Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tayyip - Erbakan teorisi

onlyreal

Öne çıkan mesajlar

Simdi beyler oncelikle yillarca bilumum dinci tanimlanmis dershanelerde takilmis(ah oss vah oss) hatta evlerinde bulunmus(ziyaretci olarak). Temel yapilarini iyi kotu bilen, buralarda bayag bir arkadasi olan biri olarak bazi dusuncelerim var biraz sonra yola cikacam ama gitmeden yazayim dedim.

Simdi biliyorsunuz bu tur evlerde imamlar vardir evin basi. Imama saygi sonsuz baglilik daha bir sonsuzdur. Imamin ustundekilere dahada bir bag vardir. Simdi neden bundan bahsediyorum bir kac gun once bir arkadasla sohbete derken kafamda birseyler olustu bir teori.

Insanin degismesi cok cok zordur ki biz bunlari tayyip erdoganla ilgili konusurken bir cok kere konustuk. Degisti bile varsaydik. Benim demek istedigim bu tip yapilarin icinde bulunan insanlar asla imamlarini baslarini veya herne deniyorsa asla satmazlar birakamazlar. Bana halen tayyip erdoganin bir kalemde erbakani silmesi sacma ve mantiksiz daha dogrusu inanilmaz geliyor. Ben hala tayyibin hersey ayarlandiktan sonra gidip imamina babasina erbakanim sahim gel sen basa gec diyecegine inaniyorum. Bana su an yasanan olaylarda danisikli bir dovus varmis gibi geliyor.

Bu insanlarla yasayan biri bilirki bunlar icin baglilik cok onemlidir ki bu kadar kolay birakilip kacilamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

yassah kadeşim yassah[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...