Boci Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Beyin hücrelerini başka bi yere alcan. Onlar öldükçe azar azar tamamlıycan. Olmaz mı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Reogmar said: uzun yaşamayı değilde dolu dolu yaşamayı sağlayacak göz damlası istiyorum ben. Katılıyorum. Ayrıca uzun yaşayıp yüriyen bir cesede dönmenin de fazla bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Aket-Atum said: http://www.youtube.com/watch?v=gb133m_AEnY&feature=PlayList&p=238484008C5CB518&index=1 bu arada bu baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 dasaaa said: insanlar neden uzun yaşamak istiyor ben çözemiyorum yalnız.. bunda mantık aramak garip olmuş. Bazıları senin benim gibi standartları yerine göetirip ölmek ister. Bazıları ise bu standartları elinin tersi ile iter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 uzun yaşayınca pörsümek de sizin algınız. bundan emin değiliz.. nasıl 500 sene önce az yaşayan insanlar, şimdi 30 yıl fazla yaşayınca, bu kalan 30 yılını tamamen pörsük geçirmiyorsa.. ileride de 100 yaşın böyle olup olmayacağını bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 uzun yaşatmak degılde, ne zaman öleceğimi öğrenebilsem daha şukela olur. ayrıca uzun yaşamak tabiki güzel bişey nası değil? keşke ölümsüz olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ractamainus said: uzun yaşayınca pörsümek de sizin algınız. bundan emin değiliz.. nasıl 500 sene önce az yaşayan insanlar, şimdi 30 yıl fazla yaşayınca, bu kalan 30 yılını tamamen pörsük geçirmiyorsa.. ileride de 100 yaşın böyle olup olmayacağını bilmiyoruz. ama şu var eskiden adamlar 10 yaşında erkek olup 20 yaşında bizim şimdiki 40 yaşlarımız kıvamında oluyormuş düşünsene 40 yaşındaki imkanlarınla 20 yaşındaki fizikinin birleştiğini Yani 200 yıl yaşarsak 90 yıl okumamız gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Voys said: uzun yaşatmak degılde, ne zaman öleceğimi öğrenebilsem daha şukela olur. ayrıca uzun yaşamak tabiki güzel bişey nası değil? keşke ölümsüz olsam e yarım saat sonra ölceğini öğrenirsen netçen? sçş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 silahla okul/işyeri basmak zirve yapar, o mekanlarda ölecekler de tırlatır onlar da silahlarını alıp giderler, battle royale'a döner dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Sam said: said: Misafir 26.04.2009 17:42 ne olacak yani dünyaya kazık mı çakacaksın uzun yaşayıpta bu insanlar oksijen yerine azot mu yakıyor nedir anlasam. niye ki sen mesela uzun yaşayıp ne işe yarıcaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 hangi konudan garezin var bu sefer bilmiyorum ve ilgilenmiyorum, durduk yerde sataşmaya devam etmemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 sevmiyorum seni tavsiyelerini de göz önünde bulundurmuyorum doğal olarak ben de sana bişeyler tavsiye ederdim ama onlar da hoşuna gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 birden gerildi ortam. saha bi anda karıştı. teknik heyet de klubesinden çıktı. inanılmaz gerçekten... ayrıca ilk sayfada dasaaa ya katıldım. bok var dünyada uzun yaşamak istiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bi de o kadın ölmüş gömeni yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 bi de bok var. siz gidin ben oyalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar