tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bugün fantikte yine sallamış bol kepçeden bu adam. fenerbahçe taraftarı olan arkadaşlara sorum var ; bu adamın yazdığı yazıları beğeniyor musunuz? resmen türk futboluna anarşi getirmeye çalışan , "amigo yazar" tabirinin en uç noktası bir adam. herhalde kimse ciddiye almadığı için , gündem de yaratamıyor ; ama sürekli bir saldırma , sürekli bir fenerbahçeyi ve aziz yıldırımı üstün görme çabaları. son yazısının içinde şöyle bişey gördüm , kahkaha attım sabah sabah : "eğer papermoondaki yemeğe aziz yıldırım davet edildiyse , ve azi yıldırım bu davete icabet ettiyse , fenerbahçeyi bir tuzağın içine çekmiştir!" vah yazık.
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Bu üçlüye hastayım zaten; Hasan Ali Atasoy, Bedri Baykam, Ercan Saatçi.... Her takım için bunlar gibi olanlar var ama özellikle bunlar gibisini görmedim,her tarafları saçma...
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Yahu adamın yazdığı gazete Fanatik zaten, ne bekliyodunuz ki :) Ciddiye mi alıyorsunuz bir de?
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 selçuk yula'yı her yazısından sonra tepiklemek istiyorum ben.
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yarın ne yazar bu herif şimdi off
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ilk defa duydum bunun adını. ama keyfim yerindeyse ve fenerbahçe kaybetmişse ercan saatçi ve selçuk yula okuyorum. çok eğlenceli oluyo.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yula'yı tek geçerim ben. ötesi olamaz.
Öne çıkan mesajlar