Quenas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Absolut said: Hadi geçmiş olsun görünen 1-2 sene daha rahatsınız. Aklı olan bir an önce gider 6 ay yapar rahatlar. Aynen, nasil olsa yapilacak kurtulus yok. Kisa donem gidip gelicem ben sonra bi daha dert etmem kafami kurcalamaz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gidin... alırlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bende rahatladım, ama sonuçta bunu yapıcaz arkadaş. ne kadar erken kurtulursak o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sg-1 said: çıkan yasalardan silah altında olanlar da direkman etkilenir. askerde mantık aranmaz, hak aranmaz. bu kısa dönem muhabbeti öyle değil işte. eskiden evet dediğin gibiymiş ama eskiden var mıydı böyle kısa dönemler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 aynen inanilmaz rahatladim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Taktik bunların hepsi ya. Bedelli falan demeyin, 12 aya çıkarırız dediler, millet yusuf oldu şimdi 6 aya fit olacak herkes. Eşeğini kaybettirip yeniden buldurma olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 5.5 ay yapılır bi şekilde. Bi kaç seneye gideriz. En azından dışarı gitmek istersem askerden kaçmak için değil kendi isteğimle gidicem o da güzel bi gelişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 genelkurmay başkanlığı boşalırsa ve teklif gelirse değerlendirebilirim, ama programıma uyması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 axedice said: 5.5 ay yapılır bi şekilde. Bi kaç seneye gideriz. En azından dışarı gitmek istersem askerden kaçmak için değil kendi isteğimle gidicem o da güzel bi gelişme. sende iyice umut sarıkaya nın yurtdışını öven karikatür adamı oldun ha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Amaç da belli olmuş oldu.Ağustos dönemi zaten en az askerin olduğu dönem olduğundan güzel taktikle kontenjanı da doldurdular:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ehue. kaçaklar bi nebze olsa temizlendi. tecil/bakaya listesi kabardıysa bu yola başvurdular işte. :D 4-5 seneye tekrar şişer, gündeme gelir. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 @fenris 5.5 ayda değil. 5 ay 5 gün (+/- 1) fiili askerlik yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 axedice a yazacaktın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Halkı askerlikden ve ordudan soğutmanın cezasının bilmem kaç yıldan başladığını ve bu topicin tonlarca suç unsuru barındırdığını söyler giderim :) konu hakkında yorumumu yazılı olarakda benimkide suç sayılabileceği için yapmam (askerliğimide yaptım banane :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 simdi o zaman 1-2 sene daha bu tek tip askerlik mevzusu gundeme gelmicek demek ki. cok iyi trollemis sahiden basbug. ben bu adami sevmiyorum zaten, bundan onceki daha ton ton bi amcaydi, daha sevimliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 fenris said: axedice said: 5.5 ay yapılır bi şekilde. Bi kaç seneye gideriz. En azından dışarı gitmek istersem askerden kaçmak için değil kendi isteğimle gidicem o da güzel bi gelişme. sende iyice umut sarıkaya nın yurtdışını öven karikatür adamı oldun ha... Oha ne alaka lan? Ben yurtdışına gitmemek için kendimi yırtıyorum, kaçarsak gitmek gerekir falan diyorum. Sen beni Babür yaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu avrupaya vizesiz giriş olayı gerçekleşirse direk askerliği yapmadan gitme planım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Yakın zamanda sıradan vatandaş için öyle bi olay yok. Hatta sıradan olmayan vatandaş bile vize alır gibi bi sürü işlem yapmak zorunda kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 AHAHAHAHA direk dedigim oldu masteri kesip askere kosan genclerle yurtdisindan kosan kacaklar sayesinde asker acigi dolmus gidene en az 1 sene bekle diyorlarmis bugun subedeki tanidikal konustum yani sahane trolledi ilker pasam, ayakta alkisliyorum cidden trollun bile en kralini genelkurmay yapiyor bu ulkede adsfasdfasfdfdssf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 büyük marifet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 axedice said: fenris said: axedice said: 5.5 ay yapılır bi şekilde. Bi kaç seneye gideriz. En azından dışarı gitmek istersem askerden kaçmak için değil kendi isteğimle gidicem o da güzel bi gelişme. sende iyice umut sarıkaya nın yurtdışını öven karikatür adamı oldun ha... Oha ne alaka lan? Ben yurtdışına gitmemek için kendimi yırtıyorum, kaçarsak gitmek gerekir falan diyorum. Sen beni Babür yaptın. resimlerini göstersen seni hindistana direk alırlar vizesiz pasaportsuz felan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 şu yapılan eğer planlıysa takdir edilecek bir yanı yok. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 axedice said: Yakın zamanda sıradan vatandaş için öyle bi olay yok. Hatta sıradan olmayan vatandaş bile vize alır gibi bi sürü işlem yapmak zorunda kalacak. siradan olmayan vatandas kimler oluyor? bu arada rezillik mi degil mi bilmem de direk planli yapilmis bir hareket, gercekten genelkurmay own'd, halk failed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 mavi kart sistemini diyorsanız o sadece üniversite mezunları ve meslek sahipleri için geçerli olacak, sistm nitelikli iş gücünü çekmek için, yani öle sokaktaki işsiz ahmet dayı falan "goş lan goş açmışlar kapıları!" diye dalamayacak :p şöylede bir başvuru sahibinin AB üyesi ülkelerinden birinde bir iş sözleşmesi imzalaması olacak. Bu sözleşmede gösterilen aylık gelirin, o ülkedeki ortalama maaşların 1,5 kat üstünde olması da gerekiyor şart var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 offf sitelerde forumlardaki filan simarik gencligimizin tepkileri okuyorumda harbiden cok basarili ben bile kis kis guluyorum okurken genelkurmay ne egleniyordur kimbilir adsfsadffds http://img191.imageshack.us/img191/6404/1240240936525.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar