama motoru, var ya süper makbule geçer. bazen keyword aratmak hammalıktan öteye geçmiyor. tek durum arıyorsun bi sürü alakasız şey çıkıyor daha karışık şeyler var ki aman aman.. Formuller icin basitlestirilmis syntax'lar mevcut. Mesela okunusu pi kare olan birseyi PI^2 seklinde yazabiliyorsun. Kaldi ki zaten wolfram'in hesaplayicilarini kullanirken bu sekilde yapiyorduk. Bu tip seyler hic dert degil yani. Katli integraller falan aliyosun catir catir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Penthesilea said: Yok abi yani sen keyword aramasiyla Google'i gecemiyorken natural language aramasiyla nasil gecicen oksimoron bu. Ilkini yapamayan ikinciyi zaten yapamaz. Ilkini yapabilen de multi milyoner olur zaten. aslinda gecebilirsin. sonucta wikipedia'nin markup'i belli. ona ozel bir arama sistemi gelistirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 herkesin dedigi gibi google i sarsabilecek tek firma microsoft tur oda arama isine acayip yatirim yapiyor bir sekilde yarisacak google ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 http://www.technologyreview.com/web/22585/page1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 matama said: herkesin dedigi gibi google i sarsabilecek tek firma microsoft tur oda arama isine acayip yatirim yapiyor bir sekilde yarisacak google ileevet, live search ise beni alarak basladi mesela :P saka bi yana microsoft cidden deli gibi yatirim yapiyor, ama hala gecmekten cok uzak. su an kumo kod adiyla yeni nesil live search uzerinde calisiliyor mesela. simdilik sadece microsoft icinde kullaniliyor release edilmedi (isim degismicek bu arada, longhorn gibi bi durum bu da), benim ondan umudum var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mum_Chamber said: Penthesilea said: Yok abi yani sen keyword aramasiyla Google'i gecemiyorken natural language aramasiyla nasil gecicen oksimoron bu. Ilkini yapamayan ikinciyi zaten yapamaz. Ilkini yapabilen de multi milyoner olur zaten. aslinda gecebilirsin. sonucta wikipedia'nin markup'i belli. ona ozel bir arama sistemi gelistirebilirsin.yok tabi, wiki konusu oyle, ben internet aramasindan bahsediyordum orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bence mantık güzel onda bir sorun yok ama program program diyor eğer parayla satılacaksa bu pek google'ı tahtından indirmez. ya bi kaç seneye google kendini upgrade eder o formata gelir ya da bir gönüllü arkadaş çıkar aha aynısını da ben yaptım koyuyorum nete kahrolsun para seviciler der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Penthesilea said: ama hala gecmekten cok uzak. steve balmer'a şikayet etcem seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 haberi sonuna kadar okumak lazımmış Ücretsiz kullanılacak olan Wolfram, Harvard'lı fizikçi Steven Wolfram tarafından geliştirildi. buarada wolfram dediğimiz adam böyle 16 yaşlarında falan benim şuan daha anlayamadığım bir parçacık fizik makalesi yazmış adamdır bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 o senin sorunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ardeth said: Penthesilea said: ama hala gecmekten cok uzak. steve balmer'a şikayet etcem seniahaha abi az once update from microsoft diye bi mail geldi (bugun microsoft 3500 kisiyi falan isten cikardi) iste cok uzgun olarak ocak'ta karar verdigimiz uzere toplamda 5000'e ulasmak uzere bugun de 3500 kusur kisinin sozlesmesini bitiriyoruz, bla bla bizim icin cok zor bi karar falan diyo. koca bir paragraf boyunca uzgun bi sekilde neden gerekli oldugnuu anlatiyo, gotum atti boyle tum pragraf boyunca sonra ikinci paragrafta sizi etkilemeyecegini bilmenizi isteriz rahat olun falan diyo. omrumden yil gitti be o ilk paragrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 aquila said: o senin sorunun. sen anlıyon mu? buarada şu an derken az biraz parçacık fiziği görmüş biri olarak dedim bunu doktorada olsam ya da ilgi alanım olsa belki anlarım ama burda önemli nokta adamın 16 yaşında olması sfasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bir kaç screencast yayıldı internete. bu haliyle wolfram, google'dan çok wikipedia'ya rakip gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 toggie said: kim napıcak kennedy öldüğünde londra'daki havayı ögrenip? ancak işte bunları biliyor muydunuz diye başlık atıp mail forward yaparlar. ahah abi boğuluyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 http://www.wolframalpha.com/screencast/introducingwolframalpha.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Bu uyarı şeklide moda oldu başımıza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Kurcaladım şimdi epey bir. WoW oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Abi bu google'a rakip değil ki, olayı hesap kitap bunun. Ama süper bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 berk444 said: http://www.wolframalpha.com/screencast/introducingwolframalpha.html iyimiş ya açılsında sorular sormaya başlayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 dün açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar