Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istanbul'a adım attığım şu dikaikalarda, shuttle beni eve bırakmak için gösteri merkezinin önünden geçiyordu yaklaşık 50 araç polis, özel timler, kameraman ordusu, çevik kuvvet heliokopterler itfaiyeler ambulanslar yığılmış. aha dedim sıçtık. sora eve geldım habire çatışma sesleri gelio arada kesilio tekrar başlıo. şu anda duman çıkıo operasyonun oldugu yerden. 3 kamyon pati gelsin bi el atalım şuraya
Mesaj tarihi:
Rambo olmasına gerek yok. Sonuçta teröristin ateş edebileceği hedef sayısı çok daha fazla o yüzden rastgele ateş dahi etse sokakta birine gelme ihtimali yüksek.
Mesaj tarihi:
bi de muhtemelen olay yerine ilk giden devriye polisleri falandır onlar. eğitim yok böyle bir konu için adamlarda, teröristte keleş falan vardır, polislerle kırıkkale tabanca bi de terörist iyi yer tuttuysa olabilir 6 yaralı.

2 bomba atmış lavuk 3+4 yaralı.
Mesaj tarihi:
Anlamadığım şey tamam normal polis bunla baş edemeyebilir ama;

4 saat yahu, hiç mi özel harekatçılar fln gönderilmez? Ekipman, eğitim vs. ne istersen var adamlarla. Bunlar 4 saatte bir eve girmeyi başaramıyorlarsa vay halimize.
Mesaj tarihi:
Patladıkça patlıyor bu bombalar, NTV'de konuşan görgü tanığı da bi kişiden fazla diyor olayı çıkaranlar, bubi tuzakları falan varmış.

said:
Bu sırada polis telsizinden basın mensuplarına seslenen bir kişi, isminin ''Orhan Yılmazkaya'' olduğunu ileri sürerek, ''teslim olmayacağını, kanının son damlasına kadar savaşacağını, yeteri kadar el bombası ve mermisinin olduğunu'' iddia etti.

said:

Olay yerinde görev yapan NTV kameramanı İlhan Kandaz açılan ateş sonucu kulağından yaralandı. Ayrıca, bir vatandaş da başından vuruldu. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...