Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 HOBAAAAA 666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 100. gol Pique'den. Çok fena bi hezimet oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 GOOOOOOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ahahah geldi iste :D real'e kendi sahasında attılar bunu. stat bosaltiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 6-2 nedir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 7 olursa büyük utanç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ZaugnaKhaldun said: 6-2 nedir ya... söyle deme ya bi gs'lı olarak kötü oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 62 den tavşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 20 yıl sonra belgesellerde görürüz artık Madrid'li oyuncuları. Hayatımın en kötü günüydü, arada 4 puan vardı içerde 6-2 yenildik, son golü stoperleri Pique atmıştı, bu aynı zamanda 100. goldü falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ahahaha ne maçtı be.tam arşivlik maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 real 3-1 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 barca'nın müzesine girince direk bu staddaki 0-5 lik maçın fotosu var. oraya yeni malzeme çıktı. pique'nin golü maçın golüydü bence. cannavaro sanırsam italyaya evinee dönmeye karar verdi o an. bize karşı silip süpüren ramos'uda gördük ahaha. efsane maçtı yalnız. messi onları atsa 10 a yolu vardı. iniesta ve xavi'nin şu dönüşleri nedir öyle artık rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 balına kazandı barcelona. bakalım osasuna maçında da böyle şansları yaver gidecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 sabaha kadar oynasalar kazanamaz denilen maçlardandı.real hakkaten tecavüze ugradı 10-15-20 tane bile atardı barça. bu arada cannavaro juveye donuomus ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Abi Messi çok kaçırdı ya. Ama sanırım yılın en kral maçlarından biri oldu. 4-4 Pool Arsenal maçıyla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Hakem daha fazla rezillik olmasın diye bitirmesi daha büyük bi rezillik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 cannavaro fenere göz kırpmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 hee bu arada bu maçtan önceye kadar henry-eto-messi 3 lüsü 65 gol atmıştı. tr de en çok gol atan takım gs 51 golle. yarında bi derbi var. uykumuz gelmez umarm dsadsa bizde oynansa bu maç, rakibi kontrol altına alıyor diye uyutuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 uzatmayı oynatmadı şerefsiz hakem, daha bojan ve deli valdes atacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Wispy said: Abi Messi çok kaçırdı ya. Ama sanırım yılın en kral maçlarından biri oldu. 4-4 Pool Arsenal maçıyla beraber. Bir de CL'de Chelsea maçı var 4-4lük yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ya maçı açtım 1-0 real önde,oha süper dedğim anda 1-1,sonra 2-1 derken fark ettim ki,bu maç farka gider dedim. Barça'ya nedense ısınamadım hiçbir zaman ama eski bir Madrid fanı olmama rağmen Barça'yı destekledim resmen,bu kadar rezil oynayamaz bir takım ... Şunu da gördüm Xavi ve Iniesta olmasa Barça'dan da pek birşey olacağı yok,yanlış anlaşılmasın hepsi olağanüstü adamlar iki takımdaki oyuncularda fakat bi Xavi,bir Iniesta... Adamlar sihir yapıyor adeta topla kusursuzlar yok yani Barça herşeyi sonuna kadar hak etti,Guardiola'yı çok severdim zaten hak ediyor şampiyonluğu sonuna kadar,yine de başka bir takım olsaydı keşke şampiyon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 kimse yazmamış lan yoksa ben kaçırdım, görmedim kazım > messi+ronaldo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Yalnız Barca'nın defansı rezalet yahu. O Puyol falan fayda etmiyor. R.Madrid'in gollerine bakın, ilkinde 5 metrekare çevresinde tek adam yok bomboş kafa vuruyor R.Madridli. Antrenmanda bu kadar rahat vuramaz. 2. goldeyse sözde duran top, ama topun atıldığı yere bakın 3 adam birden boşta, tutan yok. Böyle doğaüstü bir takım bu kadar adam paylaşma özürlü olmamalı yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ama 2.yarı Raul'a top gelmedi artık realin yetenksizliği mi barçanın orta saha ve defansının olayı mı bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Zaten ilk golde 2 adam Raul'ü tutuyodu arkada Higuain boş vuruyodu galiba :D Tamam Raul'e nefes aldırmamak lazım da o arada diğer adamları da sallamamazlık etmemeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar