Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedelli askerliği kaybettik, kısa dönem de kalkıyor

elaidi

Öne çıkan mesajlar

fenris said:

axedice said:

5.5 ay yapılır bi şekilde. Bi kaç seneye gideriz.

En azından dışarı gitmek istersem askerden kaçmak için değil kendi isteğimle gidicem o da güzel bi gelişme.

sende iyice umut sarıkaya nın yurtdışını öven karikatür adamı oldun ha...

Oha ne alaka lan? Ben yurtdışına gitmemek için kendimi yırtıyorum, kaçarsak gitmek gerekir falan diyorum. Sen beni Babür yaptın.
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHAHAHA
direk dedigim oldu

masteri kesip askere kosan genclerle yurtdisindan kosan kacaklar sayesinde asker acigi dolmus gidene en az 1 sene bekle diyorlarmis bugun subedeki tanidikal konustum

yani sahane trolledi ilker pasam, ayakta alkisliyorum cidden trollun bile en kralini genelkurmay yapiyor bu ulkede adsfasdfasfdfdssf
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

fenris said:

axedice said:

5.5 ay yapılır bi şekilde. Bi kaç seneye gideriz.

En azından dışarı gitmek istersem askerden kaçmak için değil kendi isteğimle gidicem o da güzel bi gelişme.

sende iyice umut sarıkaya nın yurtdışını öven karikatür adamı oldun ha...

Oha ne alaka lan? Ben yurtdışına gitmemek için kendimi yırtıyorum, kaçarsak gitmek gerekir falan diyorum. Sen beni Babür yaptın.

resimlerini göstersen seni hindistana direk alırlar vizesiz pasaportsuz felan
bence
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Yakın zamanda sıradan vatandaş için öyle bi olay yok. Hatta sıradan olmayan vatandaş bile vize alır gibi bi sürü işlem yapmak zorunda kalacak.

siradan olmayan vatandas kimler oluyor?

bu arada rezillik mi degil mi bilmem de direk planli yapilmis bir hareket, gercekten genelkurmay own'd, halk failed
Sosyal ağlarda paylaş

mavi kart sistemini diyorsanız o sadece üniversite mezunları ve meslek sahipleri için geçerli olacak, sistm nitelikli iş gücünü çekmek için, yani öle sokaktaki işsiz ahmet dayı falan "goş lan goş açmışlar kapıları!" diye dalamayacak :p

şöylede bir başvuru sahibinin AB üyesi ülkelerinden birinde bir iş sözleşmesi imzalaması olacak. Bu sözleşmede gösterilen aylık gelirin, o ülkedeki ortalama maaşların 1,5 kat üstünde olması da gerekiyor şart var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...