Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Tarih Bölümü Ve Diğer Paticiler

Serkanow

Öne çıkan mesajlar

Niye patinin en az konuşulan grubu bu garbage bile tarihi geçmiş bir milletin geçmişi onun geleceği değilmidir NEDEN TARİHİMİZE BU KADAR SAHİP ÇIKMIORUZ türk milletinin övünülecek tarihini yücetmek için sizi birazda buraya davet ediorm...[signature][hline]En büyük Cimboooomm
http://linkler.8m.com
Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!!
Kitapyurdu
İlişkiler.Net
Mynet Arkadaşlık
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bölüm "Türk Milletinin övülecek tarihini yüceltmek için" değil, tarihi tartışmak ve konuşmak için açıldı.
Geçmişte neler olduğunu veya nedenlerini tartışmak ayrı, bir milletin tarihini yüceltmeye çalışmak ayrı; kaldı ki tarihimizin "yüceltilmeye" ihtiyacı yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

konuşmak isteyen, ilgilenen konuşuyor zaten, bi de hiç bişeyle ilgilenmeyenler var onlarda garbagea devamlı mesaj atıp duruyor =)[signature][hline]Bıshop, 31 Mart 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
ya şimdi öle bişi olsa cıkar derimki "ya birader ben lolitacıyım böle resim yaparım" ...
...ee reziilim tabi kız olsam kendim lolita olurum o yaşta, cahilmişim pişmanım
;;suicidal icq

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
türk insanının tarihe meraklı olanı da sadece kendi tarihine meraklı; nasıl insan geçmişini bilmeden geleceğini şekillendiremezse başkasını bilmeden de kendini tanıyamaz..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Sosyal ağlarda paylaş

Tarih bölümü tarihten çok siyaset bölümü gibi oluyor tartışmaların ilerleyen bölümlerinde bu yüzden kendimizi kasmaya gerek yok.
Bende çok övünürdüm Fatih öyle Kanuni böyleymiş diye ama getirisi olmadığını görüyorum bilmek yeter yoksa geçmiş ile yaşarsak günün sorunlarına eğilmez isek geçmiş olucaz.(bize geçmiş olucak)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Çünkü bikaç tarih bilmez densiz Osmanlı Tarihini Türk Tarihi sanıyor.

Osmanlı değil midir Türk düşmanı olan?
Osmanlı değil midir Türkleri savaşlarda önlerde kırdıran?
Osmanlı değil midir Türklerden öldürürcesine vergi alan?
Osmanlı değil midir Türkler savaşta önde ölürken yeniçeri ecnebilerini(Gavur döllerini) savaşta yağma için en son gönderen?
Osmanlı değil midir bir padişahın 100 tane çocuk bıraktığı?
Osmanlı değil midir kardeşini boğdurtup,ayağı kaydı sabuna basıp,boynu kırıldı diye tarihçilerine yazdıran?
Osmanlı değil midir babasını boğdurtan yağlı kementle?
Osmanlı değil midir oğlunı öldürten yağlı kementle?

Okuyun arkadaşlar,okuyun...
Siz de densiz olmayın.
Bilmeden konuşmayın.[signature][hline]Dracula Mager[Humanity]
Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom]

Herşey Moonglow içindi...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
"Okuyun arkadaşlar,okuyun...
Siz de densiz olmayın.
Bilmeden konuşmayın"

dön de aynaya bak.. birşey söyleyeceksen adabınla söyle de boş dahi olsa iki paralık etme itibarını..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

Osmanlı bir cok sey yapmıştır da yine de bizim tarihimiz dir Osmanlı , ondan onceki Selcukluların veya ondan Onceki Bizans veya Ondan onceki Roma , veya Romadan Once de olan Bergama Krallığı , Likia Lidia , Hitiler Hattiler, Büyük iskender , Persler.hepsi bu topragın tarihidir.Hepsinden de su anki Turk kulturu , Dolaylı veya Dolaysız yoldan kendimizden de bir şeyler ekleyerek bugunku Kültürümüz veya Medeniyetimiz oluşmuştur.
Osmanlı yı reddetmek,veya bu topraklarda olan herhangi bir devleti reddetmek , bence büyük bir hatadır.

Almanlar ın Nazileri reddettiklerini ben hiç görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...