Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 manga final arc'a girmiş. ben okuyana kadar mangaka bitirir seriyi daha önceki karakterleri bilemicem de gardar'ı derin işlemişler. manga spoiler; Spoiler arnheid'in ölümü sırasındaki öbür taraf rüyasını anlamlandırabilmek için gardar'ı derin işlemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 (düzenlendi) manganın neresinden olduğunu da yazsaydın spoilerın keşke. sezon bitmeden açmayın bence spoilerı lol. Mayıs 7, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 (düzenlendi) Gardar ne oluyor onu bilmiyoruz daha ? naptiniz abi ? yedik spo zaten sen diyorsun ki Gardar, manga Son Arc'da yasiyor WTF Mayıs 7, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 @Goering son bölümü izlemediysen sorry. ama bişey demedim zaten. gardar'ı mangaya göre daha derin işlemişler o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2023 gardar yalan oldu diyorsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2023 18 Spoiler demir yumrukların kırılsın ketil. delirttiler adamı ama arnheid'e yapılacak şey değildi. leif de nihayet main quest'ini tamamlayıp muradına erecek inşallah. thorfinn ömrünü tüketti adamın. yalnız büyük kavga geliyorum diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2023 19 Spoiler çok heyecanlı yerde bitti, bir de sansürsüz blu-ray kaydını izlemek lazım ileride çıkınca ama. arnheid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 thorfinn reis şekini koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2023 meme'lerin birleştiği bölümü de gördük, peak vinland saga cidden. Spoiler https://knowyourmeme.com/memes/i-have-no-enemies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 Bu sezonu hic begenmedim. Turk dizisine dondurmusler 5 bolumluk icerik 20 bolumde islenmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 planetes'i yazan mangakadan mükemmel bir viking deconstruction oldu, modern raiding romantizasyonunu adam tepetaklak etmiş. ilk sezonla insanları içine çekmeden yapmaya çalışsa bu kadar başarılı olamazdı. ilk sezon "of ne güzel kesiyo" diye izletirken ikinci sezonda "kesilmek böyle birşey"i gösteriyor. korsanlar için de aynısını yapan olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 valla ben de severek izliyorum ya. hatta 2. sezon daha çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 bende katılıyorum ikinci sezon bambaşkaydı. inşallah 3. sezon için çok uzatmazlar arayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 çok güzel yerde bitirdiler, ben de mangada bunun biraz ilerisine kadar okumuştum. 24 Spoiler ylva çok iyi ahah, o da babasına çekmiş. helga’ya üzüldüm ama nihayet kavuştular. helal leif başgan. thorfinn tam bir kenshin dönüşümü yaşamış oldu. ilk sezon reminiscense ova, ikinci sezon rurouni kenshin. artık günah çıkarma zamanı. bakalım nasıl gidecek. benim en son okuduğumdan bu yana 10 yıl geçti sanırım, üçüncü sezon için yeterince birikmiştir bence. 1-2 yıla devam eder herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar