catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Sotto said: Kıskançlık fln yapan yok...Çekememezlik de değil olay..Ama hayatta başarılı olmuş insanlar ne kadar mütevazi,sempatik olurlarsa o kadar daha fazla sevgi ve saygı duyulurlar...Herkes farkında yoksa Sivasspor'un ne başardığının,ama çıkıpta havalara girersen,kaybedersin..(bkz Fatih Terim). Bülent Uygun'un elinde harika bir fırsat vardı,arka planda kalsa,veya çıkıpta gereksiz açıklamalar yapmasa zaten herkes Sivasspor'un başarılı olmasını ister,hepimiz yıllardır bir Anadolu klubünün şampiyonluğunun güzel bir hayal olduğunu düşünmüyor muyuz? Ama burada Sivas'ın yapması gereken 3 büyüklerle sidik yarışına girmek,biz 3-5 yeriz 6 yemeyiz olayına girmek değil...Çıkıp elimizden geleni yapıp,ülkemizi temsil edeceğiz dese kimsenin diyecek lafı yok,hayır ama birşey başardı ya,hemen ilk fırsatta başkasına laf atmacalar,kıyaslamalar... Sivas'ın daha büyük klup olma yolunda atması gereken çok adım var,şimdiden o havaya girerlerse aynı hızla düşerler... Sivas bugün bir sürü kişiden destek alabilecekken,Bülent Uygun sayesinde bir sürü kişiye antipatik gelmeye başldı..Bugün FB,GS taraftarı,Sivas'ın yerine,ezeli rakipleri BJK'nin şampiyon olma ihtimalinin daha iyi olacağını bile düşünebiliyorlarsa,bu işte bir gariplik var demektir... şuan türkiyenin %80 i sivası tutuyo. çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Kimse zaten Bülent Uygun kötü teknik direktör demedi farkındaysan veya Sivas şansa geldi de demedi..Veya C.Ronaldo kötü futbolcu diyen de yok... Ama burada tartıştığımız Bülent Uygun'un gerçekten antipatik olması nedeniyle insanların Sivas'a artık pek de destek vermemeleri...Bugün çok daha fazla kişiden destek görebilirdi Sivas demek istediğim o.. Oturup da hakikaten Sivas'ı mı kıskanacak GS,FB taraftarı aksine sevinmesi lazım değil mi? catlikethiief:ben pek öyle düşünmüyorum şahsen,çok da kesin varmışsın yargıya,aydınlat biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sivas daha hazırlıkta beş yedi bakalım avrupada ne yapcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kaleci efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Sivas önelemede 20 yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Sivas sıçsın batırsın istiyorum, Bülent Uygun sayesinde nefret ediyorum artık sivasspordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 5er 5er devam edilir umarim bulent uyguna kil oldum kadar bi kiraca bi de eski fenerli kemalettine kilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 5 yer 7 yer ama 6 yemez benim türbülentim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 9 da yer ama 8 yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Avrupa bize 5 takımla gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben takımlarımla avrupaya geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Beni de sayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 gecenin iğrençliği , yarışmamıza üsküdar istanbuldan katılan tunch arkadaşımızdan geliyor , hep birlikte dinliyoruz : türbülent oldu türlübülent ha-ha yuh bi de sayfa başı oldu iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Geçen sezon toplamda 5 takımdan fazla gelmiştir buraya avrupadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar