Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vinland Saga

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

manga final arc'a girmiş. ben okuyana kadar mangaka bitirir seriyi 🙂

daha önceki karakterleri bilemicem de gardar'ı derin işlemişler. 

manga spoiler;

Spoiler

arnheid'in ölümü sırasındaki öbür taraf rüyasını anlamlandırabilmek için gardar'ı derin işlemişler.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

manganın neresinden olduğunu da yazsaydın spoilerın keşke.

sezon bitmeden açmayın bence spoilerı lol.

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Gardar ne oluyor onu bilmiyoruz daha ?

naptiniz abi ?

yedik spo zaten

sen diyorsun ki Gardar, manga Son Arc'da yasiyor

WTF

🫠

Goering tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

18

Spoiler

demir yumrukların kırılsın ketil. delirttiler adamı ama arnheid'e yapılacak şey değildi. leif de nihayet main quest'ini tamamlayıp muradına erecek inşallah. thorfinn ömrünü tüketti adamın. yalnız büyük kavga geliyorum diyor.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

planetes'i yazan mangakadan mükemmel bir viking deconstruction oldu, modern raiding romantizasyonunu adam tepetaklak etmiş. ilk sezonla insanları içine çekmeden yapmaya çalışsa bu kadar başarılı olamazdı. ilk sezon "of ne güzel kesiyo" diye izletirken ikinci sezonda "kesilmek böyle birşey"i gösteriyor. korsanlar için de aynısını yapan olsa keşke.

Mesaj tarihi:

çok güzel yerde bitirdiler, ben de mangada bunun biraz ilerisine kadar okumuştum.

24

Spoiler

ylva çok iyi ahah, o da babasına çekmiş. helga’ya üzüldüm ama nihayet kavuştular. helal leif başgan.

thorfinn tam bir kenshin dönüşümü yaşamış oldu. ilk sezon reminiscense ova, ikinci sezon rurouni kenshin. artık günah çıkarma zamanı. bakalım nasıl gidecek.

benim en son okuduğumdan bu yana 10 yıl geçti sanırım, üçüncü sezon için yeterince birikmiştir bence. 1-2 yıla devam eder herhalde.

• Yeni Oluştur...