Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Fenerbahçe 03.05.2009 @ 20.00

sinad

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

bu arada tunkut hayatında şu bölüme 3-5 mesaj atmıştın, bizi yenince deliler gibi mesaj atmaya filan başladın. ne acın varmış da yenince hemen deliler gibi mesaj atmaya başladın haha

eser maçtan 2 gün önce bana ne diyordun bi konuşmamızı hatırlıyalım

E- alex oynuyor mu
T- oynıyabilir sakatlığı geçerse
E-oynarsa hezimetin şahidi olur

sessizlik

E-volkan oynuyor mu
T-cezası bitti oynar herhalde
E- ama bence oynamak istemez o defansla

sessizlik

bana bi haller geldi şahitlerim var hezimeti gördüm :)
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
bu arada yeni açıktan gördüğüm kadarıyla, maçtan önce atletizmdeki başarılarımız anons edilirken fener taraftarı ayakta alkışladılar gibi gördüm. eğer bu dalga geçmek değil veya o an başka şey yapmıyalardıysa helal olsun dedim. zaten tekerlekli sandalye takımını helal olsun size diyip alkışmalarınıda helal olsun dedim. bizim açımızdan bu kadar stressli maçta olay çıkmaması, küfür olmaması vs de maçın adına çok güzeldi. Bunları da demek lazım sanırsam :)

Küfür vardı da maçtan sonra, Üsküdar'dan dönerken BJK'li taraftarlarla otobüse bindim, adamın teki artık ne içtiyse hepiniz oç'sunuz lan! bütün fenerliler oç şeklinde bağırıyordu. Kimse de bişey demedi sadasf
Sosyal ağlarda paylaş

futbolcuların üstünde baskı vardı geyiğine Mourinho cevabı. az önce tv de duydum.

kendisine sorulduğu zaman bu sene hem kupada, hem şl hemde ligde başarılısınız futbolcuların üstünde başarı baskısı mı oldu acaba diyen gazeteciye

"evine 5 kuruş para götürmeye çalışan babanın üstünde baskı olur, bizde baskı filan olamaz"

şu 2. satır tam bire bir değil sanırsam ama ilk kısmı vurdu beni resmen.

bence bundan öte bir td yok
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
BiTcH_oFBaT said:
bu arada yeni açıktan gördüğüm kadarıyla, maçtan önce atletizmdeki başarılarımız anons edilirken fener taraftarı ayakta alkışladılar gibi gördüm. eğer bu dalga geçmek değil veya o an başka şey yapmıyalardıysa helal olsun dedim. zaten tekerlekli sandalye takımını helal olsun size diyip alkışmalarınıda helal olsun dedim. bizim açımızdan bu kadar stressli maçta olay çıkmaması, küfür olmaması vs de maçın adına çok güzeldi. Bunları da demek lazım sanırsam :)

Küfür vardı da maçtan sonra, Üsküdar'dan dönerken BJK'li taraftarlarla otobüse bindim, adamın teki artık ne içtiyse hepiniz oç'sunuz lan! bütün fenerliler oç şeklinde bağırıyordu. Kimse de bişey demedi sadasf

ohooo burada kahvehanenin önünden geçtim,adamın biri "BURADAN BİR DAHA FENERLİ GEÇMEYECEK" diyip bağırıp küfrediyordu.Onlar normal ya asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...