Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ataturk'un Iran Sahi ile Konusmasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İran şah'ı döneminde Atatürke özenip cumhuriyet kuracakti, ülkesinde devrim yapıldı milyonlar öldü,
Güneşi batmayan ülke ingilizler şaha "bırak bu cumhuriyeti dini rejim yapalım senide liderleri yapalım dedi" şah bunu kabul etti, günümüzün iran ı doğdu.

bkz tayyiep+feto
Mesaj tarihi:
Şah'a öyle birşey sunulmadı. Humeyni şahı devirdi ve başa geçti.İslam Cumhuriyeti kuruldu.

Yalnız ne kadar beyfendi nasıl güzel bir konuşma...
Mesaj tarihi:
vay be koskoca atatürk ne kadar beyefendi konuşuyor,bide bizim zamanımızdaki siyasetçilere bakıyorumda,kafama uygun bi tek ilker paşa gibi duruyo oda bilgili konuşmalarında kelimeleri tane tane seçiyor,entellektüelliğini,gariban vatandaşı sömürmek için aşağılamak için kullanmıyor tam tersi Allah rahmet eylesin yav
Mesaj tarihi:
Riddler said:
İran şah'ı döneminde Atatürke özenip cumhuriyet kuracakti, ülkesinde devrim yapıldı milyonlar öldü,
Güneşi batmayan ülke ingilizler şaha "bırak bu cumhuriyeti dini rejim yapalım senide liderleri yapalım dedi" şah bunu kabul etti, günümüzün iran ı doğdu.

bkz tayyiep+feto

ben alamanyadayken
aslan avına çıktık
oda ne bi aslan çıktıki 10 METRE!!1BİR
Mesaj tarihi:
Riddler said:

bkz tayyiep+feto

persepolis izleyip gaza gelen genç
Mesaj tarihi:
canım benim ya hüzünlendim akşam akşam

abi o nası bi duruş,nası bi karizmadır ya. höt dese "bir daha söyle" dersin. bi de şimdi oturmayı bilmeyen first ladylerle süklüm püklüm liderler offf ulan of.
  • Yeni Oluştur...