Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Nesibe Aydın diye bir dersaneye yazdırıyorlarmış şimdi beni, iyi midir sizce? Belkeyin, biraz sorayım etrafta dedim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 iyidir nesibe aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yeşil kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 müslümanlığı bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ne zaman müslüman oldunda sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 dün oldu, adını da sly-one dan hayvana çevirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ankara nesibe aydin? Zamaninda giden arkadaslarim baya bi memnundular , simdi nasildir bilmiyorum. Birde anafen vardi, sahsen ben memnundum ama uzun zaman gecti tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 N'oluyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 KHaRoN said: Ankara nesibe aydin? Zamaninda giden arkadaslarim baya bi memnundular , simdi nasildir bilmiyorum. Birde anafen vardi, sahsen ben memnundum ama uzun zaman gecti tabii. Ankara ama iki sistem öncesini biliyorum ben de işte, eski şeyleri. Final ve Maltepe'ye gitmiştim, ikisine de gitmek istemiyorum, Maltepe'nin kapısından deneme için bile girmem hatta. İki sistem öncesi lan, iki sistem değişmiş ben öss'ye gireli, bir işte bir bozukluk var ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 tıpı kafana koyduysan gerisini düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 iki sistem degisti derken, oys konulari eklendikten sonra tekrar mi degisiklige gittiler? Bence sinavi bolmelerinden korkmaman lazim, zira fizik kimya ve biyolojiye ek konularin gelmesi beles soru sayisini arttiriyor fazlasiyla. alana yonelik soru artmasi iddiali olmayan bi ogrenci icin angarya belki hayli ama tip gibi bir ideali olan biri icin aradan siyrilma faktorune onemli bi etken. onunde herturlu 1 seneden uzun bir sure var, hali hazirdada iyi kotu bi universiteli oldugun icin moralini olmasi gerektigi gibi tutarsan istediginin olmamasi icin bi neden yok bence. iyi sanslar simdiden onundeki maraton icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Moralim iyi zaten ya, üni sağolsun matematik, tarih ve türkçede öss derecesinin çok üzerindeyim zaten. Geri kalanlar da halledilir, ne kadar zor olabilir ki yani? Üniversite'de çok daha zor şeyler öğrenince kolay geliyor ÖSS. edit: evet, seneye yeni bir sistemle geliyorlar, gerçe sadece bana değil herkese yeni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 çabuk geçsin şu günler çalışmaya başlamak istiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 21 yaşımdayım ve ekonometriyi bitiriyorum, henüz gençsiniz vs. demiş insanlar ama 21 yaş çoğu şeyin ufukta görünmesi gereken seviye bence. Tamam idealler peşinde koşmak güzel de 30 yaşında tıptan mezun olup anca 40larımda para kazanmaya başlayacaksam eğer istediğim okulda okuyor olmamın güzelliği nerede? Bence insan 35'inden sonra bazı şeyleri kaybetmeye başlıyor, çoluk çocuğa karıştıktan ya da "genç" olamadıktan sonra istediğim işte çalışıyor olmamın ya da zengin olmamın benim açımdan mantığı yok. Yine de cesaret edebilmek büyük başarı, tebrik ederim, insanlar kendilerini farklı şekillerde tatmin ediyorlar. -Bir de unutmadan, eğer iktisata geri dönmek zorunda kalırsan, hastene yöneticiliği ya da benzer isimli yüksek lisans dalları var, doktor olamasan da doktorları yönetirsin, belki benzer bir tat alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Hayat artik insanlari buna itiyor ama maalesef. Yani 30'undan once iyi isi olup cok iyi para kazanan kac kisi taniyorsun? Ben tanimiyorum hic, ailelerinden yardim almadiklari surece, torpil vs. olmadan. Butun dunyada bu sekle donuyor yani, insanlar 30a kadar anne-babayla kaliyorlar hatta. demek istedigim 21 yas genc. Bize hayatimiz hakkinda kararlar vermemizi soylediler 16-17de. Lan o yasta benim aklim bes karis havadaydi nasil duzgun karar vereyim? Simdi daha da beter cok daha kucuk yaslarda etkiliyor sanirim sinav notlarin OSSyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ben olsam, tıp kazanacağıma inanıyorsam saniyesinde bırakırdım. çok önemli zira ilerde ah vah dememek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Zaten tıpta okumayı göze almış biriysen 10 sene en az okuyacaksın. Bir eksik bir fazla farketmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Hadi Nietzsche'yi çok yanlış anlayalım <.< . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 deadwoll said: 21 yaşımdayım ve ekonometriyi bitiriyorum, henüz gençsiniz vs. demiş insanlar ama 21 yaş çoğu şeyin ufukta görünmesi gereken seviye bence. Tamam idealler peşinde koşmak güzel de 30 yaşında tıptan mezun olup anca 40larımda para kazanmaya başlayacaksam eğer istediğim okulda okuyor olmamın güzelliği nerede? Bence insan 35'inden sonra bazı şeyleri kaybetmeye başlıyor, çoluk çocuğa karıştıktan ya da "genç" olamadıktan sonra istediğim işte çalışıyor olmamın ya da zengin olmamın benim açımdan mantığı yok. Yine de cesaret edebilmek büyük başarı, tebrik ederim, insanlar kendilerini farklı şekillerde tatmin ediyorlar. -Bir de unutmadan, eğer iktisata geri dönmek zorunda kalırsan, hastene yöneticiliği ya da benzer isimli yüksek lisans dalları var, doktor olamasan da doktorları yönetirsin, belki benzer bir tat alırsın. gergenin yerinde olup şu yorumu okusam hayattan soğurdum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 GERGE said: Nesibe Aydın diye bir dersaneye yazdırıyorlarmış şimdi beni, iyi midir sizce? Belkeyin, biraz sorayım etrafta dedim de... Ben gittim iyidir Nazibe Aydın. Edik:Ankara'dakini biliyorum başka şehirde varsa onları bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Nesiba aydın heryerde aynı... Komple Disiplin... Ödev yapmassan felan kiloyla portakala felan getiriyosun euhe, kuzenim gitmişti. Ama iyi diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 2 ay bırakırsın, sonra yine başlarsın. bağımlılık yapıyor meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Hala bırakmadı mı bu adam okulu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 okullar kapanmadi mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 geç, ben 21 yaşımda fakülteden mevzun oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar