GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Tahrik var bütün okulu havaya uçuralım.
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Hayır uçurmayalım, ama tek taraflı da eleştirmeyelim. Aha bu terör gerisi hak hukuk demeyelim.
GEd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Sen ilk mesajında o zaman niye tek tarafı eleştirdin? Ben o mesajda eylemin vahimliğine veya olayın kötülüğüne dair bişi göremiyorum.
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Diğer tarafı tüm büyük gazeteler, televizyonlar, sen, onlar, şunlar eleştiriyor zaten ben de bu tarafı eleştireyim de denge sağlansın. Lisede münazara yapardık ya o hesap. Ama tamam yeni yorumumu yapayım senin de gönlün olsun. 1)Eylemci kakadır. 2)Hikmet Sami Türk kakadır.
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Yok kıvırmıyorum da üç yaşında çocuğa anlatır gibi anlatma zorunluluğu hissettim nedense.
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=X1240997314078&date=29Nisan2009 Ankara'da Bilkent Üniversitesi'ndeki kadın canlı bombanın ardından ikinci canlı bomba otobüs terminalinde yakalandı. oha bu seferde terminalde yakalamışlar. noluyo ülkeye ya? önce diyarbakırda 9 şehit verdik. saat 1 sularında hakkaride çatışma başlamış oradada 1 şehit verdik. ankara bombalanmaya calışılıyo. bostancı olayı. nasıl bir tesadüfse hem avrupa hem anadolu yakasında 2 tır devriliyo trafik felç. sabahtan beri ambulans sesleri kulaklarımda çınlıyo.
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 3.cü canlı bombayı arıyolarmış. :(
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 sonra üniversitelerin kapısından kimlik sorulunca hemen polis devleti rörörerere yok özgürlük yok şu bu o patlamada bir öğrenci ölse ne olacaktı?
mani Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 dufrasne said: Bu adam üniversitede "anayasa hukuku" dersi verirse olacaklar budur. http://tr.wikipedia.org/wiki/Hayata_D%C3%B6n%C3%BC%C5%9F_Operasyonu ağzından çıkan lafı kulağın duysun başka organların değil. Hayata Dönüş operasyonlarının nekadar insanlık dışı olduğunu biliyoruz. Ama bu bugün yapılan canlı bomba eylemini meşrulaştırmaz, hafifletmez. Bostancıdaki çatışmada öldürülen terörist içinde kafası yıkanmış çocuktur diyordun. Adam universite mezunu yazar çıktı. Bırak bu terör sempatizanlığını, kendini onların yerine koymayı ve meşrulaştırma çabalarını. Seninde sonun pek hayırlı değil. Her terörist eylemi meşrulaştırma, arkasına bir neden ekleme yolunda gidersen birgün sende kendini elinde silah masumların üzerine kurşun sıkarken bulabilirsin.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Fünyeyi çekmiş ama patlamamış. Binada aynı anda 2 akrabam vardı hala inanamıyorum yani mucizeden başka birşey değil.
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 mani said: ağzından çıkan lafı kulağın duysun başka organların değil. Hayata Dönüş operasyonlarının nekadar insanlık dışı olduğunu biliyoruz. Ama bu bugün yapılan canlı bomba eylemini meşrulaştırmaz, hafifletmez. Bostancıdaki çatışmada öldürülen terörist içinde kafası yıkanmış çocuktur diyordun. Adam universite mezunu yazar çıktı. Bırak bu terör sempatizanlığını, kendini onların yerine koymayı ve meşrulaştırma çabalarını. Seninde sonun pek hayırlı değil. Her terörist eylemi meşrulaştırma, arkasına bir neden ekleme yolunda gidersen birgün sende kendini elinde silah masumların üzerine kurşun sıkarken bulabilirsin. Söylediklerimden terörist eylemi meşrulaştırma gibi bir anlam çıkardıysan senin de bazı organlarında eksiklikler var bence. Ben bu eylemi kesinlikle onaylamıyorum, Bostancı'daki çatışmayı onaylamadığım gibi. Ancak siz devlet terörünü görmemezlikten gelip hep diğer teröristlere yüklenen "kandırılanlar" kısmında yer alıyorsunuz. Benim eleştirdiğim budur. Benim eleştirdiğim, birtakım insanlar masumların üzerine kurşun sıkıp sıktırıp zengin olurken, milletvekili olurken, asker olurken, polis olurken sadece diğerlerini suçlamanızdır. Hikmet Sami Türk yargılansaydı, bu ülke F tipini reddetseydi ve daha bir sürü güzel şey olsaydı bu olay yaşanmazdı. Ayrıca "olacağı budur" demekle bir tespit yapıyorum; destek verdiğim anlamı çıkmıyor oradan. Bu dediklerimi iyi anla ve sakın beni terörist sempatizanı, potansiyel terörist olarak göstermeye çalışma.
Böjeek Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bence de terör sadece doğudakilerin bizim askerlerimiz üstünde uyguladıkları olay değildir. hiç birisi onay vermediğim çok üzülerek takip ettiğim, atatürkün bize bıraktığı bu ülkeyi bunlara mı emanet edicez diyerekten gördüğüm olaylardır. ama türlü türlü terörler var. başımızdakiler sanki cok mu vatan severler? edit: zaten vatansever olsalardı bunların hiç birisine izin vermezlerdi.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 suikastin yapıldığı binada 1 haftadır sabahlıyorum bugunde sunumum vardı, sabah patlama sesleri( %90silah sesiydi) duyduk ama takmadık(anlamadık daha doğrusu en üst kattaydık), sonra bi adam geldi ÇABUĞÇIĞGIN! diye bağırdı, bizde gittik. Arkadaş görmüş kızı burnu kanıyo fln zannetmiş millet çığlık çığlığa ztn. Neyse sunumum iptal oldu, hoş bi olay değil ama bize yaradı.
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Şunu anlamıyorum. Bu Hikmet Sami Türk'e yönelik bir eylemse ve Bilkent'in de böyle bir güvenlik eksikliği varsa neden silahla ve sadece ona yönelik yapmadılar bu eylemi. 1kg C4 bir sınıfı yıkabilecek miktarda. Amaç sadece korkutup yakalanmak ve eyleme geçmediği için az ceza alıp yırtmak mıydı? Bir kızı harcamak bu kadar kolay mıydı. Üstlenen örgüt de korkutmak istediklerine paralel bir şeyler söylüyor. Ah bu sol ne kadar gerizekalı. Ya da bunlar sol mu...
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 abi evet bizi harcamak bu kadar kolaydı. ölüyor karı umrunda mı kim ölmüş kim ölmemiş. karı için tabi bu. yaptıranlar falan onlar için de kolaydır tabi.
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Yaptıranlar için kızı harcamak, kız için sizi harcamak kolaydı sanırım. Geçmiş olsun bu arada
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 abi anlamıyorum insanları kurtaran tek şey bombanın patlayamaması. harbi balına yaşıyoruz.
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 dufrasne said: Şunu anlamıyorum. Bu Hikmet Sami Türk'e yönelik bir eylemse ve Bilkent'in de böyle bir güvenlik eksikliği varsa neden silahla ve sadece ona yönelik yapmadılar bu eylemi. 1kg C4 bir sınıfı yıkabilecek miktarda. Amaç sadece korkutup yakalanmak ve eyleme geçmediği için az ceza alıp yırtmak mıydı? Bir kızı harcamak bu kadar kolay mıydı. Üstlenen örgüt de korkutmak istediklerine paralel bir şeyler söylüyor. Ah bu sol ne kadar gerizekalı. Ya da bunlar sol mu... ne sol bu kadar gerizekalı olabilir ne sağ.. yani olabilirde bu kadar değil diye tahmin ediyorum.. bunlar başka bişey.. tesadüfen yaşıyo olduğumuz gerçeğinede kesinlikle katılıyorum..
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Sıçtımın Dursun'u Bedri'si bu hale getirdiler solu işte. 68 kuşağında Amerikan filosunu kovup çavuşlarını kaçıran, migros arabasını kaçırıp halka dağıtan sol gitti yerine bu ahmaklar geldi.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11545936.asp?gid=229 valla hocam ben bi bok anlamadım. 1 metre gerimde bomba patladı diyor. bu bomba patlasaydı tüm hukuk fakültesi binası yıkılırdı deniyor. e madem öyle patlayan bomba adama neden hiç zarar vermedi? bombalı saldırı olmayınca tabanca çıkarttı diyor da, benim bildiğim intihar bombacıları yakalandığı an düğmeye basıp kendisini patlatır, neden tabancayla uğraşsın ki?
raw power Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Fünyedeki sorun yüzünden bomba patlayamadı,sadece ufak bir patlama oldu;birkaç sene önce Adalet Bakanlığı'na yaptıkları saldırıda da aynısı olmuştu.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Absolut said: Fünyeyi çekmiş ama patlamamış. Binada aynı anda 2 akrabam vardı hala inanamıyorum yani mucizeden başka birşey değil. acaba diyesim geliyor. o istanbul metrodaki "aylardır takip ettiğimiz terörist nerdeyse metroda bomba patlatıyordu son anda kahramanca üzerinde atladık" olayından sonra bunlar bana çok hikaye gelmeye başladı. Aylardır teröristi takip edeceksin adım adım, sonra onun metroya girmesine izin vereceksin bombayla. Bi de son anda üstüne atlayacaksın. Ya bu mallık ya da işte türkiye amerikacalık oynuyor kendi çapında.
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 dufrasne said: Sıçtımın Dursun'u Bedri'si bu hale getirdiler solu işte. 68 kuşağında Amerikan filosunu kovup çavuşlarını kaçıran, migros arabasını kaçırıp halka dağıtan sol gitti yerine bu ahmaklar geldi. oo bu bambaşkaymış.
Öne çıkan mesajlar