Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Classico - 02/05/2009

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

barca'nın müzesine girince direk bu staddaki 0-5 lik maçın fotosu var. oraya yeni malzeme çıktı.

pique'nin golü maçın golüydü bence. cannavaro sanırsam italyaya evinee dönmeye karar verdi o an.

bize karşı silip süpüren ramos'uda gördük ahaha.

efsane maçtı yalnız. messi onları atsa 10 a yolu vardı.

iniesta ve xavi'nin şu dönüşleri nedir öyle artık rofl
Sosyal ağlarda paylaş

ya maçı açtım 1-0 real önde,oha süper dedğim anda 1-1,sonra 2-1 derken fark ettim ki,bu maç farka gider dedim.

Barça'ya nedense ısınamadım hiçbir zaman ama eski bir Madrid fanı olmama rağmen Barça'yı destekledim resmen,bu kadar rezil oynayamaz bir takım ...

Şunu da gördüm Xavi ve Iniesta olmasa Barça'dan da pek birşey olacağı yok,yanlış anlaşılmasın hepsi olağanüstü adamlar iki takımdaki oyuncularda fakat bi Xavi,bir Iniesta... Adamlar sihir yapıyor adeta topla kusursuzlar

yok yani Barça herşeyi sonuna kadar hak etti,Guardiola'yı çok severdim zaten hak ediyor şampiyonluğu sonuna kadar,yine de başka bir takım olsaydı keşke şampiyon :(
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Barca'nın defansı rezalet yahu. O Puyol falan fayda etmiyor. R.Madrid'in gollerine bakın, ilkinde 5 metrekare çevresinde tek adam yok bomboş kafa vuruyor R.Madridli. Antrenmanda bu kadar rahat vuramaz. 2. goldeyse sözde duran top, ama topun atıldığı yere bakın 3 adam birden boşta, tutan yok.

Böyle doğaüstü bir takım bu kadar adam paylaşma özürlü olmamalı yaw.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...