roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 http://farm3.static.flickr.com/2603/4052849920_fb143b60b5_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sırf adı domuz diye bu kadar popüler oldu bu ya. kuşta böyle değildi mesela. allaan guşu netcek bize diye dolaşıyo millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Amerika'da direk tamiflu veriyorlar esini cocugunu falan senden uzak tutuyorlar, dinleniyorsun geciyo meret. Kimse paniklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 arkadaşın domuz gribi olmasıyla iyice kıllandım ve öğrendim biraz ondan, doktora gittiği için sonuçta. domuz giribi o kadar tehlikeli değilmiş. bağışıklık sistemi çökükse sakat olabiliyor, bunu biliyoruz zaten. hastalık çoktan yayılmış, şu sıralar grip olanların %98 i domuz gribiymiş. belirtileri de griple aynıymış. yanlız 2-3 gün düşmeyen ateş asıl belirti. napıyoruz? bünyeye abanıyoruz, güçlendiriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Evet domuz gribi kapsan bile normal gripmiş gibi yatcaksın evde 3-4 gün. iyi istirahat, iyi beslenme ve vitamin takviyesi... bize de öyle dedi doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Arkadaşlar gerekli şeyleri yazmışlar zaten ama ben bikaç ekleme yapmak istiyorum.Bildiğiniz gibi hastalık ilk olarak Ankara Bilkent İlköğretim okulunda 4-5 öğrencide çıktı.Bunlardan biri benim kuzenimdi,13 yaşında bir kızdır kendisi.Hastalığı hafif geçirip atlattı ve sadece 1 hafta karantinada kaldı.Biz ondan çok,6 yaşındaki kardeşine bulaşmıştır diye korktuk,çünkü kız tamamen normal bir grip geçirdi.Ufaklıkta da bir sorun olmayınca rahat bir nefes aldık. Kuzenin anlattığına göre hastalık,birkaç günlük İskoçya gezisine giden sınıf arkadaşlarından bulaşmış.Yani bu durum şunu gösteriyor ki,hastalık Avrupa'ya kısmen yayılmış bir durumda.Birkaç günlüğüne İskoçyaya giden iki çocugun domuz gribiyle ülkeye dönmesi,büyük ihtimalle hastalığın "normal bir grip" gibi tüm Avrupa'ya yayıldığını gösterir.Akciğer cerrahı olan teyzem,bu virüsün aslında 1 senedir insanlarda dolaştığını,yeni farkedildiğini söyledi.Bu tabi ki kişisel bir yorumdur;ancak durum gösteriyor ki paniklemeye gerek yok,sadece bağışıklık sistemimizi kuvvetli tutmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ohh pişti olduk. Bakıcı kız yuksek atesli migde ve eklem agrılı grip olmuş. Bakalım ne cıkıcak. Tam aşıya sıcak bakacakken basbakan ben yaptırmıcam demiş gene kaldık popo gibi. aşbakan Recep Tayyip Erdoğan, domuz giribi aşısı konusunda Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile aynı düşünmediğini belirterek "Ben aşı olmayı düşünmüyorum" dedi. Bakan Akdağ, bugün domuz gribi aşısı olmuş ve Başbakan ile Cumhurbaşkanı'nın da aşı olacağını açıklamıştı. İşte Erdoğan'ın sözleri: "Domuz gribiyle alakalı olarak bir çok spekülasyon yapılıyor. Ben bir şeyi ifade etmek istiyorum. Lütfen öpüşmeyin, tokalaştığınızda lütfen ellerinizi yıkayınız. Dezenfekte imkanı varsa hemen dezenfekte ediniz. Aşı konusuna gelince sağlık bakanımla aynı şekilde düşünmüyorum. Bu konuda vatandaşım kendi isteğine bağlı olarak böyle bir yolu tercih ederse eyvallah. Ama etmiyorsa, muhakkak yaptırmanız gerekir diye bir kampanyanın yürütülmesi doğru değildir. Ama ne diyorum, eğer ebeveyn ben bunu istiyorum diyorsa, bu olmalıdır. Çünkü otoritelerde değişik değişik kanaatler belirliyor. Kimisi olmalıdır, kimisi olmamalıdır diyor. İsteğe bağlı olarak hazırlığımızı yaptık. İsteyene bunlar yapılıyor, yaptırılıyor. Şahsen ben aşı olmayı düşünmüyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Hahah yahu bu aşıyı tavsiye etmeyen doktoru , yetkiliyi mahkemeye verecekti sağlık bakanı artık başbakan söyleyince veremez heralde.Bakan gg olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Kimisi yaptırın diyor, kimisi yaptırmayın diyor. Ne yapacağımızı şaşırdık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Sonu ne olursa olsun biz demiştik demenin bir yolu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 pıff hurriyetin feykini yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ya doktorlar da ikiye bölündü, bir kısmı aman ha diyor, diğer kısmı mutlaka yapın diyor. Obama aşı olmuş mesela, Amerikan firması reklamını yapıyor desem değil. Aşıyı Novartis geliştirdi yanlış bilmiyorsam. Sağlık bakanı başbakan risk grubunda değil o yüzden yapmayacak diyor, ABD başkanı risk grubunda da Türkiye başbakanı mı risk grubunda değil. Lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 virüsün genetik yapısı değişiyor falan demişlerdi. eğer bu olursa zaten aşının bi anlamı kalmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 türke bişey olmaz. domuz gribi is overrated geliyor bana. gripten de bi sürü insan ölüyor. maksat domuz gribi aşısıyla ekonomi çevirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 bizim patronda tutturdu aşı yaptıralım diye. mukeddarat artık bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 kardeşim aşı olucak bu ayın sonuna doğru, şahsen olmaktan çekindiğim bir aşının kardeşime yapılmasını da istemiyorum aslında, ama anası babası değilim işte napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ben olmıcam aşı filan hiç işim olmaz açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 asıl ukrayna da durumlar bi garip. ülke tamamen panik halinde filan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Bu işten en çok beyaz kadın ticareti etkilendi, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ya hacı başbakan olmıcam aşı diyormuşş iyicene bi garipsedim bu durumu haa dışarı çıkmıcam şimdi paniktan haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 pay vermemişlerdi istediği kadar hasılattan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Ukraynadaki olay hakkaten baya bir ilginç hele ordan buraya gelen giden insan trafiğini düşünürsek çok ciddi sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ukraynadaki olay ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Virus var 10 gunde 68 ki,şiyi öldürdü ama ne oldugunu bilmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 yeminlen kıyamet geliyor namaza başlayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar