Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 guiza orada pas vermedi calim aticam diye az kalsin gol oluyodu
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yunus gol attiracam diye ugrasiyor bjk atamiyor bitti bu arada qq
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 toraman arkadan karambolde volkan'a tekme vurucaktı zamanlaması tutmadı
behran Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Olur böyle şeyler Fener bu yener yani. bjk li ler üzülmesin FENER yendi diye :D
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Eehuh az kalmıştı, berabere bitiyordu. Fena maç değildi. Klasik derbi apaçiliği fazla olmadı, iki taraf da koştu falan.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Kurtarıcı olarak Serdar Özkan'ı sokan zihniyete edeyim ben, adam hangi maç oynamışki bu maç oynasın. Bizim oynamamız gereken oyunu fener oynadı, terbrikler temiz bir galibiyet.
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 fark olur diyenlere selam eheheh. gunun keywordu: haşırtma.
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 topluca kufur ediyo taraftar. birde saha kapanirsa katmerli qq olur bjk
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mumu'nun geleneksel imza günleri başladı. Mumu said: o maç kırmızı kart görmeseydik ilginç bir skorla karşılaşacaktınız ama şimdiden söylüyorum, inönüde tarihi fark yiyeceksiniz. futboldan hiç anlamıyorsunuz hiç. Mumu said: ha imzanı şimdiden değiştir bunu yaz, inönüde gerçekten tarihi fark yiyeceksiniz. Mumu said: fark geliyor Öğrenmeyen organizmalar belgeseli.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Red said: ya bari hacettepeyi yeneydik :) Nasıl içim gidiyo var ya o maça şimdi :)
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yine yeniden her zaman... saygılar..
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Bir besiktasli olarak tek dilegim allah varsa belasini versin bu heriflerin ben hayatımda bukadar rezalet oyun izlemedim 2. lig b kategorisinde bile. Şu toroman zan defansının tutmadığını herkez ezberledi ama denizli iki tane yemeden değiştirmiyor hala.
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ayıp su mac seçme olayı olmasa sunların acık ara öndeydik
Mülteci Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Guiza kadar topun dibine iyi vuran baska futbolcu varmıdır bılmıyorum ama,bır adam bu kadarmı ıyı asırtma yapar.gollerıne baktıgımızda cogu bu sekılde
Cantona Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mumu said: fark geliyorçok güldüm ama buna. :D not: fb'li değilim ben.
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Buyse said: madem sivas yenilmiş, FENER YENECEK BU GECE. o kadar.
DeathLord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mülteci said: Guiza kadar topun dibine iyi vuran baska futbolcu varmıdır bılmıyorum ama,bır adam bu kadarmı ıyı asırtma yapar.gollerıne baktıgımızda cogu bu sekılde Abi tanımasak iyi futbolcu falan zannedicez.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Baggio said: Mumu'nun geleneksel imza günleri başladı. Mumu said: o maç kırmızı kart görmeseydik ilginç bir skorla karşılaşacaktınız ama şimdiden söylüyorum, inönüde tarihi fark yiyeceksiniz. futboldan hiç anlamıyorsunuz hiç. Mumu said: ha imzanı şimdiden değiştir bunu yaz, inönüde gerçekten tarihi fark yiyeceksiniz. Mumu said: fark geliyor Öğrenmeyen organizmalar belgeseli. ahahahaha
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Denizlide çok zeki şahsiyet, Çıkan oyundu Ernst Giren oyuncu KURTARICI SERDAR ÖZKAN!?!?
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 çok yüreksiz oynadı bjk, buraya kadar gelipte bu şekilde oynamak ayıptır.
Öne çıkan mesajlar