sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 devre oldu bıraktım ikinci yarıda da ilk devredeki tarifeyi uygulamışlar helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Rewendor said: Zaten ilk golde 2 adam Raul'ü tutuyodu arkada Higuain boş vuruyodu galiba :D Tamam Raul'e nefes aldırmamak lazım da o arada diğer adamları da sallamamazlık etmemeli :) Zaten bence de defans kötü ama xavi ve iniestanın iyi oyunu top geçirmemesi kaptırmaması rahat pas verdirtmemesi falan fazla sırıtmamasına neden oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Abi lanet olsun bu hallere düşçek takımmıydın sen real kahroldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 iniesta son yillarin en iyi orta sahasi kesinlikle. futbol zevki acisindan messi ile yarisir. xavi ile 5 kisilik top oynuyorlar, defansin eksikligini oyle kapiyorlar. forvet hatti da mukemmel olunca boyle muhtesem bir seyirlik takim cikiyor ortaya. real naapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 abi sadece forvet mi,ultra balta valdez'in eline top gitmesini de engelliyorlar Xavi ve Iniesta,yani şunu iddia ederim Barcelona = Xavi - Iniesta Orta sahası Barça'nın çok iyiydi,Madrid'in de orta sahası hiç yoktu.Adamlar resmen orta sahada silindiler.6 gol yiyen bir defansın takımı da olsa bence defanstaki adamlar çoğu zamankinden daha iyi bir performans gösterdi,Metzelder falan çok iyiydi.Ramos kötüydü kabul :) Orta saha torbaya dönünce güzelim Casillas'a yazık etti Barça,olan o Madrid'in acilen orta sahaya takviye yapması gerek,yoksa daha çok 6-7 yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Highligts: http://www.youtube.com/watch?v=vazYBYEQ3ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 haylayts komyuşsunuz da maç özeti gibi yarım saat haylayts izlicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 4:43 süresi sadece? Az buz değil 8 tane gol var maçta, olsun o kadar. Goller dışında 3-4 pozisyon var zaten sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 messi çok kaçırdı ama. onları da atsaydı muhtemelen ötekileri atmazlardı gene 6 2 biterdi sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 tee ronaldinhonun en havalı zamanlarıydı, xavi kontrat istemişti banane ben az para alıyom diye de millet o_O olmuştu. dedim ronaldinho gider barçaya koymaz ama xavi giderse barcelona kalmaz deyu. sora barça hayvan bi kontrat önerdi xavi'ye ertesi sene de ronaldinho gitti. o gün bugündür katalan kahvesine gittim mi saygıyla karşılarlar. o değil de real yetersiz kaldı be abicim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 O nasıl spiker abi ahahahah GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOLGOLGOLGOLGOL puyöööööööllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 barcelona attacks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 barçanın 5. golü. messi. abi. oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 hay spikerin ben ta an.. LAN İSPANYANIN EMRE TİLEVİNİN VİDEOSUNU MU BULDUNUZ OF. gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 zuaa 6-2 ne ya. efsane mac olmus. ve evet spiker dedigin böyle olur, ver coskuyu dayi, ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Abi spiker harbi işkence 5.messinin golünde yavaştan hızlana hızlana gol gol diyo ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ya ben bu maçı kaçırdım sölesek tekrar oynamazlarmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ercan taner gibisi yok arkadaş keşke lig tv de olsa yine.ercan tanerin anlattıgı fener-gs maçları ne kadar güzel oluyordu yahu.turk futboluna spiker lzm. melihler cok kotu.gumusbıcak ''yattara yattara yattaraa yattara ve golll' adam böyle anlatıo şendil ztn alex deivid van hoidonk gol atacakki öyle bagıracak :) bi eleman daha var.o anlatınca uyuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 titititiit ti tiii hanriiiiğy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 bu nası bi spiker abi ahuahueauhuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 hala diorm en güzel gol pique'nin golü. bu arada sezon başında açıklanmıştı, dünyanın en pahalı oyuncusu iniesta. ama malasefki chelsea bunları elicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 xavi daha iyi bence iniestadan. gerci o kadar mukemmel anlasıyolarki of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ABi bence açık oynıcak olan chelsea'ye karşı şansı var ya ilk golü barça atarsa geçebilir gibi geliyo turu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 gelde akşam şimdi fener bjk yi izle poff nerde böyle futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 İzlenmezz gelin vazgeçin bu sevdadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar