Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 hem şampiyonluk yolunda sağlam bi yara, hemde bilmem kaç haftadır yenilmiyoruz gazı.. "Böyle bozulur" Buarada son hafta sivas şampiyonluğu verse ne kötü olur.. Evlat acısı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Son hafta GS sivası yener :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Cellobello said: hem şampiyonluk yolunda sağlam bi yara, hemde bilmem kaç haftadır yenilmiyoruz gazı.. "Böyle bozulur" Buarada son hafta sivas şampiyonluğu verse ne kötü olur.. Evlat acısı gibi japon baytagını unutma salla bu tarz gazları sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 böyle bozulur da der daha kötüsünü de der dalga geçti adamlar hakkı var adamın 8-0'ı gördü bu bünyeler ama dünkü kadar koymadı valla hiç biri :) bu arada mustafa denizli de benle aynı şeyi söylemiş zaten hep diyordum bu adamda iş var diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Size bir şey diyeyim mi ? başka bir hoca gelsin, bu guiza ve semihi oynatsın.adam eder ve ikisi de oynar .bu adamın satılması pek akıl karı da değil, hayırlı bir iş de olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 BiTcH_oFBaT said: bu arada tunkut hayatında şu bölüme 3-5 mesaj atmıştın, bizi yenince deliler gibi mesaj atmaya filan başladın. ne acın varmış da yenince hemen deliler gibi mesaj atmaya başladın haha eser maçtan 2 gün önce bana ne diyordun bi konuşmamızı hatırlıyalım E- alex oynuyor mu T- oynıyabilir sakatlığı geçerse E-oynarsa hezimetin şahidi olur sessizlik E-volkan oynuyor mu T-cezası bitti oynar herhalde E- ama bence oynamak istemez o defansla sessizlik bana bi haller geldi şahitlerim var hezimeti gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ee dicem tabi, kağıt üstünde öyleydi :) biz adam gibi top oynasaydık genede öyle olurdu. olmadı hakederek yenildik. her dediğim olsa müneccim olurdum haha çok içerlemişsin bilseydim demezdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 BiTcH_oFBaT said: bu arada yeni açıktan gördüğüm kadarıyla, maçtan önce atletizmdeki başarılarımız anons edilirken fener taraftarı ayakta alkışladılar gibi gördüm. eğer bu dalga geçmek değil veya o an başka şey yapmıyalardıysa helal olsun dedim. zaten tekerlekli sandalye takımını helal olsun size diyip alkışmalarınıda helal olsun dedim. bizim açımızdan bu kadar stressli maçta olay çıkmaması, küfür olmaması vs de maçın adına çok güzeldi. Bunları da demek lazım sanırsam :) Küfür vardı da maçtan sonra, Üsküdar'dan dönerken BJK'li taraftarlarla otobüse bindim, adamın teki artık ne içtiyse hepiniz oç'sunuz lan! bütün fenerliler oç şeklinde bağırıyordu. Kimse de bişey demedi sadasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ya şu gökhan zan'dan bıkın da biz alalım, servet - gökhan zan defansı olsun servet yaşlanınca da emre güngör oynar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Fenerbahçe taraftarı olarak takımımı kınıyorum!, derbi heyecanı diye bişey bırakmadı taraftarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 baggio tam bir kamilsin sen ya. gerçekten. hadi git sevin şimdi, bizi yenince uefa şansınızı sürdürdünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Oh Uefa kupasini seneye kesin alacagiz.... .. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 jads ah azmo be. hayaller hep güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 barça bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Hadi Tello birkaç hafta öncesine kadar üstün perofrmans serigliyodu, yoruldu. Ama Delgado'nun artık gönderilmesi lazım. Nasıl forma giyiyor her maç anlamıyorum. Bobo'ya da 8igeçtim, 2, 3milyon veren varsa satsınlar hemen. Yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 DoruK said: ya şu gökhan zan'dan bıkın da biz alalım, servet - gökhan zan defansı olsun servet yaşlanınca da emre güngör oynar işte. niye alıyoruz ya. defolsun gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mumu said: baggio tam bir kamilsin sen ya. gerçekten. +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 adnan mısın polat mısın biLader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 futbolcuların üstünde baskı vardı geyiğine Mourinho cevabı. az önce tv de duydum. kendisine sorulduğu zaman bu sene hem kupada, hem şl hemde ligde başarılısınız futbolcuların üstünde başarı baskısı mı oldu acaba diyen gazeteciye "evine 5 kuruş para götürmeye çalışan babanın üstünde baskı olur, bizde baskı filan olamaz" şu 2. satır tam bire bir değil sanırsam ama ilk kısmı vurdu beni resmen. bence bundan öte bir td yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ne güzel cümle kurmuş o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 senede 11 milyon euro mu dolar mı artık neyse ondan alıyor bunu diyen adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 DoruK said: adnan mısın polat mısın biLader? ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 deadwoll said: BiTcH_oFBaT said: bu arada yeni açıktan gördüğüm kadarıyla, maçtan önce atletizmdeki başarılarımız anons edilirken fener taraftarı ayakta alkışladılar gibi gördüm. eğer bu dalga geçmek değil veya o an başka şey yapmıyalardıysa helal olsun dedim. zaten tekerlekli sandalye takımını helal olsun size diyip alkışmalarınıda helal olsun dedim. bizim açımızdan bu kadar stressli maçta olay çıkmaması, küfür olmaması vs de maçın adına çok güzeldi. Bunları da demek lazım sanırsam :) Küfür vardı da maçtan sonra, Üsküdar'dan dönerken BJK'li taraftarlarla otobüse bindim, adamın teki artık ne içtiyse hepiniz oç'sunuz lan! bütün fenerliler oç şeklinde bağırıyordu. Kimse de bişey demedi sadasf ohooo burada kahvehanenin önünden geçtim,adamın biri "BURADAN BİR DAHA FENERLİ GEÇMEYECEK" diyip bağırıp küfrediyordu.Onlar normal ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Mumu said: baggio tam bir kamilsin sen ya. gerçekten. hadi git sevin şimdi, bizi yenince uefa şansınızı sürdürdünüz. Dayı bir fark söylemiştik 6 ay oldu gelmedi, bir mutfağa sorucan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 lige niyet kupaya kısmet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar