elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 sen kendinden büyük hatunlamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 orasini ben de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 öhem kızarlar şimdi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 babacum sorumuza cvp bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Apis said: Okulu dondur. Sonra ÖSS... Bende 21 yaşında Hukuk 3te fakülteyi bırakıp hava trafik kontrolörü olmaya çalışmıştım. Ha olmadı ama sonuçta denedim... Her havaalanına gidince "en azından denedim" diyorum. İnan iyi bir his. 26 yaşındayım, staj dahil 4 sene oldu Avukatlığım. Bugün bile düşünüyorum acaba başka bir iş mi diye. Belki banada tekrar eser. Avustralyada 30 yaşlarında senelik işlerini, kariyerlerini bırakıp oraya giden; gözleme tezgahı yada hasta bakıcılığı yapan çiftler tanıdım. Mutlulardı. 21 yaş daha ne ki? Hem tam kendini tanıyabildiğin, hemde genç olduğun güzel bir yıldan ibaret. İnsanın istediklerinin peşinden koşmasının yaşı yoktur fakat bana sorarsan 21 genede en iyisi ...Usta tam olarak hukuk u bıraktırıp seni hava trafik kontrolü yaptıracak olay nedir bi anlatır mısın ben şu anda öss çalışan bir genç olarak söyleyeyim hukuk olsun ne olursa olsun Konuyla ilgili öss olayı aslında kolay ama gerçekten psikolojik olarak çok yıpratan bir dönem ama önünde boş bir sene varsa rahat yaparsın çünkü bizim gibi öğrenciler okul fln derken çok zor savaşıyoruz ama sen eğer yaparım diye karar kıldıysan yaparsın ama 2 dk sonra çok zor ya diye bırakamazsın yapacak bişey yok millet nasıl yapıyorsa yapacaksın (şu an sana mı gaz veriyorum kendime mi gaz veriyorum inan bende bilmiyorum :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 hocam nası mutlu olucaksan öyle yap yaşın geç diil tabi ama geç bile olsa sonuçta sevdiğin işi yapmak var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Bir de hakkaten şimdi nasıl yaw? Katsayı matsayı yok mu? EAcı bir adam MFci gibi netler çıkardıktan sonra makina mühendisliğine girebilir mi elini kolunu sallaya sallaya seneye? Spoilerlı linkte kesin birşey görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Burda da millet 29-30da basliyor universiteye gir korkma bende ayni durumdayim seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Yas problem degil de, House izleyip tipci olcam demedin di mi? Enine boyuna arastirdin mi her seyiyle tibbin ne oldugunu? Zorunlu dogu gorevi (hala var mi bilmiyorum), nobetler, Turkiye'deki igrenc saglik sisteminin bir parcasi olup binlerce insanla ugrasmak, profesor olana kadar kendi muayenehaneni acamamak, yani para kazanamamak (eger universitede kalirsan bu, ama okulda kalmazsan ve dis doktoru flan degilsen ac kalirsin zaten), boyle uzar da gider bu Uzerine bolumun zorlugu tabi. Turkiye'de tip okumak icin manyak olmak lazim. Mutlu edecekse tabi ki ugras, ama arastir da oyle ugras, hayatindan bos yere bi sene yeme. Isletmeci olarak her seyde calisabilirsin ayrica ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Lise'ye başladığımdan beri istiyordum, eğitimin nasıl olduğunu biliyorum, tıpçı oda arkadaşlarım oldu 3 üstü ortalamalı. Tus olmazsa adam gibi para kazanamayacağımı da biliyorum, ama denemek istiyorum. Bu arada destek veren vermeyen (destek verenlere daha çok :) ) herkese çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ben de istiyodum doktor olmak, hayallerim vardi, demek ki o kadar istemiyomusum, eziyet lan surekli okumak. umarim hersey istedigin gibi gider aga, bedava muayeneye geliriz =). bunu okumayin kenara birak, ortada yolu tikamasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Yurt dışına at eğitimin kendini eğitimin için bence güzel olur ek olarak. Gerçekten istediğin bir meslek ise , ekleri düşünme ilersine odaklan ve istediğin mesleğe odaklan. Hayırlısı demek düşer bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 BabacumMostors said: benim hatundan da destek var; "ben 27 yaşımda içmimarlık 1 de okuyorum hiç bir şey için geç değil" şair burda şeyi sembolize etmiş... yok lan direk söylemiş sembol membol değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 hayalim doktorluk .mühendislik okuyorum. en garanti iş doktorluk , en karizmatik meslek . deli gibi paralar koparabileceğin bir alan da olabilir . Eğer gerçekten çok iyi çalışırım diyorsan ki çalışman lazım elbette ki , kesinlikle ben devam et derim . Okulu erken bitirdim , geç bitirdim geyikleri; eğer bir bekleyenin yoksa , acil şekilde paraya ihtiyacın yoksa hiç önemli değil .Bu dönem mezun olacak biri olarak bunu görebiliyorum . Burda önemli olan nokta şu: kararın kesin mi, hani dönülmeyecek bir yola giriyorsun , bir ortada kalma durumu yaşamazsın değil mi? ciddi bir işe kalkışıyorsun çünkü. Eğer ben doktorluk okucam diyorsan her şeye rağmen , kolay gelsin.Yanlış bir şey yapmıyorsun.Umarım benim hayalimi sen gerçekleştirirsin. İyi çalışman gerekiyor büyükşehirlerde okuman için tıbbı , bunun da bilincinde ol.kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 böyle olaylar bi süre sonra çok sakat işler doğurabilir başına. buyuk sorumluuk alırsın. sakata gelirsin. iyi düşünmen lazım derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Sana tek birşey söyleyeyim,buraya topic açman bile yanlış...Kararını vermişsin,hiç negatif yorumlara da bakma direk yapmak istediğini yap..Direk söylüyorum bunu,en iyisi yapıyorsun şu an..21 geç diyenlere de,19 yaşında liseyi bitirdiğimi hatırlatırım..(5 senelik okullarda ki bir sürü kişi 19 yaşında mezun oluyor) Hiç birşey kaçırmış değilsin yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 4. senemde bıraktım ben ilk üniversiteyi (bitmesi mümkün değildi artık) şimdi tekrar girdim 1. sınıftayım 86'lı olarak. geç değil bence 21 ama doktorluk yaramaz söyleyeyim (ebeveynlerin ikisi de doktor biliyorum yani olayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 elesso said: sen kendinden büyük hatunlamısın? ha evet büyük alan zengin olurmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 85li olarak ünim 3yıl sonra bitecek 27 yaşında mezun olcam lan =) ne kötü :( büyük iyidir ayrıca =) destekliyorm babacumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ben uzatmadan bitirebilirsem 22-23 yaşında bitiyor okulum. öğrenciliği bırakmaya niyetim yok 2. yi falan okurum herhalde, 22 yaşında ne yapılır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 dur bak bir örnek daha geldi ablamın hukuktan arkadaşı bir ablamız var kız istanbul işlatmayi bitirdikten sonra marmara hukukta yüksek yapmak istemiş "hukuk mezunu değilsin almayız seni" demişler kız bu sefer öss ye girip hukuk kazandı üstüne bir de hukuk okudu 4 sene şimdilerde yüksek lisans + avukatlık yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Ulan aklım kaldı burada. Doktorluk uzun iş ama işin sonuda garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Artık bir 15 ay sonra kazandım diye güncellerin konuyu umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 BabacumMostors said: dur bak bir örnek daha geldi ablamın hukuktan arkadaşı bir ablamız var kız istanbul işlatmayi bitirdikten sonra marmara hukukta yüksek yapmak istemiş "hukuk mezunu değilsin almayız seni" demişler kız bu sefer öss ye girip hukuk kazandı üstüne bir de hukuk okudu 4 sene şimdilerde yüksek lisans + avukatlık yapıyor manyak!! dediğimi söyler misin :p helal olsun valla. Azmin zaferi öyküleri var mümin sekmanın onu okuyun daha çok gaza gelirsiniz birşeyler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 GERGE said: Daha önce burada bu konuda konular açmıştım. Sonunda kararımı verdim kesin olarak, ailemle konuştum. İlginç bir şekilde beklediğimin tam aksine anlaşıylı ve cesaretlendirici tepkiler aldım. Okulu bırakılıyorum. Tekrar ÖSS'ye gireceğim seneye. Doktor olmak gibi bir hayalim vardı çocukluğumdan beri, lisedeyken ergendim, aptaldım. Başka bir açıklaması yok sanırım bunun. Çalışmadım, hayat anlamsız, herşey boş, Nietzsche böyle buyuruyor diye dolaşıyordum, sonunda kendimi İstanbul İngilizce İktisat'ta buldum, hiç çalışmamıştım, çözülmüş bir test kitabım bile yoktu, eğer çalışsaydım... Doktor olmak hep hayalimdi işte, diyorum ki şimdi, eğer hayallerim için savaşmazsam hayatım ne hale gelir? Daha 21 yaşıma geçen ay girdim, daha geç değil, değil mi? Fikrinizi söyleyin; daha geç değil, değil mi? Değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar