Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: hi Stranger: um.... Stranger: we need to tak. You: TAKTAK? Stranger: + L You: let's talk. Stranger: k well Stranger: remmeber when i told you about kathleen? You: yes, what about her? Stranger: well, Stranger: SHE FUCKED QUINTON Stranger: ANALLY. You: omfg You: that's great news You: quinton wanted in the butt for so long You: i'm so happy for both of them Stranger: omfg me too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: Şampiyonluk yarınlara kaldı, gördünmü kartal ananın ******** :D You: ahahahahahahahahhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yalnız adam yaklaşık 3 saattir aynı şeyi yazıyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 said: You: nerba Stranger: hilmi Stranger: ordamısın You: burdayım burdayım You: osmanda yanımda Stranger: baban aradı, yatsın pezeveng diyo You: sole ona You: **** You: paticik? Stranger: tamam. Stranger: ahah Stranger: eet Stranger: sdfs You: auhsuahfhuas You: nick ne? Stranger: zaugna You: ahah You: alan yetkilisi You: asfhasubfasf Stranger: ahah You: mokoko bende Stranger: alan yetkilisiyim ama Stranger: nefret ediom Stranger: yetkililikten You: niye yav Stranger: modluktan bıktım You: ne guzel You: guc sende artık Stranger: abi diğer modlar iğrenç Stranger: hiçbiriniz sevmiom You: asfuasgfuas patiye yazıyım diye yapıosun tabiki You: safugasubgfag Stranger: ahsuahu yaz lan. Stranger: zaugna diilim zaten Stranger: ardanın da götüne koyim You: farkettim Stranger: sdfsdf Stranger: kaçayım ben Your conversational partner has disconnected. zaugna rp'ni yapan var. sauhfasufa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 neural network rpsi yapmak eğlenceliymiş Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: *training neural networks -> initiate by saying hi* You: Hi! Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: if ifiififififif You: if else You: evet You: bence de Stranger: why are there so many people speaking this language rightnow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 You're now chatting with a random stranger. Say hi! You: Selami baban aradı, interneti kapatsın yatsın artık diyor. Your conversational partner has disconnected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 fede said: Stranger: if ifiififififif You: if else You: evet You: bence de Stranger: why are there so many people speaking this language rightnow ahhahaha ele geçirdik çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 patiden birbirimize çıkmazsak neyim You: hi Stranger: hey Stranger: 18 m england You: im male too dont bother heheh Stranger: ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 of abi turkçeyi ogretmişiz hemen fena trollledik dont speak turkish diyenler oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi eğer gerçekse amerika washington dc de modellik yapan bir kızla konuştum baya bi. cumhuriyetçi çıktı kız yarım saat obamaya falan sövdü. mail atacakmış bana görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ABİİİİİİİ ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 You: Stranger: hello You: Merhaba canim. Stranger: WHAT!!??!! You: BEBEYIM YAPMA AMA BILIYORUM You: SENDE BENI ISTIYORSUN off birakamiyorum su mereti ahjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: Whats up with all you Turkish people here? Stranger: Could you like invent your own Omegle and chat with each othere there...? You: having fun bro, having fun Stranger: I have nothing in common with Islamic people. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bırakamıyorum siteyi ben natalie diye güzel bi kız resmi gösteren cıktı.inanmayın böle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ne dediniz lan adamlara türküm dediğimde çıkıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ZaugnaKhaldun said: You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: Şampiyonluk yarınlara kaldı, gördünmü kartal ananın ******** :D You: ahahahahahahahahhahahahahah ekrana püskürdüm ashj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Off uyumam lazım kapayamıyorum aleti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yazik said: Connecting to server... You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: türk müsün You: Hayir, mogolum. Stranger: komikssin Your conversational partner has disconnected. EYVS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 abi dh tayfası inanılmaz kötü yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Stranger: ayrıca Stranger: bu ekşisözlügün Stranger: ebesini *sansur* You: yok ciksa da kismi var Stranger: eer orda yazarsan bunu yaz Stranger: götlerine girsin bu site You: yok paticiktenim Stranger: o ne ya Stranger: o nasıl adres Stranger: hahaahahaha Stranger: paticik :D Stranger: koptum Stranger: googleda aramalıyım You: dalga gecme lan You: ! lan dalga gectiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 sigisMoNd said: You: yok paticiktenim Stranger: o ne ya Stranger: o nasıl adres Stranger: hahaahahaha Stranger: paticik :D Stranger: koptum ajhahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 off babacum haklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 çok ağır küfürler dönüyo bazen ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Pogodiyle çarpışan şanslı insanlardan biriym asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar