Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leonard Cohen - 5-6 Agustos 2009 - Harbiye Acikhava Tiyatrosu/İstanbul

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Bir kez daha ilk defa benden duyuyorsunuz kjahfsd.

Gerçek mi henüz bilinmiyor; ama Mehmet Tez yazmış (eski Rolling Stone Genel yayın yönetmeni); dolayısıyla yanlış olacağına inanmıyorum.

Tez'e göre, 5 ve 6 Ağustos'ta Cohen bir de değil, iki konser vermek için İstanbul'da. İKSV ile geldiğine göre Caz Festivali uzantısı bir konser olacak diye tahmin ediyorum.

Ben şahsen kuduruyorum, yaz için yaptığım bütün planları iptal edebilirim şu konser(ler) için.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen yıl da ben açmıştım konuyla ilgili başlık.

http://forum.paticik.com/read.php?12,3176496,3185488#msg-3185488

Dibimize Yunanistan'a gelip dönmüştü amcam, o nedenle umutlanmaktan korkuyorum artık, gene hayal kırıklığı olacak diye. Gene de bir kenara para ayırmaya başlayayım, 100 den aşağı olmaz gibi geliyor biletler + yol parası + kalacak yer (otel v.s.) Bayağı bir para gidecek gibi görünüyor. Gelsin de razıyım hepsine =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Lan sanıyorum ki Türkiye'de bu konsere en çok gitmek isteyen insanlardan biri de benim. Her şeyi göze almıştım, yol, otel, yemece-içmece, 100 civarında bilet parası...Yani en az bir 250-300 ü gözden çıkarmıştım. Bir şeylerden kısıp para biriktirecektim. Ama benim ayırmayı düşündüğüm para neredeyse anca bilet masrafını karşılıyor. O kadar parayı bilete veremeyeceğime göre ki anca 100, bilemedin 120 çıkar bilet için, b. gibi masraf edip gidip en arka kenardan konser izlemek çok akıllıca olmayacak sanırım.

Öf ya, sonuçta Buyse'nin önerisine uyulacak mecburen, ne diyeyim? Harbi acaip üzüldüm yav. 2 senedir yediniz, bitirdiniz beni be. Geçen sene o kadar umutlandık gelmedi, bu sene böyle 8-) Paranın gözü kör olsun %&!!)??*

heh
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...