Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Fenerbahçe 03.05.2009 @ 20.00

sinad

Öne çıkan mesajlar

Olacak iş değil yahu bu. Fener'de hakkaten bişeyler var. Bu kadarı artık şansla balla da açıklanamaz. Sihir mi var motivasyon mu nedir bilemedim. Ama tüm maç ne kadar silik olursa olsun bi şekilde derbileri kotarıyo. GS maçında da tüm maç fener ceza sahasında geçtiği halde kurtarmışlardı beraberliği, şimdi de BJK'ya karşı kaleye set çekip çanakkale geçilmez oynarken gol attılar yine. Hayır üstün oynadığımız maçlarda yenilmeyi geçtim fark yiyoruz anlamadım gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Olacak iş değil yahu bu. Fener'de hakkaten bişeyler var. Bu kadarı artık şansla balla da açıklanamaz. Sihir mi var motivasyon mu nedir bilemedim. Ama tüm maç ne kadar silik olursa olsun bi şekilde derbileri kotarıyo. GS maçında da tüm maç fener ceza sahasında geçtiği halde kurtarmışlardı beraberliği, şimdi de BJK'ya karşı kaleye set çekip çanakkale geçilmez oynarken gol attılar yine. Hayır üstün oynadığımız maçlarda yenilmeyi geçtim fark yiyoruz anlamadım gitti.

besiktas topmu oynadi abi su 35 dakika icinde allaskina. 2 pas yapamadi besiktas
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin sahasinda gecmesi besiktasin iyi oynamasindan kaynaklanmiyor bence.ilk 20 dakika fener oynadi sonra yoruldu geri cekildi kontra ataga dondu golden sonra iyice kontraya dondu.
zaten bu defansa guvenipte sete donecek halleri yok. ki saldirmasi gereken besiktas. en guzeli kontra :)
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş fenerin üstüne gidemiyor yalnız, geride karşılamaya çalışıyorlar. tekniği yüksek oyuncular ise iyi paslarla hep birlikte çıkarıyor takımı fenerbahçede, beşiktaşın patlamasının nedeni budur. sivok'un yanında cisse'nin oynaması lazımdı beşiktaşın orta sahayı alabilmesi için bu vakitten sonra çok zor. fenerin golü güzeldi ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk yarı Fenerbahçe üstündü ama çok fark olduğu söylenemez. Beşiktaş'ın böyle defans hatalarıyla iddialı olması mümkün değil. Bak amcam da diyor Beşiktaş oynamıyor diye, +1 diyorum kendisine.

TTnet iki takıma da başarılar diler dediği anda stream dondu 10 saniyeliğine AHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...