Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik ne kadar goruyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalnız yanlış yöneltti anket cevapları, ben en alttakini lens kullanmıyorum & gözlük kullanıyorum olarak anladım. hiçbirşey kullanmıyormuşum gibi oldu ki 10 yıldan fazladır kullanıyorum heh.
Mesaj tarihi:
0.5 0.5 astimat. lens mens kullanmiorum daha. ama bi gözlük takınca görüş çözünürlüğüm arttı resmen bi.. takarım belki. üşeniorum gidip almaya.
Mesaj tarihi:
Eternalus said:
2+ gozluk/lens kullanmiyorum fazla yaşamaz. artık otobüs olur, minibüs olur, kalırsın birinin altında. Madness? THIS... IS... ANKARAAAA!

Ben 2.5 miyop ile takmıyorum gözlüğümü, süper oluyo. Etrafa blur efektiyle görüyosun.
Mesaj tarihi:
20 li 30 lu numaralar var, 5 gene iyi.

benim birisi 1,75 birisi 2 herhalde hatırlamıyorum bile. sittin senedir gitmedim doktora. gözlük değişirken camdan ölçtürüyorum, aynen devam.

ilkokul 5 te takmaya başlamıştım. artık saat gibi bir aksesuar oldu.
Mesaj tarihi:
MeSh said:
0.5 0.5 astimat. lens mens kullanmiorum daha. ama bi gözlük takınca görüş çözünürlüğüm arttı resmen bi.. takarım belki. üşeniorum gidip almaya.

Benim de öyle aynen. Gözlüğüm var ancak kullanmayı sevmiyorum hiç. Bir de garip olanı, gözlerim güneş ışığı olmadığında (geceleri veya beyaz ışıkla ışıklandırılmış ortamda) bozuk görüyor. Sabahları gayet net görüyorum. A vitamini eksikliğiyle de alakası yok, doktora gitmiştim vaktinde.
Mesaj tarihi:
Çok sağlam göz var. DOktora kontole gittim bir. Bişey yok dedi. Ailede herkes gözlüklü, tüm kuzenler gözlüklü, herkeste bi bozukluk var. Ama bende sağlam. En çok pc başında zaman geçirende benim. Pc göz falan bozmuyor demekki :]
Mesaj tarihi:
abicim astigmat gene snein iyi ilk
2.25 e kadar
astigmatli aylik lens war
bana yok aq
omur boyu gunluk lens
bide kil kismi cikarip tkamak deil
bu gunluk lensler daha az hava aliyo
dha cok yoruyo gozu
Mesaj tarihi:
BonePART said:
abicim astigmat gene snein iyi ilk