Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Farinal said: polisten büyük pislik mi var? Farinal said: Sparkcaster said: şu terörist ve kominist takımını taraması gerekiyor polisin, molotof kokteyli atıp kaldırım sökenleri, bu kadar basit, insan hakkı felan yok salyalarla yazarak böyle "ah şu ayyaaşş gominist anarşikleri asmak lazım" salyaların kimden aktığı belli.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 polis saçma sapan şekilde şiddet kullanınca böyle gereken yerlerde hakkını kaybediyor işte, düzgün emniyet müdürleri yok ki
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Anlamadığım şu , kadıköyde toplanan binlerce insan eşşek mi ? salak mı ? Çelenklerini taksime koydular , saygı duruşunu yaptılar. Kadıköye gidip toplandılar. 50 bin kişi gelicek diyorlar kadıköydeki kutlamalara. Diğerleri neden bunu yapamıyor da şu arada sırf pislik yapmak için oraya gidenlerin ekmeğine yağ sürüyorlar.
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 1 mayıs olayları gerçek Türk işçisini yansıtmıyor çünkü Türk işçi sınıfı diye bir sınıf kalmamış dışa bağımlı hale gelmişiz sömürülmüşüz. üretmeyen bir ülkenin işçi sınıfı olabilir mi? bugün Taksime yürümeye çalışanların yarısı provakatördür. ayrıca 1 mayıs Dünyanın her yerinde olaylı geçer. akşam uydusu olanlar açsın RTLyi izlesin Almanyada olanları Yunanistan İtalya İspanya bu ülkelerdede olaylar oluyor. bunlar bahane değil sen insanların bayramını kutlamasına izin vermezsen tabiki provakatörler Taksim Taksim diye gaza getirir milleti.
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Atatürk anıtının üstüne çıktılar ya :)
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Taksim semboldür,bir anıttır.Sen insanlardan bunu esirgersen provakatörlerde bunu kullanır,sonra millete malzeme olur.
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=1+may%C4%B1sta+polise+demir+bilye+atan+orospu+%C3%A7ocuklar%C4%B1%2F%40hybridus http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=1+may%C4%B1sta+polise+demir+bilye+atan+orospu+%C3%A7ocuklar%C4%B1%2F%40akare
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ben ordaki insanların yüzde yüzü sütten çıkma ak kaşık demedim. tabii ki orada bir sürü provakatör, bölücü daha bin tane pislik adam vardır onlara müdahale edersin ama kimse kendini kandırmasın bizim polisimiz gidip hastaneye gaz bombası atan bir teşkilat... hastaneye saldıran adamlar sizce provakatörle normal göstericiyi ayırt etme zahmetine katlanır mı? e o adamlarda gerizekalı değil su sıkan adama çiçek uzatacak onlarda karşılık verirler. kim olsa verir.
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Hedef şaşmasın benim eleştirdiğim Taksim'in 1 mayıs'a kapatılması, gayet anlamsız ve tepki uyandıran bir inat. Biri de söylemiş, işi başka noktaya çekmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürüyor.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 al iste isci girdi taksime ne oldu? gomunist mi olduk simdi? ne sacma bir inattir bir mayista isci orgutlerini oraya sokmamak.
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 DİSK, 4 bin kişi ile Taksim'e girdi http://haber.mynet.com/video/guncel/D%C4%B0SK,%20%204%20bin%20ki%C5%9Fi%20ile%20Taksim%27e%20girdi/01Mayis2009/A010507A/%26video%3Dmms%253A%252F%252Fhaberav%252Emynet%252Ecom%252Fcy65%252Ewmv dsfsdf. helal o kadar önlem alınmasına rağmen
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Giriş yapanlar arasında DİSK, KESK, Türkiye Komünist Partisi, CHP, DTP, feministler, Halkın Kurtuluşu Partisi gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşları yer aldı. Taksim'e giriş yapan gruplar halay çekerek, 31 yıl sonra meydana girmeyi kutluyorlar ahah
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kavga gürültü olmadan konuşma yapsınlar karışan olmaz bence olay çıkarmak kötü bişi konuşmanı yap şarkılarını söyle tmm karışan mı olur arkadaşım
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ne oldu girdi işte adamlar. uzlaşma sağlanmalı planlı programlı bir şekilde olursa aradaki provakatörlerde temizlenebilir. adı üstünde işçi bayramı kavgaya gürültüye ne gerek var.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 karışan olmuyor zaten,5000 kişi varmış şuan orada ve TV'lerden izlerseniz sorunsuz,gayet temiz bir kutlama oluyor. Demek ki oluyormuş,büyütmeye,faşistliğe gerek yokmuş
Devilmanta Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Geçen moda da duvarın tekinde şöyle bir yazı gördüm yaziyim dedim tam olarak böyle olmayabilir şöyleydi: "so many police for this little justice"
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ne oluyormuş birşey olmuyormuş deyip geçmeyin. Karşılıklı önlemler ile başarılan bir durum. Taksim etrafındaki sokaklarda çıkan olayları dinlerseniz nasıl bir çaba sarfedildiğini görürsünüz.
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 İnşallah seneye katlanarak artar Taksim'e insan alınması.
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 anket şıkları inanılmaz =) 2.si zaten her şeyi özetler nitelikte : muhammer güler, rte ve celalettin cerrah. rteyi kadir topbaş ile değiştirirsek mükemmel bir harmandalı üçlüsü olur.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 İçten bir şekilde sevindim Taksim'e girmelerine, orada eylem yapmalarına. Ben gitmiyorum annem gidiyor yahu=)
Mohi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Horizon said: Atatürk anıtının üstüne çıktılar ya :) kına yak
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mohi said: Horizon said: Atatürk anıtının üstüne çıktılar ya :) kına yak Saçmalamaya devam et. Ciklettenmi çıktın ?
allezz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ZaugnaKhaldun said: İçten bir şekilde sevindim Taksim'e girmelerine, orada eylem yapmalarına. Ben gitmiyorum annem gidiyor yahu=) o zaman sana "ananı da al taksime git" adlı türküyü armağan ediyorum asdsasadas
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Horizon said: Atatürk anıtının üstüne çıktılar ya :) en tepeye çıkan olur dıyordum olmadı
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Taksim karışmış geçmiş olsun hahaha Gerçi korsan göstericiler ama olsun karışmadan geçmedi bu 1 mayıs da.
Öne çıkan mesajlar