dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 cuma cunu cok cirkin bisey yaptıgımıza karar verdim. senin icin ne kadar ozel oldugumu baskalarına duydugum sevgiyle seni karsılastırarak yapmamı istemen, ya da benim aynı seyi senin yapmanı istemem cok yanlıstı. seni ne kadar sevdigimi sana karsı davranıslarımdan, sana seni seviyorum deyisimden anlaman gerekir. benim de oyle. bi skalada yerini bulmak olmamalı bu. kendini, ben sana "diger insanlardan farklısın" dedigimde diil seninleyken bakıslarımdan, hareketlerimden vs ozel hissetmelisin. söyleyerek olmaz yani bu. karsılastırmalarla hic olmaz. eskiden beraber oldugum insanlara cok buyuk haksızlık yapmıs gibi hissettim. sana beni yanlıs anladıgını anlatmaya calısırken sanki onlar onemsiz kişilerdi gibi bi izlenim yarattım diye dusundum ama oyle diil. ben beni en cok uzen bana en cok zarar vermek isteyen insanı bile sevioyrum. beni buyuten ve degistiren herkese sempatim var. "suanda mukemmel bi insana donustum ve bu hale onlar olmasa gelemezdim" demiyorum ama baska olaylar yaşasam, baska ve belki de gercekten daha kotu bi insan olucaktım. bana en cok zarar vermek isteyen kişiye bile hayatıma girdigi icin kızmaz, onlara bile sevgi duyarken sevgilim olmus kisilerin benim icin ozel olmadıklarını hissettirmem cok yanlıstı. 10 ya da 70 sevdigim sevgilim olmadı benim. 100 sevmedigim insanla sevgili olmadım zaten. kimseyle "bi de bunu deneyelim" diye birlikte olmadım. kimseyle tecrübe olsun diye birlikte olmadım. sevdigim icin birlikte oldum. onlarlayken de gözüm baskasını gormedi. gozum baskasını gormeye basladıgında da ayrıldım zaten. beraber olmus oldugum insanları gercekten minimum duzeyde anlattım. cunku onları anlatmak sana ya da bize bisey katmaz olsa olsa zarar verir. yani gereksiz. seni digerlerinden ayırabilicek sey sana duydugum sevgiden bagımsız olarak aramızda daha ayrı bi bag olması olabilirdi. bi mailde yazmıstım " sen bana baktıgında baskalarının gordugunden biraz daha fazla goruyosun sanki icimde. iki kişi karsısındakinin sevdigini bilmeden birbirlerini seviyolarsa sıradısı bi durum vardır bence zaten. sanki garip bi bag var aramızda." ama bağ dedigimiz sey de benim tek basıma olup olmadıgını anlayabilicegim bisey diil. gercekten boyle bi bagımız olsa "ne olursa olsun, her seye ragmen ne olursa goze alıcam ama dunno hayımda olsun" derdin sen de. herseyi bi yana bırakabilirdin. "eger senin icin daha iyisi buysa hayatından cıkarım" diyemezdin. hayatımdan cıkmaktan baska bi alternatif bulurdun ne yapıp, hayattan cıkmak gibi bi oneri hic bi durumda sozkonusu olmazdı ne kadar sevildigini ya da ne kadar ozel oldugunu anlamaya calısırken 3. 4. kişileri kıstas almamamız gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 http://img112.imageshack.us/img112/7517/acilarinkadini8ve.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 hemmmmen. anında dalgaya baslıyosunuz=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 valla ne yalan söyliyim sevgimi, kıstas, başkası filan görünce dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 biraz paragraf kavramı olaydı okurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 abi biraz açık anlaşılır yazsan iyi kötü bir şey diyeceğiz ama sen bizi düşünmüyorsun biz neden seni düşünelim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kıyamet gününün gelişini israfilin surundan değil de senin "oha çok güzel birisiyle beraberim hayatta bozulmayacak bu ben de triplere akmayacam" topicinden anlayacam dunno. takma abi bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 cuma gunu biyerden konu oyle bi yere geldi ki onu eski sevgililer icinde nereye koydugumu fln anlatmam gerekti. mail de onun uzerine yazılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 düşmanım edinmesin böyle sevgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 dunno said: cuma gunu biyerden konu oyle bi yere geldi ki onu eski sevgililer icinde nereye koydugumu fln anlatmam gerekti. mail de onun uzerine yazılıyo yanlış anlamışsın sen adama gönderecen adama. bireysel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bu dunno yakışıklımı güzelmi çirkinmi nası bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Şimdi PKRV'ye baktım, resmi bulunmuyor sanırım. 80 kuşağı, kız olarak bilgileri var sadece. (Paticik kız resimleri veritabanı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yollamaktan vazgectim bunu. bisey yollamıycam, umursamaz davranıcam bikac gun onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 sonra da zamanla arayı soğutup terk etmeye ortam hazırlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 dunnonun fotosunu koyana rep + dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kalbimin bir yanı senin bir fake olduğunu söylüyor, fakat öbür yanı da bir fake'in bu kadar wot kasamayacağını haykırıyor. allam aşk böyle bişey galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 kazımkarabekir said: dunnonun fotosunu koyana rep + dürüm kesinlikle izmire gelirse içkiler benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ginaly said: kalbimin bir yanı senin bir fake olduğunu söylüyor, fakat öbür yanı da bir fake'in bu kadar wot kasamayacağını haykırıyor. natural born fake olma ihtimali atlanmis. ya öyleyse =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 insanlara yüz vermeye gercekten gelmiyo bu arada. ne zaman iyi davransan birine, tepene cıkmaya calısıyo. kesinlikle gelecek nesillere ogutlerimden biri bu olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Sınıf öğretmeni misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ABİ SEN GERCEK MİSİN YAAAA KIZAAAAM HELLOOOOOV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yaslı teyze olunca minibuslerde otobuslerde yanımda oturanlara fln ogutliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 bize iyi davranmıyorsun ve hep bizi kırıyorsun ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar