Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Sam said: p3p jrpg, srpg değil. şahane oyun ve oynanması lazım o ayrı. diğer yazdıkların da öyle. ha bir de ciddi ciddi vc1'de askeri ölüp (büyük ihtimal iddqd selvaria aynı turn'de öldürüp üstünden geçmiştir) load etmeyen var mı merak ettim lol. zorluksa bölüm içi save/load abuse edememe olayı mantıklı zorluk vc2'deki. son bolumden bi onceki bolum tanki rampaya alarak lance i kirmaya kastigimzi yerde jane gitti benim, save de almamistim biran once oyun bitsin sonunu goriim diye rushliodum o heyecanlar, son turn bole igrenc bi yerde indi, kurtaricak CP kalmamisti direk en sevdigim karakterlerden biri bide :/ VC2 nin undub i var, ngilzice ses iskencesi cekmeden rahaaat rahaaat oynadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ben edit selvaria son turn'de steamroll yaptı edy'i diye bütün bölümü baştan oynadım, 2 saat filan gitti belki heh. kimseyi arkada bırakmayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 JANE ÖLMEZ GALYA BÖLÜNMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Kesinleşti beyler, VC3 gelmiyor Amerika ve Avrupa'ya. Acımız büyük. http://www.gamespot.com/psp/strategy/valkyria-chronicles-iii-unrecorded-chronicles/news/6339405/valkyria-chronicles-iii-not-coming-to-us-and-europe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 küfür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 su katılmamış salak bunlar yemin ediyorum, ing dub kasacaklarına sadece yazıları çevirip koysalar zarar etmeleri imkansız. verseler bunu bedavaya yapacak ekipler var yani. VALKYRIA ÇARPSIN SİZİ DANGALAK HERİFLER!!! vita aldırtacaklar illa yani gerizekalı herifler of. aptallar sürüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 adamlar extra'sına geçti siz daha normalini çıkaramadınız, PÜH SİZE AMERİGANYA!DAGA!!! ŞİKAŞİ!!! MASAKA?!!! ha bu arada vc2 + dlc'leri 22$'a psn store'da şu anda, kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 lol aptal herifler seganin pazarlama departmanini zaten komple isten cikarmak lazim, tabi pazarlama departmani varsa eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 dangalak sega 3'ü çıkarmayacak da çıkarttırmayacak da, belli oldu artık. lakin yıllardır devam eden çeviri çalışmaları nihayete ulaştı sonunda! http://vc3translationproject.wordpress.com/ ben yerinizde olsam hemen indiririm ingilizce yamayı, bu sega'dan herşey beklenir. cease & desist yollarlarsa yarın hiç şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 of bundaki valkyrieyi aya endo seslendiriyordu di mi http://uboachan.net/mado/src/1318623532581.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Nickelodeon-english-only'den sonra öpüp başımın üstüne koyarım hangi japon olursa olsun. aptal adamlar 40$ yerine 0$ alsınlar da akılları başlarına gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 maalesef oldu bu seri. sega en son sunu yapti http://valkyria-duel.hangame.co.jp/lp/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Gül gibi seriyi ingilizceye çevirmediler, gittiler abuk sabuk persona dans oyunu, scooby doo oyunu.. onlar da batıp haklarını satarsa ancak öyle artık. O browser oyunu ing olsaydı bari meh. Resmi forumunda 3 yıl ağladık adamlar çöp yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 translation patch streami, şu an live http://www.twitch.tv/finestko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 PC is our lord and salvation, EYYMENNNN!!! 3 yıllık hasret ya, bravely default bitince girişeyim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bu arada yamayı bir şekilde çalıştıramıyorsanız buraya yazın, çözümü anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 bu serinin bitmesi sony'nin suçu ya sega'nın günahı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 sega vc3'ü batıya getirmedi, getirecek kimseye haklarını vermedi (tonla şirket vardı yapacak) ve dahası browser oyununa döndürdü, sega'nın suçu. çok daha az satan oyunlara devam yapılıp batıya getirilmeye devam ediyor. "satamadık yetmedi" tam palavra, sadece sıfır maliyetle para kırmaya çalışıyorlar interplay'in son hali gibi. atlus'u satın aldıklarında gördük zaten sıra sıra dizdiler abuk sabuk persona spin-off'ları. gene rome2'yi alelacele çıkarttırdılar tam hazır olmadan, orada da sega. şirkette genel bir fail durumu var. ps4'e vc4 duyuracaklarına hala sonic araba yarışı bilmemne kasıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Square Enix kaldi bir elimizde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 onlar da bravely default'u kendileri yapmaları lazımken fason yaptırdılar, herkes son ff'leri bombalıyor bir yandan bravely default yeni ff'lerden daha ff derken. ios'e portlamakla meşguller eski oyunları. onların da durumu çok parlak değil maalesef. genelde japon oyun sektöründe bir hantallık var zaten, aşmaları lazım artık. japon pazarına bel bağlamakla yetinmemeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 japonyanin isi gucu olmus mobile. bugun capcom, BoF 6 mobile oyunu yapiyor. ustune MH4'den indirdigi paralarla gidiyor mobile studio yatirim yapiyor. S-E'in portladigi FF oyunlarini carti curtu saymiyorum bile. level 5 mesela yeni layton ios/android, gecenlerde bir tane de f2p multiplat rpg duyurmuslardi. namco, popular anime oyunlari disinda pek bisi yaptigi yok. konami olu zaten bir kojima ayakta tutuyor. mobile cok buyuk bir pazar oldu japonyada, bu pazarin bu kadar buyumesine izin verenlerde, sony ve nintendo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 son cfw ile vita da oynanabiliyormus dil patchli, simdi cekiyorum dosyalari bir denicem oluyorsa burdan bildiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 oyun calismadi bende. calistiranlar var ama http://oi42.tinypic.com/9td15l.jpg ben beceremedim sanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ya versinler şu ekibe 3-5 lira, sonra satsınlar alalım işte kastırmasınlar insanları bu kadar. para vericez alanı yok resmen şaka gibi. zaten japon store'da 10$ filanmış, sat 20'ye işte kapış kapış gitsin ingilizce. 40 değil 60 olsa gene alırım gerçi, pokemon'a verdim buna mı vermeyecem o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Rumor: Valkyria Chronicles 1, 2 & 3 remakes coming to Playstation 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar