wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi hem sharapovayı hemde parisi nasıl götürür bi insan ya nasıl bi kalite düşmesidir o öyle ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paris'in olayı güzel olması değil ki, onu götürmenin olayı "Paris Hilton'u götürdüm" diyebilmek sonrasında. Bi nevi uç nokta, achievement o. Title veriyo "Paris Hilton'u götüren adam" diye, Paris'i götürmek için değil onu götürebileceğini göstermek, gövde gösterisi yapmak için yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 parisin vücudunu ben bile biliyorum yahu nesi başarı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oha son postu okudum şaşırdım. konu ne zaman parise geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dreagloth said: Dünya "messi mi arda mı" yı ne zaman tartıştı? galatasaraylılara bazen geliyo tartışıyolar arada sırada sonra kafalarına sert bi cisimle vurduğunda kendilerine geliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yok onu gsliler tartışmıyor, sade Hıncal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 adam hem jardelin karisi hemde guizanin karisina cakmis yanliz ahahahahah nuria bermudez guizanin karisi diilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Messi de Luciana Salazarı bafilemişti. Quality>Quantity tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ronaldonun ozel hayatinin bu konuyla ne ilgisi var ki yatakta attigi calimlar sadece onu ilgilendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar