Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 http://museifu.files.wordpress.com/2009/05/16878.jpg Bunu çevirdik. http://museifu.org/2009/05/01/denpa-teki-na-kanojo-volume-1/ Juuzawa Juu adlı saldırgan ve serseri bir öğrenciye, günün birinde Ochiban Ame adlı garip bir kız tam sadakat sözü verir…. 40 dakikalık güzel bir OVA. Ama çocuklara pek uygun olmadığını söylemeliyim. İkinci bölümünün ne zaman çıkacağı şu an için belli değil. Denpa Teki na Kanojo, Elektromanyetik Kız Arkadaş diye çevrilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 çarpar dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 oo çocuklara uygun değilse bi bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Rena vs Ame Round 1 FAYTOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 alt yazıyı çekeyim dedim private diyor. nası çekiyoruz? ek: opera yamuk yapıyomuş. ie ile açtı düzgünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Sağol, söylediğin iyi oldu, Opera sorun çıkartabilir ama Firefox ve İnternet Explorer kesin açıyor diye not düşeyim öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Opera Java'yı kapatınca yamuk yapıyormuş, açınca çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 2.si çıktı, gene çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Siz çevirdiyseniz hakikaten güzel çevirmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Hoş bir konu. Devamını bekliyoruz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 adult content = attention whore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 endinglerine denk gelince tekrar izledim çok iyi be. keşke ikinci romana da bir ova çekseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 vardar ovası çok severim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hentai mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 direkten dönüyor http://global3.memecdn.com/I-dont-want-to-have-sex-with-you_o_136900.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 elektromanyetik kız arkadaş ne lan faraday kafesind emi yaşıyolar wireless bağlantılarda parazit yapıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 canın çekti di mi olsa şöyle bir tane evde yemek yaparken bile data transferi yapabilen ohhşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Adamın fantaziye bak ya yemek yaparken sakso da yapan değil data transferi yapan ahahahaha Aga napıcan o datayı transfer edip edip? Yoksa data transferiyle kast ettiğin şey farklı mı? (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 arada mesafe sağlayacak evde kadının yaptığı aktivite olarak aklıma ilk yemek yapmak geldi. metafor bulamadım öyle açık bıraktım fakat senin fantezi iyiymiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 biz bu adamla aynı ortamda bulunduk ya çok korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 içinde torrent yüklü geliyorsa ben çıkarım bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben karıma elalemden download yapıyor deditmem ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 seed'i acik mi kapali mi kizin ona bakmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 izleyin lan şunu juu tam man amongst man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 izledim, iyi ya ama karakterler eksik kalmış gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar