blue_demon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Infeqted, 19 Mayıs 2004 14:27 tarihinde demiş ki: bi kere ismi alex olan futbolcudan nehayir gelir, travesti dansoz ismi gibi Alex dansöz ismi değil sadece dansözün ismi alex. alexander da diyebilirsin ki bu isminde türkçeye geçmiş hali iskenderdir[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 alex de souza. de souza diyelim sana ozmn[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 adamın isminden size ne ben orasını anlayamadım ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Huhu Beşiktaş devreye girmiş. Alsalar süper olur aslındada. gelmez herhalde.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ehehe barça anlaşmış die haber geçti tv'de[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Fener 10 küsür milyon EU weriyo klübüne Kendisinede 4 küsür milyon yıllık veriyolar 1.si bjk yi satsan okadar para etmez. 2.si Toshack, rahim, amokachi isimlerini aynı yıl içerisinde kadrosunda bulundurmuş bi takım varken kimse alexe travesti yakıştırması yapamaz =) [Bu mesaj Vodan tarafından 23 Mayıs 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 bu ne hiddet ne bu celal?[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Şu anda Alex ile de kulübü ile de anlaşılmış durumda. Beşkitaşın girdiği ise tamamen yazış. Barca girdi diye duydum ama alamıycak. Alırsada harcanır. Fenerbahçe için tek sorun adamın kayınpederi. Bonservisinin 1/4 ü kayınpederinin elindeymiş ve kayınpederinin ikna edilmesi için uğraşılıyormuş. Ne biçim bir insan kayınpederine verir ki bonservisini![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 ne lan bu tarlada çalışmaya ırgat mı alıyolar ya. Zohaha Kayınpederi herifin bonservisi,ne ortak. Eheheu[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Kayınpederi hatırladığım kadarıyla geçen sene fb alexi isterken alexi ikna etmeye çalışmıştı bizim yöneticilerin onunla arasının iyi olduğunu sanıyorum. BJK girmiş olabilir devreye inanırım fb nin paraları kıskanıp fb nin biraz daha kan kaybetmesi için yapmış olabilir gs ve bjk bunu yıllardır yapıyor fb nin istediği futbolculara. Örnek: Pierre v. Hoijdonk.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 alsınlar bi demet çiçek bi kutu da çikolata, gitsinler kayınpederinden adetine göre istesinler adamı hehe[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Efenim bizim teknik heyet sizin damadı brezilya liginde görmüş beğenmiş...[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ Tey,Tey,Teyyy.. ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları... Powered bY Korax & Pascal.Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 yıldırım demirören alex'in menejerine fb ne kadar veriyosa biz daha fazlasını vericez seneye takımımda görmek istiyorum gibsinden bişey demiş.. fanatik'te yazıyodu sanırım yada fotomaç bilmiyorum yani kesin sallamadır. p.vhoiijdonk için biz devreye fln girmedik kim sıktıysa iyi sıkmış alakamız bile olmadı bi tek tam 10 sene önce 24 yaşındayken alınıcakmış o adam beşiktaş'a gordon milne yetersiz bulmuş maeoh.. öyle işte..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Yok geçen sene GS devreye girmişti v.hoijdonk için onu yazdım ben. Bide yıldırım demirören kimki alexi istiyo siir jetpa sporun başkanımı o öyle şirketine futbolcumu alıyo kim yıldırım demirören?[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: Vodan, 23 Mayıs 2004 23:36 tarihinde demiş ki: Fener 10 küsür milyon EU weriyo klübüne Kendisinede 4 küsür milyon yıllık veriyolar 1.si bjk yi satsan okadar para etmez. had hudut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Beşiktaş 70-80 milyon$ transfer bütçesi çıkarabilirmiş şu anda.Ama yönetim boşluğu olduğundan tek kuruş harcanılmıyor.Yeni yönetim yapıcağa bütçeye göre transfer olucak.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Abi oha 70-80 milyon euro ne demek ya?Her istediğini alırsın.Avrupa'nın en iyi kadrolarından birini kurarsın.Bence kolpa senin dediğin. 70-80 milyon ne demek abi yapma[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: blackchaos, 25 Mayıs 2004 20:06 tarihinde demiş ki: Beşiktaş 70-80 milyon transfer bütçesi çıkarabilirmiş şu anda.Ama yönetim boşluğu olduğundan tek kuruş harcanılmıyor.Yeni yönetim yapıcağa bütçeye göre transfer olucak. tl değil mi?¿ *gsliliği tutar..*[signature][hline][b]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Mayıs 2004 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 poh 80m yok daha neler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 lol biraz üstünüz açık kalmış sanırım.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: blackchaos, 25 Mayıs 2004 20:06 tarihinde demiş ki: Beşiktaş 70-80 milyon$ transfer bütçesi çıkarabilirmiş şu anda.Ama yönetim boşluğu olduğundan tek kuruş harcanılmıyor.Yeni yönetim yapıcağa bütçeye göre transfer olucak. CUSH OHA bea[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 imzayi atip bayragi opmeden bisi beklemeyin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Fenerin bilem yok 80 milyon bütçesi[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 =)) 50 milyona Van Nistelrooy u almşlar[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 hadi len...abi yuh ya..bizim tümm bütçeyi toplasan o kadar yaa..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar