Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Classico - 02/05/2009

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:
Zaten ilk golde 2 adam Raul'ü tutuyodu arkada Higuain boş vuruyodu galiba :D Tamam Raul'e nefes aldırmamak lazım da o arada diğer adamları da sallamamazlık etmemeli :)

Zaten bence de defans kötü ama xavi ve iniestanın iyi oyunu top geçirmemesi kaptırmaması rahat pas verdirtmemesi falan fazla sırıtmamasına neden oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

abi sadece forvet mi,ultra balta valdez'in eline top gitmesini de engelliyorlar Xavi ve Iniesta,yani şunu iddia ederim Barcelona = Xavi - Iniesta

Orta sahası Barça'nın çok iyiydi,Madrid'in de orta sahası hiç yoktu.Adamlar resmen orta sahada silindiler.6 gol yiyen bir defansın takımı da olsa bence defanstaki adamlar çoğu zamankinden daha iyi bir performans gösterdi,Metzelder falan çok iyiydi.Ramos kötüydü kabul :)

Orta saha torbaya dönünce güzelim Casillas'a yazık etti Barça,olan o

Madrid'in acilen orta sahaya takviye yapması gerek,yoksa daha çok 6-7 yer.
Sosyal ağlarda paylaş

tee ronaldinhonun en havalı zamanlarıydı, xavi kontrat istemişti banane ben az para alıyom diye de millet o_O olmuştu. dedim ronaldinho gider barçaya koymaz ama xavi giderse barcelona kalmaz deyu. sora barça hayvan bi kontrat önerdi xavi'ye ertesi sene de ronaldinho gitti. o gün bugündür katalan kahvesine gittim mi saygıyla karşılarlar.

o değil de real yetersiz kaldı be abicim ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

ercan taner gibisi yok arkadaş

keşke lig tv de olsa yine.ercan tanerin anlattıgı fener-gs maçları ne kadar güzel oluyordu yahu.turk futboluna spiker lzm.

melihler cok kotu.gumusbıcak ''yattara yattara yattaraa yattara ve golll' adam böyle anlatıo

şendil ztn alex deivid van hoidonk gol atacakki öyle bagıracak :)

bi eleman daha var.o anlatınca uyuyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...