Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Mayıs İşçi Bayramı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Farinal said:
polisten büyük pislik mi var?

Farinal said:
Sparkcaster said:
şu terörist ve kominist takımını taraması gerekiyor polisin, molotof kokteyli atıp kaldırım sökenleri, bu kadar basit, insan hakkı felan yok

salyalarla yazarak böyle "ah şu ayyaaşş gominist anarşikleri asmak lazım"

salyaların kimden aktığı belli.
Mesaj tarihi:
Anlamadığım şu , kadıköyde toplanan binlerce insan eşşek mi ? salak mı ? Çelenklerini taksime koydular , saygı duruşunu yaptılar. Kadıköye gidip toplandılar. 50 bin kişi gelicek diyorlar kadıköydeki kutlamalara. Diğerleri neden bunu yapamıyor da şu arada sırf pislik yapmak için oraya gidenlerin ekmeğine yağ sürüyorlar.
Mesaj tarihi:
1 mayıs olayları gerçek Türk işçisini yansıtmıyor çünkü Türk işçi sınıfı diye bir sınıf kalmamış dışa bağımlı hale gelmişiz sömürülmüşüz. üretmeyen bir ülkenin işçi sınıfı olabilir mi? bugün Taksime yürümeye çalışanların yarısı provakatördür.

ayrıca 1 mayıs Dünyanın her yerinde olaylı geçer. akşam uydusu olanlar açsın RTLyi izlesin Almanyada olanları Yunanistan İtalya İspanya bu ülkelerdede olaylar oluyor. bunlar bahane değil sen insanların bayramını kutlamasına izin vermezsen tabiki provakatörler Taksim Taksim diye gaza getirir milleti.
Mesaj tarihi:
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=1+may%C4%B1sta+polise+demir+bilye+atan+orospu+%C3%A7ocuklar%C4%B1%2F%40hybridus
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=1+may%C4%B1sta+polise+demir+bilye+atan+orospu+%C3%A7ocuklar%C4%B1%2F%40akare
Mesaj tarihi:
ben ordaki insanların yüzde yüzü sütten çıkma ak kaşık demedim. tabii ki orada bir sürü provakatör, bölücü daha bin tane pislik adam vardır onlara müdahale edersin ama kimse kendini kandırmasın bizim polisimiz gidip hastaneye gaz bombası atan bir teşkilat... hastaneye saldıran adamlar sizce provakatörle normal göstericiyi ayırt etme zahmetine katlanır mı? e o adamlarda gerizekalı değil su sıkan adama çiçek uzatacak onlarda karşılık verirler. kim olsa verir.
Mesaj tarihi:
Hedef şaşmasın benim eleştirdiğim Taksim'in 1 mayıs'a kapatılması, gayet anlamsız ve tepki uyandıran bir inat. Biri de söylemiş, işi başka noktaya çekmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyor.
Mesaj tarihi:
DİSK, 4 bin kişi ile Taksim'e girdi

http://haber.mynet.com/video/guncel/D%C4%B0SK,%20%204%20bin%20ki%C5%9Fi%20ile%20Taksim%27e%20girdi/01Mayis2009/A010507A/%26video%3Dmms%253A%252F%252Fhaberav%252Emynet%252Ecom%252Fcy65%252Ewmv

dsfsdf. helal o kadar önlem alınmasına rağmen
Mesaj tarihi:
Giriş yapanlar arasında DİSK, KESK, Türkiye Komünist Partisi, CHP, DTP, feministler, Halkın Kurtuluşu Partisi gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşları yer aldı. Taksim'e giriş yapan gruplar halay çekerek, 31 yıl sonra meydana girmeyi kutluyorlar

ahah
Mesaj tarihi:
kavga gürültü olmadan konuşma yapsınlar karışan olmaz bence
olay çıkarmak kötü bişi
konuşmanı yap
şarkılarını söyle tmm karışan mı olur arkadaşım
Mesaj tarihi:
ne oldu girdi işte adamlar. uzlaşma sağlanmalı planlı programlı bir şekilde olursa aradaki provakatörlerde temizlenebilir. adı üstünde işçi bayramı kavgaya gürültüye ne gerek var.
Mesaj tarihi:
Ne oluyormuş birşey olmuyormuş deyip geçmeyin. Karşılıklı önlemler ile başarılan bir durum. Taksim etrafındaki sokaklarda çıkan olayları dinlerseniz nasıl bir çaba sarfedildiğini görürsünüz.
Mesaj tarihi:
anket şıkları inanılmaz =)
2.si zaten her şeyi özetler nitelikte : muhammer güler, rte ve celalettin cerrah. rteyi kadir topbaş ile değiştirirsek mükemmel bir harmandalı üçlüsü olur.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
İçten bir şekilde sevindim Taksim'e girmelerine, orada eylem yapmalarına.

Ben gitmiyorum annem gidiyor yahu=)

o zaman sana "ananı da al taksime git" adlı türküyü armağan ediyorum asdsasadas
  • Yeni Oluştur...