fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Krusty said: fedeyi arayan birine rastladım demin sdf EKMEK O DA MANYAK AŞIKMIDIR NEDİR BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 hayır arkadaş olarak seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: I think we visited Turkey on March last Year Stranger: WORST COUNTRY EVER You: :D You: why? Stranger: People are stupid You: am i? Stranger: My mom told me that You: did ur mother got raped by turks when she's young? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Ardeth said: You: NİL? Stranger: cilee bülbülüm cileeeeeeeeeeeeeeee Stranger: fakk lan günes sen misin bu? dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 arkadaş ayaa göt ayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 elesso said: selam ben lesbian affair için hiç lame sayılmam saygılar selam, ben lesbian affaire yetecek kadar bohem sayılmam. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 vaniLLe said: Ardeth said: You: NİL? Stranger: cilee bülbülüm cileeeeeeeeeeeeeeee Stranger: fakk lan günes sen misin bu? dsf YOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yok abi fede yok burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: kahrolsun abd emperyalizmi You: yaşasın halkların kardeşliği Your conversational partner has disconnected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: maşallah 30 santim vardı Stranger: sonrasın hatırlamıyorum işte You: yuh ak You: yazık la sana Stranger: oha adam değişmiş Stranger: sen kimsin be You: lan kırık mısın Your conversational partner has disconnected. bu aramızdan biri mi arkadaşlar ahauaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 az önce biri DİLARA SEN MİSİN diye mesaj attı, kim o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: hi Stranger: selamü Stranger: naberü You: vay ak Stranger: nerdenü You: iim sen Stranger: iiimü Stranger: sen nbrü You: bende iim You: türkler heryerdeymış meğer Stranger: manitasın sanki You: patidensın dı mı Stranger: manita kokuları alıyorum You: yıkan camın kokuo o zaman Stranger: cam cam Stranger: sniffffff Stranger: nerde cam You: cam içimizde Stranger: haklısın You: sen kokuyu nerden alıon You: gelıım oraya Stranger: senin o taraftan geldi halbüsü You: ımkanı yokki Stranger: bende iim dedin de Stranger: oradan geldi koku You: bende iim dienlerı mı kokluosun anlamadımkı Stranger: hiç kasmayalım babuş Stranger: bu iş You: onu dıcektım Stranger: birbirimize küfüre gidiyor You: direk karıya yonelelım Stranger: aynen You: hadi kolay gelsin Stranger: eyvallah rasgele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: FEDE YE SÖYLEYİN ONA DİL ZİNASI YAPARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 AHAHAHAH EMREDİR. dilara sen misin diye mesaj atan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 You: NİL? Stranger: auto message: ymek yyoruuummmm... You: NİL? Stranger: ah geldim chanm yhaa nabers You: U LIEK MUDKIPZ? Stranger: i liek mudvayne You: IN SOVIET RUSSIA MUDVAYNE LIEKS U Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 olm manyakmısınız lan ben fede dedim birine you again fuck u dedi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You have disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 brezilyalı 16 yaşında hatun buldum ahaha resmini gönderdi.fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bu geceki troll davası bitsin de normale geçicem ben de D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 inatla ekşi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: Hi You: borcunu öde lan şerefsiz. You: kaçma. Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 You: NİL? Stranger: KARAİBRAHİMGİL daha da gelmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: FEDE YE SÖYLEYİN ONA DİL ZİNASI YAPARIM You: AHAHAHA You: FEDE YI ARIYORUM BEN You: FEDE You: NERDE You: FEDE Stranger: LAN O FEDEYİ You: FEDEEEEE Stranger: YAKALARSAM VARYA You: AHAHAHAHAH Stranger: ÇÜKÜNÜ KOPARTIRIM You: HAYIR You: YAPMA You: FEDE BI TANE Stranger: ARKADAŞ KOPARTIRIM BEN You: CAPSLI KONUSUNCA DAHA KOMIK OLMADI You: KAPATALIM MI BERABER Stranger: BUNU SÖYLEMEYİ UNUTMA Stranger: tamam You: oh Stranger: böyle You: daha iyi Stranger: çok seviyeli Stranger: oldu You: evet Stranger: /******* Stranger: FEDENİN You: ekonomi nin bir ivme kazandıgı inkar edilmez bir gerçek Stranger: fedeyi You: SEKS Stranger: seviomusun You: MEMEMEMEME Stranger: sen You: ********* You: EVET Stranger: fedeyi ben sevmiorm ama ufak yazdıgım icin Stranger: kendimi Stranger: ifade edemedim Stranger: şu anda You: ahahahahahah You: aç caps You: cruise control for the cool You: ABAN You: GOGOGO You: FEDEEEEE Stranger: FEDENIN AGZINI ****** ****** BAYRAM EDER Stranger: HADI HAYIRLI TRASLAR You: AHHBDFLJAHBSDFJASDFHASD Stranger: KEL KAFALI DYNAMICK E SOYLEYIN Stranger: KELLER HER GOTU ELLER Stranger: HEUHEUHEUHEUHUEHUEUHEUHEUHE You: AAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 niye? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Stranger: hanginiz kara murat? You: EMRAH KOŞ Stranger: allah belanı versin You: ANNEN You: BEYLER ANNE DEDİ You: ARKADAKİLER Bİ SUSUN ADAM ANNE DEDİ Stranger: olm sıyırmışsın lan pati mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar