Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Messi VS C.Ronaldo

fede

Öne çıkan mesajlar

2 farklı class ın oyuncuları bunlar..

ronaldo:guc,agresiflik,hız
messi:oyun zekası,cabukluk

ben ronaldo yu izlerken daha cok keyif alıyorum cunku bana orda sahada savasıyormus izlemini veriyo.. savasan futbolcuyu severim izlerim..

bi de yanlıs olmasın ama, ronaldo ingiltere futbol liginde 12 sn nin altında 100 mt kosabilen 2 3 futbolcudan biri(nerde okudum hatırlamıyorum) =))..bu da kucuk bi bilgi olsun
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:
Red said:

ronaldo messi kadar yetenekli değil.topu aldımı onun gibi gidemiyor

bugünkü maçta da messini topu öyle çok iyi alamadığını gördük.

bu gibi "cümle bazında" değerlendirmelerle karşılaştıramayız bu iki oyuncuyu.

tek maça göre mi yorum yapıyoruz ?

koskoca takım sırf messiye oynadılar yani.man u daha açık oynayan bi takım.messi ne yapıcak ronaldo ne yapcak o maç görürüz
Sosyal ağlarda paylaş

Benim için Ronaldo'yu izlemek daha zevkli. Barça takım olarak çok süperken, Ronaldo'nun tek başına savaştığı maçlar çok oluyor. Messi'den fazla olarak adam serbest vuruşlarda, uzaktan şutlarda daha iyi. Hatta son zamanlarda kafa golleri de atıyor. Ama ceza sahası içine Messi kadar rahat giremiyor tabi bunda ingilterede oynamanın da payı olsa gerek, barçada Iniesta da topu aldımı çizgiye kadar sallana sallana girebiliyor, ibrahim üzülmezin beyinli hali.

screwy said:
bi de yanlıs olmasın ama, ronaldo ingiltere futbol liginde 12 sn nin altında 100 mt kosabilen 2 3 futbolcudan biri(nerde okudum hatırlamıyorum) =))..bu da kucuk bi bilgi olsun

Bildiğim kadarıyla o hız tablosu sürekli değişiyor. Bi ara Walcott en hızlı falandı, Lenon oldu, Ronaldo oldu. Hatta sıralamaya Adebayor ve Rooney bile girmişti (ilk 5'e hemde).

O değilde şu ronaldo madride falan gitse o zaman iyi karşılaştırılır messi ile. Manchester da Kazım'ı alsın onun yerine, Sabri'nin yaşı geçti artık.
Sosyal ağlarda paylaş

İkisi farklı özelliklere sahip olsa da bende ronaldo dedim.Ne çabuk unuttuk dünyanın en zor liginde bir kanat oyuncusu 31 gol atmadı mı geçen sezon?Tüm kupalarda toplam golü 50 ye yakındı sanırım geçen sezon.Hız hem messide hem ronaldoda var.Oyun zekası ve teknik ikisindede var ama ronaldoda olan fizik gücü messide yok.Messi oyunu tek yönlü oynuyor.Ronaldo ise çok gelişim kaydetti.Oyunu 2 yönlü oynamasını iyi beceriyor.O yüzden ronaldo>messi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...