Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Orda o kırmızı olmasa belki o elle olan pozisyon olmıcaktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 chelsea ile man u aynı şekilde oynamıyor messiyi man u maçında görelim 10 kişi kapanan ve daracık alanda sadece3 kişi messiye baskı ypatı ronaldo messi kadar yetenekli değil.topu aldımı onun gibi gidemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 2 farklı class ın oyuncuları bunlar.. ronaldo:guc,agresiflik,hız messi:oyun zekası,cabukluk ben ronaldo yu izlerken daha cok keyif alıyorum cunku bana orda sahada savasıyormus izlemini veriyo.. savasan futbolcuyu severim izlerim.. bi de yanlıs olmasın ama, ronaldo ingiltere futbol liginde 12 sn nin altında 100 mt kosabilen 2 3 futbolcudan biri(nerde okudum hatırlamıyorum) =))..bu da kucuk bi bilgi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Red said: ronaldo messi kadar yetenekli değil.topu aldımı onun gibi gidemiyor bugünkü maçta da messini topu öyle çok iyi alamadığını gördük. bu gibi "cümle bazında" değerlendirmelerle karşılaştıramayız bu iki oyuncuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Messi'nin sevdiğim yani hareketlerinde hiçbir abartma yok. Değişik hareketler yaparak değil hız, çeviklik ve zekasıyla oynuyor. Sakatlanmazsa Ronaldinho gibi olmaz sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 tunch said: Red said: ronaldo messi kadar yetenekli değil.topu aldımı onun gibi gidemiyor bugünkü maçta da messini topu öyle çok iyi alamadığını gördük. bu gibi "cümle bazında" değerlendirmelerle karşılaştıramayız bu iki oyuncuyu. tek maça göre mi yorum yapıyoruz ? koskoca takım sırf messiye oynadılar yani.man u daha açık oynayan bi takım.messi ne yapıcak ronaldo ne yapcak o maç görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 valla benim için messinin futbolu ronaldonunkine göre göze 10 kat daha güzel geldiği için messi diyorum. aynı anda manu diğer kanalda barcelona maçı olsa açar messiyi izlerim. aralarındaki en büyük fark bu , o yüzden oyum messiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 anket yanlış messi vs M.Utd olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Hepimiz Catalanız !!! belli oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Final maçında Barça formamı giyicem haydi Barçaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 barcayı sevmem viva argentina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Benim için Ronaldo'yu izlemek daha zevkli. Barça takım olarak çok süperken, Ronaldo'nun tek başına savaştığı maçlar çok oluyor. Messi'den fazla olarak adam serbest vuruşlarda, uzaktan şutlarda daha iyi. Hatta son zamanlarda kafa golleri de atıyor. Ama ceza sahası içine Messi kadar rahat giremiyor tabi bunda ingilterede oynamanın da payı olsa gerek, barçada Iniesta da topu aldımı çizgiye kadar sallana sallana girebiliyor, ibrahim üzülmezin beyinli hali. screwy said: bi de yanlıs olmasın ama, ronaldo ingiltere futbol liginde 12 sn nin altında 100 mt kosabilen 2 3 futbolcudan biri(nerde okudum hatırlamıyorum) =))..bu da kucuk bi bilgi olsun Bildiğim kadarıyla o hız tablosu sürekli değişiyor. Bi ara Walcott en hızlı falandı, Lenon oldu, Ronaldo oldu. Hatta sıralamaya Adebayor ve Rooney bile girmişti (ilk 5'e hemde). O değilde şu ronaldo madride falan gitse o zaman iyi karşılaştırılır messi ile. Manchester da Kazım'ı alsın onun yerine, Sabri'nin yaşı geçti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Ronaldo Madrid'e falan gitmesin ya delikanlıysa Messi gelsin Premier lige =) Ronaldo zaten mimli ispanya da kız bırakmaz ben size diyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Chelsea maçında da gördük messi ' nin tıkanıp kaldıgı ingiliz takımlarının defanslarıyla ronaldo yıllardır dalga geçiyo. basın ronaldo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 İkisi farklı özelliklere sahip olsa da bende ronaldo dedim.Ne çabuk unuttuk dünyanın en zor liginde bir kanat oyuncusu 31 gol atmadı mı geçen sezon?Tüm kupalarda toplam golü 50 ye yakındı sanırım geçen sezon.Hız hem messide hem ronaldoda var.Oyun zekası ve teknik ikisindede var ama ronaldoda olan fizik gücü messide yok.Messi oyunu tek yönlü oynuyor.Ronaldo ise çok gelişim kaydetti.Oyunu 2 yönlü oynamasını iyi beceriyor.O yüzden ronaldo>messi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Messi tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 AHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 iyide o videoda etrafında kimse yokken o hareketi niye yapıyor anlayamadım, tribünlere mi oynuyor acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Messi cok iyi bir futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 harrykewell said: iyide o videoda etrafında kimse yokken o hareketi niye yapıyor anlayamadım, tribünlere mi oynuyor acaba :) öyleyse daha büyük rezillik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=78890499885&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Hahaha adam bildiğin korku ve çaresizlik dolu bakış atmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Ahahaha o son video ne öyle ya :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 ahahahhaa o ne ya adam ne yapacağını sasırmıs sanki saldırıya geliyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Futbolu bilen Ronaldo der. O kadar. Ben ne dersem o olur ona göre. ( Ciddiyim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar