DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Ataturk'u boyle tvden izlemek gibi dinleyip izlemek ne kadar guzel yahu :) Iran sahi Turkce konusuyor, bizimkiler gidince nece konusuyolar bugunlerde? watch?v=6ql0Oe42Nk8
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 abi müthiş bi haz yanlız direkt duymak. cümlelere bak. tüyler diken diken.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 şu arşivler bi açılsa generkurmayda neler çıkar neler haa
Riddler Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 İran şah'ı döneminde Atatürke özenip cumhuriyet kuracakti, ülkesinde devrim yapıldı milyonlar öldü, Güneşi batmayan ülke ingilizler şaha "bırak bu cumhuriyeti dini rejim yapalım senide liderleri yapalım dedi" şah bunu kabul etti, günümüzün iran ı doğdu. bkz tayyiep+feto
sinad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Şah'a öyle birşey sunulmadı. Humeyni şahı devirdi ve başa geçti.İslam Cumhuriyeti kuruldu. Yalnız ne kadar beyfendi nasıl güzel bir konuşma...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 aynen ya tüylerim diken diken oldu. bilmem kaç kere üst üste izledim. bu arada kameranın sesi diğer sesleri bastırıyor :(
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Çok güzel hakatten , böyle net şekilde sesi duyulabilen başka bir görüntü var mı Atatürk'ün ? Seste temizlik yapılmış olabilir tabi.
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 vay be koskoca atatürk ne kadar beyefendi konuşuyor,bide bizim zamanımızdaki siyasetçilere bakıyorumda,kafama uygun bi tek ilker paşa gibi duruyo oda bilgili konuşmalarında kelimeleri tane tane seçiyor,entellektüelliğini,gariban vatandaşı sömürmek için aşağılamak için kullanmıyor tam tersi Allah rahmet eylesin yav
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 İlkerden ziyade PAŞA ve SİYASETÇİ ::o
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 sizde anlayın işte ekstra asker diye belirtsem dahamı iyi anlayacaksınız ahauahauha
-007- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 helal olsun videoda emeği geçene. Atam bir asır önce senden benden iyi konuşuyor Türkçeyi. Böyle bi karizma yok bugün.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ah ah çok erken kaybettik, bir 15 yıl daha yaşasaydı en azından. :(
Joker Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Riddler said: İran şah'ı döneminde Atatürke özenip cumhuriyet kuracakti, ülkesinde devrim yapıldı milyonlar öldü, Güneşi batmayan ülke ingilizler şaha "bırak bu cumhuriyeti dini rejim yapalım senide liderleri yapalım dedi" şah bunu kabul etti, günümüzün iran ı doğdu. bkz tayyiep+feto ben alamanyadayken aslan avına çıktık oda ne bi aslan çıktıki 10 METRE!!1BİR
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 iran sahı turkce bilmiyor,cevirmen var arada,ona ragmen adam tonlamaya el hareketlerine hitabiyete ne kadar onem veriyor,simdikiler simdi berberin cıragı gibi konusuyor
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bu youtube şuan kapalı mı hala ya ktunneldan falan da izleyemiyorum ben ne biçim ülke burası ya youtube kapalı abi şaka gibi
Killer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ya tam anlayan yazabilir mi diyalogları.tam anlayamadım ben
elesso Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Riddler said: İran şah'ı döneminde Atatürke özenip cumhuriyet kuracakti, ülkesinde devrim yapıldı milyonlar öldü, Güneşi batmayan ülke ingilizler şaha "bırak bu cumhuriyeti dini rejim yapalım senide liderleri yapalım dedi" şah bunu kabul etti, günümüzün iran ı doğdu. bkz tayyiep+feto persepolis izleyip gaza gelen genç
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 atamızın jest ve mimikleri çok etkileyici.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 gerçekten çok güzelmiş ses kalitesi de baya iyi herhalde temizlemişlerdir
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 canım benim ya hüzünlendim akşam akşam abi o nası bi duruş,nası bi karizmadır ya. höt dese "bir daha söyle" dersin. bi de şimdi oturmayı bilmeyen first ladylerle süklüm püklüm liderler offf ulan of.
Öne çıkan mesajlar