Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Haberi olmayan çok kişi vardır. Anlatayım burada dedim: KTorrent'in (Linux için en popüler torrent programlarından biri) yeni sürümünü kullanmaya başladımdan beri kullanıyorum ben de, her dosya için özel olarak peer'ları upload oranlarına göre puanlıyor, aldığını upload etmeyene dosya yollamıyor. Artık upload kısmayın yani. Seed oranlarına bakmıyor. Peer iken siz puan alıyorsunuz. İsterseniz dosyayı indikten sonra silebilirsiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ratiolu sitelerde kullanmaz tahminen onu kimse sonucta ne kadar upload o kadar ratio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Programın özelliği, tracker'dan bağımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 iyide abi gitmisim ratiosuz serverdan dl ediyorum niye kicimdan ratio icat ediyim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bu uzun zamandir olan birsey degil mi? benim bildigim kadariyla amac milleti uploada zorlamak degil. dosyayi en hizli upload edebilene yollayarak sistemin etkinligini arttirmak. ki cok da mantikli bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Ben yeni fark ettim öyleyse :) Bu arada benim KTorrent yollaıyordu direk, bu kadar peer var biye yollamıyor diye baktım da gördüm. Bug bildirisi mi yapayım öyleyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 fake upload diye bişi var. bas fake'i uploadı da netlimirden 1kb'ye getir. tmmdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 e herkes öyle yaparsa nasıl indiricen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ben türkiyeden upload yapmayan adama çok kızmıyorum. zaten bok gibi internetimiz var yabancı ülkelerdeki adamlar yapsın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 abi bok gibi internetimiz var diyorsun da ben mesela genelde düzgün seed varsa torrentte (public tracker kullanıyorum mininova, btjunkie, isohunt vb.) 400kb/s'leri rahat görüyorum (4mbit), 60-70kb/s de upload yapabiliyorum aynı anda. e tamam uploadı 10kb/s'ye limitlesem download da 410kb/s olur belki, ama olayın mantığına aykırı yani. internetimiz bok gibi ama pinglerde bok gibi genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ben hala insanlarin seedbox olayina girmemesine sasiriyorum. rapidsahre e 7 euro yu veriyo insanlar. ama gel seedbox'a 15$ ver, 250gb upload yap bu seni 3 4 ay gotruru dediginde, ben torrente para vermem diyolar. fake upload olayina gelincede cogu tracker anliyo fake uploadu bosu bosuna hesabinizdan olursunuz. torrentleech ve blackcats aninda anliyo mesela, ama torrentbytes anlamiyodu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar