BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 http://gucomics.com/archives/view.php?cdate=20090501 http://www.wowinsider.com/2009/04/29/player-receives-developer-item-in-the-mail-one-shots-ulduar/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 oyuna gireyim de mailime bakayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 seriously lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 o item'i yollayan gm'i de bulup taksim'de sallandirmak lazim, o olayin kaza ile olma ihtimali yok gibi birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 şaşırdım gerçekten :) item harika Martin Fury... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi yuh =] yazik o gme de, hani yanlislikla olduysa ki anca yanlisliktir bence, gitti isi gucu adamin entire guild ban olayi da komediymis ayrica ahah, acarlar ama kendi elemanlarinin okuzlugu sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 adam gerizekalı ki, sen kalkar bi günde bütün achievementları yaparsan dikkat çeker tabi yavaştan yavaştan yapıcaktı mis gibi.. hey gidi bize öyle bi yanlış yapan olmuyoki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 EHEHEHE. O achievement olayları çıkmasaydı, herifte de azıcık zeka olsaydı kimsenin ruhu duymazdı. World first için de kasmıycaksın mal gibi, sinsi sinsi alıcaksın lootları tek başına: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Algalon kesebilirdi adam yahu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Her halikarda 1 hitteki damage yüzünden yakalanacaktı. O item bende hack, misclick gibi durumlarda GMler itemları bosslardan droplayıp oyuncuya veriyor gibi bir izlenim yarattı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 herif dayanamamıs elindeki bütün gücü boşaltı vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Karatechop's miracle raid başarılı geçen raidler için artık bir tabir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 achievement yaparlar yakında Karatechop adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 adamın gnome olmasına bi ben mi takıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 karikatürde takılmış merak etme. bende takılacaktım da sonra alakası olmadığını farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bari adam algalonu kesseymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 herşey achiyle kesince, server firsr serer first, illet cakmış zaten, gelememiş angalon'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 dış güçler devreye girmiş. yoksa gelip beni bile kesermiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Combat logda eğer neyin vurduğu yazmıyosa, arenadada nuke'lerken araya sıkıştırıp hoop indiriverirdi.. tazemidir nedir gitmiş eline yüzüne bulaştırmış :D Gnome olması zaten olayı dahada komik bir hale soktu yorumlarda fln hep vardı, aa gnome mu hiç şaşırmadım tepkileri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 100 charge li itemi arenada kullanmak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 abicim azcik kafasi calissa bwl ahn quiraj naxx felan farmlardi solo paralari satardi ne isim olur ulduarla relax takilcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Gazlı gınom işte =) harbi ne gerek gidip ulduar'ı patlatıyon BG'ye girip aggro aggro tek tuş duman etmek arkasından ortalarında /dance etmek varken =) Ama ne rating kasılır böle bi şeyle =) al yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar