tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bugün fantikte yine sallamış bol kepçeden bu adam. fenerbahçe taraftarı olan arkadaşlara sorum var ; bu adamın yazdığı yazıları beğeniyor musunuz? resmen türk futboluna anarşi getirmeye çalışan , "amigo yazar" tabirinin en uç noktası bir adam. herhalde kimse ciddiye almadığı için , gündem de yaratamıyor ; ama sürekli bir saldırma , sürekli bir fenerbahçeyi ve aziz yıldırımı üstün görme çabaları. son yazısının içinde şöyle bişey gördüm , kahkaha attım sabah sabah : "eğer papermoondaki yemeğe aziz yıldırım davet edildiyse , ve azi yıldırım bu davete icabet ettiyse , fenerbahçeyi bir tuzağın içine çekmiştir!" vah yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Fenerbahçeliyim Sevmiyorum bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Bu üçlüye hastayım zaten; Hasan Ali Atasoy, Bedri Baykam, Ercan Saatçi.... Her takım için bunlar gibi olanlar var ama özellikle bunlar gibisini görmedim,her tarafları saçma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yula var birde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Yahu adamın yazdığı gazete Fanatik zaten, ne bekliyodunuz ki :) Ciddiye mi alıyorsunuz bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 selçuk yula'yı her yazısından sonra tepiklemek istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 e amua goim diyen hangisiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Gökmen Özdenak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yarın ne yazar bu herif şimdi off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ilk defa duydum bunun adını. ama keyfim yerindeyse ve fenerbahçe kaybetmişse ercan saatçi ve selçuk yula okuyorum. çok eğlenceli oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yula'yı tek geçerim ben. ötesi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar