Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mektup 2


dunno

Öne çıkan mesajlar

cuma cunu cok cirkin bisey yaptıgımıza karar verdim. senin icin ne kadar ozel oldugumu baskalarına duydugum sevgiyle seni karsılastırarak yapmamı istemen, ya da benim aynı seyi senin yapmanı istemem cok yanlıstı. seni ne kadar sevdigimi sana karsı davranıslarımdan, sana seni seviyorum deyisimden anlaman gerekir. benim de oyle. bi skalada yerini bulmak olmamalı bu. kendini, ben sana "diger insanlardan farklısın" dedigimde diil seninleyken bakıslarımdan, hareketlerimden vs ozel hissetmelisin. söyleyerek olmaz yani bu. karsılastırmalarla hic olmaz.

eskiden beraber oldugum insanlara cok buyuk haksızlık yapmıs gibi hissettim. sana beni yanlıs anladıgını anlatmaya calısırken sanki onlar onemsiz kişilerdi gibi bi izlenim yarattım diye dusundum ama oyle diil. ben beni en cok uzen bana en cok zarar vermek isteyen insanı bile sevioyrum. beni buyuten ve degistiren herkese sempatim var. "suanda mukemmel bi insana donustum ve bu hale onlar olmasa gelemezdim" demiyorum ama baska olaylar yaşasam, baska ve belki de gercekten daha kotu bi insan olucaktım.

bana en cok zarar vermek isteyen kişiye bile hayatıma girdigi icin kızmaz, onlara bile sevgi duyarken sevgilim olmus kisilerin benim icin ozel olmadıklarını hissettirmem cok yanlıstı. 10 ya da 70 sevdigim sevgilim olmadı benim. 100 sevmedigim insanla sevgili olmadım zaten. kimseyle "bi de bunu deneyelim" diye birlikte olmadım. kimseyle tecrübe olsun diye birlikte olmadım. sevdigim icin birlikte oldum. onlarlayken de gözüm baskasını gormedi. gozum baskasını gormeye basladıgında da ayrıldım zaten. beraber olmus oldugum insanları gercekten minimum duzeyde anlattım. cunku onları anlatmak sana ya da bize bisey katmaz olsa olsa zarar verir. yani gereksiz.

seni digerlerinden ayırabilicek sey sana duydugum sevgiden bagımsız olarak aramızda daha ayrı bi bag olması olabilirdi. bi mailde yazmıstım " sen bana baktıgında baskalarının gordugunden biraz daha fazla goruyosun sanki icimde. iki kişi karsısındakinin sevdigini bilmeden birbirlerini seviyolarsa sıradısı bi durum vardır bence zaten. sanki garip bi bag var aramızda." ama bağ dedigimiz sey de benim tek basıma olup olmadıgını anlayabilicegim bisey diil. gercekten boyle bi bagımız olsa "ne olursa olsun, her seye ragmen ne olursa goze alıcam ama dunno hayımda olsun" derdin sen de. herseyi bi yana bırakabilirdin. "eger senin icin daha iyisi buysa hayatından cıkarım" diyemezdin. hayatımdan cıkmaktan baska bi alternatif bulurdun ne yapıp, hayattan cıkmak gibi bi oneri hic bi durumda sozkonusu olmazdı

ne kadar sevildigini ya da ne kadar ozel oldugunu anlamaya calısırken 3. 4. kişileri kıstas almamamız gerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...