Gazanfer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 proje planlama vs konusunda yardimci olmasi icin bi diagram programi ariyorum. ama uml ya da erd falan olmayacak, sadece generic, "burda boyle bi varlik var, o x ve y itemlarini kapsiyo, a ve p propertyleri var, ahan da su entity ile baglantili" seklinde diagram cizebilmek istiyorum. uml ya da erd istemememin sebebi cok karmasik ve isime yaramiycak bi suru ozellikle doldurulmus olmalari, ve bu konuda formal egitim sahibi olmayanlari biraz kasmalari. daha basit, ama mumkunse customize edilebilir, gelistirilebilir bi standartta calisan bi program ariyorum bu yuzden. open source ve / veya freeware olmasi tercih sebebidir :) var midir bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Microsoft project dicem ama, istedigin karsilarmi bilemicem. gerci bana gore duduk bi program ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 İşte: en.wikipedia.org/wiki/Dia_(software) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Evet Dia. Bence kullanım kolaylığı açısından facia olsa da freeware alternatifi yok galiba. Microsoft Visio'yu okul saolsun ücretsiz kullanabiliyorum ama ondan da pek memnun olduğumu söyleyemem. Yine de Dia'ya kıyasla kullanması daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ER? Sybase - PowerDesigner (free degil ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Aslında KDE cephesinden Kivio epey hoş ama Windows versiyonu yok düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 http://www.gliffy.com/ dicem, kullanımı çok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar