Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

etoya ırkcılık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla spesifik olarak hangi maçı kastettiğini bilmiyorum ama pek çok maçta Eto'o ya ırkçı tezahurat, hakaret ve işaretler yapılıyor. En ünlüsünde tribünler top eto'oya geldiğinde maymun taklidi falan yapmışlardı bayağı olay olmuştu o olabilir dediğin.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:
Aynisi italyada inter biriyle oynarken, inter taraftari yapmisti. Zoro ya yapilmisti. Sanirsam ayni yildi ama italya ve ispanyol seyirciler boyle. Yani bi kismi :p

inter , juventus yapılanda balotelli
Mesaj tarihi:
Masticore said:
BiTcH_oFBaT said:
Aynisi italyada inter biriyle oynarken, inter taraftari yapmisti. Zoro ya yapilmisti. Sanirsam ayni yildi ama italya ve ispanyol seyirciler boyle. Yani bi kismi :p

inter , juventus yapılanda balotelli

bu sene oldu senin dedigin.
Benim dedigm 2 sene filan onceydi. Inter kimle oynuyodu hatirlamiyosum ama adriano ikna etmeye calismisti.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Zoro o adam, defans oyuncusuydu küçük takımlardan birinde. İtalya'dan gidicem falan demişti hatta sonra noldu bilmiyorum.

sora kötülere karşı savaşmaya başladı. şike yapanların formasına z çizdi.
Mesaj tarihi:
ulan ben eto olcam, milyon dolarlarım olcak, maçın ortasında eski açıktan birisi çıkıp maymun taklidi yapıcak ve ben sahayı ağlayıp terk edicem var mı eto böyle bişe ya yapma gözünü seviyim çok gereksiz
Mesaj tarihi:
Avrupa taraftarı güzel , bizimkiler hayvan diyen insanlar 500 kez düşünüp söylediklerinden utansın derim .

hepimiz etooyuz ama ayrıca hepimiz taraftarız .Hiçbirimiz birinin üzerine lord değil .
  • Yeni Oluştur...