Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulu bırakıyorum

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
KHaRoN said:
Ankara nesibe aydin? Zamaninda giden arkadaslarim baya bi memnundular , simdi nasildir bilmiyorum.

Birde anafen vardi, sahsen ben memnundum ama uzun zaman gecti tabii.

Ankara ama iki sistem öncesini biliyorum ben de işte, eski şeyleri. Final ve Maltepe'ye gitmiştim, ikisine de gitmek istemiyorum, Maltepe'nin kapısından deneme için bile girmem hatta.

İki sistem öncesi lan, iki sistem değişmiş ben öss'ye gireli, bir işte bir bozukluk var ama...
Sosyal ağlarda paylaş

iki sistem degisti derken, oys konulari eklendikten sonra tekrar mi degisiklige gittiler?

Bence sinavi bolmelerinden korkmaman lazim, zira fizik kimya ve biyolojiye ek konularin gelmesi beles soru sayisini arttiriyor fazlasiyla.

alana yonelik soru artmasi iddiali olmayan bi ogrenci icin angarya belki hayli ama tip gibi bir ideali olan biri icin aradan siyrilma faktorune onemli bi etken.

onunde herturlu 1 seneden uzun bir sure var, hali hazirdada iyi kotu bi universiteli oldugun icin moralini olmasi gerektigi gibi tutarsan istediginin olmamasi icin bi neden yok bence.

iyi sanslar simdiden onundeki maraton icin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Moralim iyi zaten ya, üni sağolsun matematik, tarih ve türkçede öss derecesinin çok üzerindeyim zaten. Geri kalanlar da halledilir, ne kadar zor olabilir ki yani? Üniversite'de çok daha zor şeyler öğrenince kolay geliyor ÖSS.

edit: evet, seneye yeni bir sistemle geliyorlar, gerçe sadece bana değil herkese yeni :)
Sosyal ağlarda paylaş

21 yaşımdayım ve ekonometriyi bitiriyorum, henüz gençsiniz vs. demiş insanlar ama 21 yaş çoğu şeyin ufukta görünmesi gereken seviye bence. Tamam idealler peşinde koşmak güzel de 30 yaşında tıptan mezun olup anca 40larımda para kazanmaya başlayacaksam eğer istediğim okulda okuyor olmamın güzelliği nerede? Bence insan 35'inden sonra bazı şeyleri kaybetmeye başlıyor, çoluk çocuğa karıştıktan ya da "genç" olamadıktan sonra istediğim işte çalışıyor olmamın ya da zengin olmamın benim açımdan mantığı yok.

Yine de cesaret edebilmek büyük başarı, tebrik ederim, insanlar kendilerini farklı şekillerde tatmin ediyorlar.

-Bir de unutmadan, eğer iktisata geri dönmek zorunda kalırsan, hastene yöneticiliği ya da benzer isimli yüksek lisans dalları var, doktor olamasan da doktorları yönetirsin, belki benzer bir tat alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayat artik insanlari buna itiyor ama maalesef. Yani 30'undan once iyi isi olup cok iyi para kazanan kac kisi taniyorsun? Ben tanimiyorum hic, ailelerinden yardim almadiklari surece, torpil vs. olmadan.
Butun dunyada bu sekle donuyor yani, insanlar 30a kadar anne-babayla kaliyorlar hatta.

demek istedigim 21 yas genc. Bize hayatimiz hakkinda kararlar vermemizi soylediler 16-17de. Lan o yasta benim aklim bes karis havadaydi nasil duzgun karar vereyim? Simdi daha da beter cok daha kucuk yaslarda etkiliyor sanirim sinav notlarin OSSyi.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

21 yaşımdayım ve ekonometriyi bitiriyorum, henüz gençsiniz vs. demiş insanlar ama 21 yaş çoğu şeyin ufukta görünmesi gereken seviye bence. Tamam idealler peşinde koşmak güzel de 30 yaşında tıptan mezun olup anca 40larımda para kazanmaya başlayacaksam eğer istediğim okulda okuyor olmamın güzelliği nerede? Bence insan 35'inden sonra bazı şeyleri kaybetmeye başlıyor, çoluk çocuğa karıştıktan ya da "genç" olamadıktan sonra istediğim işte çalışıyor olmamın ya da zengin olmamın benim açımdan mantığı yok.

Yine de cesaret edebilmek büyük başarı, tebrik ederim, insanlar kendilerini farklı şekillerde tatmin ediyorlar.

-Bir de unutmadan, eğer iktisata geri dönmek zorunda kalırsan, hastene yöneticiliği ya da benzer isimli yüksek lisans dalları var, doktor olamasan da doktorları yönetirsin, belki benzer bir tat alırsın.

gergenin yerinde olup şu yorumu okusam hayattan soğurdum hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...