kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 olm tuzlukla dolaşmıyom direk tuz gölü yakınından ev aldım asgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 maradona > gabriel omar batistuta > totti > alan sherarer > messi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 c.ronaldo da benim gibiydi lan bu maç üzüldüm, kendisi kasıyo bişeyler yapcak ama takımı noob dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 cantona :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 harbi lan cantona vardı of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ronaldo daha iyiydi bu maç kendini ispatladı bu tartışılmaz bi gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ronaldo daha iyi çünkü, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ronaldo'nun hareketlerini yapıyor zaten c.ronaldo'da ama Ronaldo çok farklı bir adamdı ayağından top almak imkansızdı messi falan yanında tırt. ronaldo'ya italya'da tekme tokat vuruyolardı messi italya ya gitse futbolu bırakır 3 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 khalad said: messi italya ya gitse futbolu bıraktırır 3 günde fxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fixlemeye göre bi olay yok italya'da ayağını eline verirlerdi messinin doğruya doğru olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 > messi+ronaldo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Messinin yerine ronaldoyu koy ondan daha cok gol atar, ama messi ronaldodan daha iyi. Dunya kupasinda gorucez aslinda anyayi konyayi bakalim arjantin veya portekiz yari final oynuyabilicekmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Arjantin belki oynar, Portekiz hiç sanmıyorum. İkisi de vasat takımlar ama Arjantin'in ileri uç komik derecede iyi. Higuain, Messi, Tevez, Agüero. Hakkaten lol yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 palermo lavezzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ve Milito... Bu adamı saymazsanız ayıp olur. Geçen senenin İtalya gol kralı ve bu senede sanırım 18 gol civarı attı. İleri ikilide kim çıksın diye düşünecek olsam Higuain'i kesin koyarım. Diğer opsiyonlarım da Milito ve Tevez olurdu bu seneki performanslarını baz aldığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ben düşünmeden Higuain ve Tevez koyardım ama Agüero'ya kıyamazdım. Aslında 4-2-4 oynatacaksın o tkaımı. 3 yer 5 atarsın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Arjantin Milli Takımı 4-3-3 oynayabilir, ancak bu sistemi oturtmak, hele milli takımlarda uygulamak çok zordur, ekolünüz yoksa zaten başarılı olamazsınız. Milli takımların zaten en büyük farkı klüp takımlarından taktiğin daha az yer tutmasıdır. İyi oyuncular ve her oyuncunun anlayabileceği klasik bir taktik yeterlidir. Bu sebeple de Arjantin'in 4-4-2 oynamasından yanayım ben Dünya Kupası'nda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Messinin babası El Clasico'dan sonra biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dünya artık messi mi ronaldo mu messi mi arda mı, dan çok. messi mi pele mi'yi tartışıyor. messi bir çoğuna göre gelmiş geçmiş en iyi futbolcu. arda mı messi mi babam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Dünya "messi mi arda mı" yı ne zaman tartıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 "Ronaldo iyi ama çevresi kötü" diyenler valla müthiş. Adamı 3 önemli maçta izledik, bu seneki El Clasico'lar ve CL finali, birinde bile mi iyi oynayamaz insan? Alex'e "küçük maçların büyük adamı" falan diyenler neden konu Ronaldo olunca aynı cesareti gösteremiyorlar, zamanında çok sevdiler diye mi? Gijonspor'a hat-trick yaparak, her maçtan önce 45 dakikayı kuaförde geçirip apaçi saçı yaptırarak adam olunmuyor. Messi 1.95 boyunda, ileride takılıp sürekli beleşten gol atan bir adam olsa "arkası sağlam onun" olayına biraz anlam vereceğim de, attığı gollerin çoğunun organizasyonunda da payı olan bir oyuncu Messi. Ya atağı başlatıyor, ya ver-kaça girip deparı basıyor, bir şeyler yapıyor mutlaka. Neden Dünya Kupası bekleniyor onu da anlamıyorum. Birbirine alışık olmayan ve aynı ülke vatandaşı olmak dışında bir ortak özelliği olmayan oyuncu topluluklarındaki başarı mı önemlidir, futbolcunun düzenli profesyonel futbol hayatındaki başarısı mı? Genelde sakatlıktan kaçınmaya yönelik oynarlar üstelik, sonuçta Afrika'lı değil adamlar, zaten kendilerini kanıtlamışlar. RRa said: messi mi arda mı Bunu ancak Hıncal Uluç ve kendisinin forumumuzdaki avatarı harrykewell tartışır zaten, dünya değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ronaldo>messi ispatı: http://ansblog.com/2010/01/cristiano-ronaldo-girls-list-of-28-girlfriends-pictures/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 araya 3-4 tane çok çirkin katmış ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 oha jardelin kardeşini götürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar