erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 evet kadıköyde düzgün bir berber tavsiyesi verebilecek biri var mı ? modaya yakın bir yerlerde olursa ne güzel olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 modaya girerken ters taraftan hemen sağda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 walla ben de aradım bulamayınca da apaçi bi berbere gittim adam cok guzel kesti inanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 abi 7 ytl ye saç kestiriyorum masaj yaptırıyorum yıkatıyorum hacım koyu fenerli muhabbetine doyum olmuyo + olarak mekanda sigara içiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 KADIKÖY TURAN BERBER. mcdonaldsın sokağından kıvrıl sağa dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kadıköy turan yazmaya gelmiştim.. yazan olmuş :( modada nerde var düzgün berber.. şimdi milli piyango idaresini biliyorsun.. oradan oyun atölyesne doğru kıvrılırkeen saatçiden sonra bir berber var dükkan da güzeldir iç açıcı benim modalı arkadaşım yıllardır oraya traş olur adamı bir gün kötü saçlar görmedim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Kem0 said: abi 7 ytl ye saç kestiriyorum masaj yaptırıyorum yıkatıyorum hacım koyu fenerli muhabbetine doyum olmuyo + olarak mekanda sigara içiliyor :)oha ben 25 ytl bayılıyorum ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 x 2 bayılıyorum bende.memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Valla abi fiatını avantaj olarak görüyorum ben zaten söz konusu işçilik hakkaten iyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 2 yıldır berbere gitmiyorum sad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ucundan azcık kes azcık kısalt diyip saçı kökleyen berberler burdan selam yolluyorum sizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 oha la bi berbere 50 lira bayılınırmı altın makaslamı kesiyo saçı napıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ağda sir yaptırsan üstüne kaş bıyık hadi utanma fön çöktik yine 50 almazlar lan uh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 kaş bıyık ne lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 değiyo mu.100 isteseler veririm.ztn 2 ayda 1 gidiyorum.çiftehavuzlar toni&guy ilhan abiye saygılarımı iletiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 berbere verilen para boşa harcanmamış paradır abi. en büyük aksesuarı insanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 50 lira berbere versem 10 gün uyku uyuyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Holy said: 50 lira berbere versem 10 gün uyku uyuyamam. kayseri yahudisi oluyosun herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 PrudenT said: kaş bıyık ne lan ahah kadınlar için güzelleşme işkencesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Raincloud said: 2 yıldır berbere gitmiyorum sad. ss pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ahahaha bu naapıyo piknik tüpü ve ataçla mı traş ediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Kadıköydeki Turan efsane ya. Şampuanını kendin götürünce 3 ytl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 sakal traşını kötü yapmaya başladılar ama .geçen gittim de biçti yüzü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Kanber abi var üst kat arka sıra baştan 3. koltuk. Çok temiz saç sakal yapıyor başkasına gitmem doluysa bile onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar