Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biri Bizi Gözetliyor: 1 Mayıs!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://i.radikal.com.tr/644x385/2009/04/28/fft5_mf163937.Jpeg

http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=933426&Date=28.04.2009&CategoryID=77

BANA POLIS DEVLETI OLUYORUZ DEDIRTEMEZSINIZ!

Bu kameralardan teröristlerin hücre evleri önlerinede bekleriz. HÜcre evini basarken önce kapı tıklatıp kimlik bildiren polis zihniyetini 1 mayısta işçileri, öğrencileri coplarken izleyecez bu Cuma.
Mesaj tarihi:
1 mayısın amacını bi kavrayamadım, hadi deniz gezmişler falan fülün geçti bunun pazarı.. çağa ayak uydursalar azcık kapitalizm kazanmış savaşı tüm ahlak değerlerini birlikte çürümeye bırakmış herkes maddiyat derdinde dolayısıyla.. hala neyin mücadelesi yok yere yedikleri fişlenmeye bi kamyon dayağa panzer'in suyuna dahi yazık.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
add'nin, çydd'nin önüne felan da konabilir.

DYH'nin de misal.

öyle diyorsunda telefon dinleyenlerin canı yok mu? sürekli telefon dinle radyo gibi hiç bir eğlencesi yok.kamera koyacaklarki adamlar hem izleyip hem dinleyecekler.tvde dizi gibi, ed tv gibi, thurman show gibi :)
Mesaj tarihi:
Kem0 said:
1 mayısın amacını bi kavrayamadım, hadi deniz gezmişler falan fülün geçti bunun pazarı.. çağa ayak uydursalar azcık kapitalizm kazanmış savaşı tüm ahlak değerlerini birlikte çürümeye bırakmış herkes maddiyat derdinde dolayısıyla.. hala neyin mücadelesi yok yere yedikleri fişlenmeye bi kamyon dayağa panzer'in suyuna dahi yazık.

calimero gelip sana bi wall of text ile cevap verir simdi sıkı dur
Mesaj tarihi:
Bone said:
Kem0 said:
kapitalizm kazanmış savaşı

hadi ya?
hangi?

küresel olan. ayrıntılı bilgi için global pazarlar ve ekonomi.

ha, baskın ülke politikalarını da araştırabilirsin el atmışken.
Mesaj tarihi:
Kapitalizm savaşı kazandı diyenler Küba, Venezüela, Bolivya, Brazilya, Arjantin sonra Şili, Meksika falan bakın derim. Kapitalizm şu an farkla önde ama belli olmaz bu işler.

Yeni başlık açacaktım ama çok saptırılır diye açmadım. Ben örgütlü örgütsüz, sömürüye ve daha bir ton insanlık suçuna karşı olan herkesi 1 Mayıs'ta Taksime çağırıyorum. Ben de örgütsüzüm mesela fakat gideceğim. Büyük ihtimal Halkevlerinin arkasında takılırım. Siz de gidin; TKP var, DİSK-KESK var, bir sürü küçük örgüt var. Örgütleri desteklemeniz gerekmiyor onlarla birlikte bulunmanız için. Ne kadar çok kişi olursa o kadar etkili olur bu 1 Mayıs o yüzden gitmeyi düşünün derim.
  • Yeni Oluştur...