Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrent peer scoring


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Haberi olmayan çok kişi vardır. Anlatayım burada dedim:

KTorrent'in (Linux için en popüler torrent programlarından biri) yeni sürümünü kullanmaya başladımdan beri kullanıyorum ben de, her dosya için özel olarak peer'ları upload oranlarına göre puanlıyor, aldığını upload etmeyene dosya yollamıyor.

Artık upload kısmayın yani. Seed oranlarına bakmıyor. Peer iken siz puan alıyorsunuz. İsterseniz dosyayı indikten sonra silebilirsiniz yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bok gibi internetimiz var diyorsun da ben mesela genelde düzgün seed varsa torrentte (public tracker kullanıyorum mininova, btjunkie, isohunt vb.) 400kb/s'leri rahat görüyorum (4mbit), 60-70kb/s de upload yapabiliyorum aynı anda. e tamam uploadı 10kb/s'ye limitlesem download da 410kb/s olur belki, ama olayın mantığına aykırı yani. internetimiz bok gibi ama pinglerde bok gibi genelde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben hala insanlarin seedbox olayina girmemesine sasiriyorum. rapidsahre e 7 euro yu veriyo insanlar. ama gel seedbox'a 15$ ver, 250gb upload yap bu seni 3 4 ay gotruru dediginde, ben torrente para vermem diyolar. fake upload olayina gelincede cogu tracker anliyo fake uploadu bosu bosuna hesabinizdan olursunuz. torrentleech ve blackcats aninda anliyo mesela, ama torrentbytes anlamiyodu en son.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...