Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cCc


Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Siteyi vereyim dedim başta ama şimdi yine trollüycez diye elinize yüzünüze bulaştırırsınız

said:
Türk ırkının bireyleri olarak, soydaşlarımızın milli ve manevi değerlerine sahip çıkmaları, Türk devletinin ve ırkının içinde bulunduğu ağır şartları göz önünde bulundurarak, her zaman için silah bilincini yaşatarak kendimizi ve bizden sonraki nesilleri savaşa hazır bir askeri ruhla yetiştirmemiz lazım, geleceğimizi emanet edeceğimiz, Türk soylu evlatlarımızı bu bilinç ve şuur içinde geleceğe taşımalıyız. Amaç ve gaye Türk ırkının savaşçı ruhunu canlandırmak, Türk ırkını şahlanışa götürecek ve iç mihrakları kökten yok edip bertaraf edecek konuma getirmektir. “(Ermeniler, Kürtler, Farslar, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler, Ruslar, Araplar, Yunanlılar, Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Japonlar, Çinliler, Amerikalılar ve İsrailliler)” İÇ ve DIŞ DÜŞMANLARIMIZDIR!...


PORTEKİZ NE ALAKA LAN??!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.
Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.
Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.
Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.
Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.
Bu kadar çok düşmanla carpışmak için iyi hazırlanmalı.
Tanrı yardımcın olsun!

Nihal Atsız
4 Mayıs 1941



çinlileri nası unutmuş la bu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...