Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ahaha onu izledikten sonra da piramit yapıp pedobear pics spamlarsan karanlıklar efendisinin gökyüzündeki tahtına oturabilirsin demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 2grls1cup tan çok daha fenaları gelmişti paticik semalarına, onları izleyin, 4 sene falan erekte olamazsınız bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 2littlegirls1cupand1pedobearinapyramid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 roket adam said: 2grls1cup tan çok daha fenaları gelmişti paticik semalarına, onları izleyin, 4 sene falan erekte olamazsınız bi daha. dünkü videodan sonra hala pis pis konusuyosun pis adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 valla ben izlemedim, izleyen şerefsiz allahsız bi arkadaşım oturdu anlattı, beni yemiş de olabilir bilmiyorum ama msn de arkadaşın yazdıkları bir bir gelirken ben cenin pozisyonu almıştım koltukta o derece iğrençmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 nileppezdel said: Holy said: Var mı bunu yapan? Abartıp şarjını bile yanına alan? Şu an tuvalettesin di mi?Yok değildim. Sonra bilgisayarımı bırakıp gittim ama bir an aklıma geldi alsam mı diye, sonra kitap okumayı yeğledim ve konuyu açıp kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben penguen uykusuz falan okuyorum wc de (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben.. benn... ben sadece temzilik malzemelerinin etiketlerini okuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ben de. her türlü deterjan diş macunu ve benzeri temizlik kimyasalının içeriğini öğrendim artık, sorsanız şimdi hemencecik söyleyim. bu derece. çocukluğumdan beri yeter lan artık yeter. her girdiğimde oku oku. annneme hep farklı marka deterjanlar aldırıyorum ki vizyonum genişlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 peki küvetin yanındaki mandallarla da oynuyor musun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 nileppezdel said: Holy said: Var mı bunu yapan? Abartıp şarjını bile yanına alan? Şu an tuvalettesin di mi? hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 gazete dergi psp tercihim ama laptop denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bizimkinin altında mandal yok abi onçün oynayamıyorum. ama kol uzanma mesafesinde ufak bir dolap var o kapağını hep açıp kapatırım mal gibi. bir yerde görmüştüm, böyle tuvalet var, yan yana falan, taş tuvaletler. insanlar beraber kaka yapıyorlarmış eskiden. inanılmaz bir sinerji söz konusu bence tuvalette. birkaç insanın beraber tuvaletini yapması, o düşünce derinliğne ulaştıktan sonra bir konu seçip tartışması aklına gelenleri masaya yatırması falan. çok ciddi bi olay. en az 34 sene ileri gider ülkemiz. bor madenlerini kullanacak seviyeye geliriz. hatta batman daki petrolleri bile çıkarırız diye düşünühyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Abi persilin son ürününü okuyanınız var mı? cidden çok güzel şeyler yazmış adam okurken baya şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 mesela clear marka mentollü şampuan üzerinde şöyle bir yazı var "DİKKAT! ARTIK KIZLAR HİÇ PEŞİNİZİ BIRAKMAYACAK. BU İLGİYE HAZIR OLUN" tam olarak böyle olmasa da böyle bişi. dikkat demişler sarı falan yapmışlar arkayı yanına da dikkat levhası asmışlar. gülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 roket adam said: bizimkinin altında mandal yok abi onçün oynayamıyorum. ama kol uzanma mesafesinde ufak bir dolap var o kapağını hep açıp kapatırım mal gibi. bir yerde görmüştüm, böyle tuvalet var, yan yana falan, taş tuvaletler. insanlar beraber kaka yapıyorlarmış eskiden. inanılmaz bir sinerji söz konusu bence tuvalette. birkaç insanın beraber tuvaletini yapması, o düşünce derinliğne ulaştıktan sonra bir konu seçip tartışması aklına gelenleri masaya yatırması falan. çok ciddi bi olay. en az 34 sene ileri gider ülkemiz. bor madenlerini kullanacak seviyeye geliriz. hatta batman daki petrolleri bile çıkarırız diye düşünühyorum. saygılar. hepimiz togo giyelim dal t*şşak serin serin dolaşırız tuvaltte de oram buram göxüktü derdimiz olamz osuruk ve löbcürk sesleri içerisinde günlük olağan konuşmalarımızı yaparız hatta -benim bi tuvalete gitmem lazım -dur lan 5 dakka daha bekle beraber tuvalete gideriz gibi muhabbetlr de olur antik yunana gidelim :( (ama oğlancılar olmasın adamlar boşuna mikenos s*kenos demiyorlar memlekete) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 o değilde.. şıu adna sokaktan bir araba geçiyor.. arabadan "GELİYOR KILIÇDAR KILIÇDAROĞLU" nağmeleri yükseliyor.. seçimler bitmemişmiyi>? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kızlar zaten beraber gidiyor abi onları almayalım aramıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 off ya ne pis muhabbet dönüyor arkadaş, ben yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Emin misin roket? tekrar düşün bak kalabalık ve mutlu diye dizisi bile çıktı bu konseptin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 izlenimlerime göre 3.5 haftada bir bokla ilgili topik açılıyor ve en az 7 postta kızların pembe sıçtığından bahsediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 pembe kısmına katılmıyorum fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 a evet hayret. bokm uahbbetinde yazan olmamış hiç.. pembe bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 pırt ederler ayrıca. pembe bir toz bulutu etrafı sarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar