Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alınık her türlü eski madeni para

haqi

Öne çıkan mesajlar

Eski paraların fiyatlarını veya piyasasını biliyormusun?
Elimde birkaç tane Bizans parası var ve çoğu açık arttırma sitesinde 2 milyardan fazla fiyat biçilmiş Bizans paralarına.
Sen hangi fiyat aralığında alabilirsin?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim çok param yok koleksiyon için yapıyorum en fazla 300 werebilirm sende düttür lan dersin ama onları satman zor we oraya buraya gösterme elinden alırlar müzeye kayıtlıdır fln başına belea walla.
ama senin yaptığın koleksiyonlar warsa deiş tokuş yapabiliriz???[signature][hline]bazen kowalayan war mı diye kaçmakm gerekir
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece üç tane bizans parası var ama başka yerlerde satılıyor yani müzeye ait falan die alma olayı olacağını sanmıyorum.
koleksiyonda yok yani eskiden kalmış bu paralar ailede ama takan yok bende babamın dayısından almıştım zamanında ona nerden gelmiş bilemicem.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bende bir yarım çekmece dolusu vardı eski yabancı para, hem metal, hem kağıt, çok güzel olanları falan vardı doğru hatırlıosam eğer. Malta paraları, eski rus paraları falan filan bi sürüydü, hatta ben ayırmıştım bunları hangisi ne parası falan diye. 2 dolarlık banknot bile vardı :)

trye dönünce ben bi bakim onlara haziran sonu gibi, burdan sana ulaşırım sonra, yuvarlak bir fiyata çoğunu satarım istersen :) 3-5 tanede hoşuma gideni kendime ayırayım o yeter bana.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
Sosyal ağlarda paylaş

paralar evimde.
ne kadar verebilirsin?
Ben yukarda birkaç örnek verdim ama 300 den yukarı çıkamam demişsin. 300 gibi bi parayada satamam.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Koleksiyonum yok işte bu paralar öylesine duruyor.
Paraya ihtiyacım olsa satardım 500 e fln ama ilerde ailenin devamına versem daha uygun olur sanırım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

kumbaraya bir baktım aha Federal Almanya'dan kalan paralar varmış :-P

1971 2 mark
1983 5 mark
1991 10 Franc (Fr)
1972 1/2 Franc (Fr)
Liret var ,50, 100 200 (70 li yıllar) (İt.) 500 (1986)
1992 100 drahmi (Yun) x4
50 penny (1976)
20 penny (1987)

Bir de Fame City Jetonu :P

[Bu mesaj Mino tarafından 18 Mayıs 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben new yorkta twintowersa gittiğimde orada para bastırmıştım..sonra yıkıdı..bende duruo hala..satayım istersen:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...