Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Münevver Karabulut Cinayetinde Son Gelismeler

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

shipitducy said:

Law said:

Bu cinayet iyice karikatürize edilmeye başlandı. Teenage elemanın yakalanacağı yok, ölen öldüğüyle kalacak galiba.

olen zaten olduguyle kaldi. yakalaninca cocuk, olen reslenmiyor.

geçen gün kaynımı reslediler katilin yanında, war açık kalmış reskile doydu herif.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:

Bella said:

şova döndü artık.

bu olay bitiriyo işte beni..

ne olayı?
adamı anlamaya çalışıyorum yaşadığı acıyı kelimelerle tarif etmek belki imkansız.
ama bugün haberlerde izledin mi gazetecilere bağırdı küfretti falan birsürü şey.
tamam çocuk bulunamıyor.muhtemelen adamın psikolojisi de mahvolmuştur ama hergün televizyona çıkmanın alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ama bu adamın yaptığı normal değil. Yani genel kitleden ayrı tutuyorum bu adamı. Biraz önce haberlerde videosunu izledim. Adam bildiğiniz akli dengesini yitirmiş. Konuşamıyor, aklında bir şeyler var, sözcüğe dökemiyor. Tepkileri, sözleri tamamen anlamsız, tutarsız.

adamın durumu iyi değil kesinlikle. bunca zaman iyi bile dayandı aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Kolay değil ki o ayarı tutturmak. Medya el attı mı insan napacağını şaşırıyordur herhalde. Tvye çıkmasa kamuoyu oluşmayacak bu konuda tvye çıksa başka türlü, derken bir kişi daha delirdi işte. Şov falan diyenlere de o yüzden katılmıyorum. Adamın kızı öldü; birşeyler yapmak istedi, yapamadı. Şimdi hem kafası karışık hem bir gelişme yok.
Sosyal ağlarda paylaş

3 mil euro olayı ortaya çıkınca daha ne kadar takla atarsa atsın inandırıcılığı kalmamıştır demiştim, aynen öyle oldu. Takla atmaya başladı medya maymunu olma yolunda önemli bir adım.

3 mil euro alacakmış oraya verecekmiş o olacakmış bu olacakmış. Gerçek acı yaşayan insan bunu bırak dillendirmeyi aklından bile geçirmez. Yazık, sanıyorum aynı para gözlülük yaşam standartları yüksek olmayan bir kızın, ailesininde yönlendirmesiyle ''zengin damat'' dürtüsüne yol açıp sonu olmuş. Olan kızcağıza oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

aynen abi ben de aksam haberlerinde izledim adam harbiden sıyırmıs.yazık ya medya ne kadar cok seviyor olayın bokunu cıkartmayı ama ailenin de sucu var bence olay bu kadar afise edilmemeliydi.

abi afişe etmeyince 1 haftada dosyalar kapanıyor,herşey unutuluyor.kaldıki birde zaman aşımı mevzusu var.yani katilin yakalanması işinin araştırılması için medyatik olmak çözüm olabilir ama para mevzuları felan konuşulmaya başlanmış orda raydan çıkmışlar.Asıl amaç katilin bulunmasıysa 3m€ lafı katil bulunduktan sonra edilebilincek bir durum.yani kendimi adamın yerine koyunca katil bulunmamış 3m€ verseler ne olur 30 yıl o öfkeyle acıyla yaşamak...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya 6 aydır bu haberle yatıp kalkıyor ülke, yeter bence. Hergün onlarca insan cinayete kurban gidiyor ve buna benzer vahşetlerde nerdeyse her 15 günde bir oluyor. Kocasını kıymaya çevirip, yaptığı lahmacunu mahalleye dağıtan insanlar bile oldu bu ülkede, ama hiçbiri bu kadar malzeme olmadı. Nasıl intihar haberlerini basın artık vermiyorsa, bu mevzunun da bokunu çıkarmayı bıraksınlar artık.
"SAT komandosu" bir erkek bile ortalık yerde tinercilerce bıçaklanıp öldürülüyorsa, bir kızın gizli psikopat birisince öldürülmesini normal karşılıyorum bu ülke şartlarında.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır bi de kafamı kurcalayan nokta; medya adamın adını kullanamıyodu bi ara, C.G. diye geçiyodu haberlerde. Onu geçtim, adamın yüzünü bilmiyoruz ya, kızın birlikte durdukları fotoları yayınlarken bile herifin yüzünü sansürlüyolardı. Bu adamın tipini bilen var mı? Günlük hayatta yanımızdan yürüse tanımıycaz bile.
Sapık, gaspçı, mağaza soyguncusu haberlerinde bile robot resmini yayınlayabilen medya, aylardır aranan katil zanlısının görüntüsünü yayınlamıyo resmen.

Bence olay bu kadar gündemdeyken adamın en azından bi robot resmini yayınlasalar televizyonlarda gazetelerde, adam çoktan yakalanmıştı(hatta muhtemelen çoktan linç edilip konteynırın tekinin dibini boylamıştı).
Sosyal ağlarda paylaş

ekşiden konuyla alakalı begendim bir entry c/p lemek istiyorum

________

ilginç bir şey var hakkında hala tartışıyoruz ya, 21. yüzyıl ayıp ama, o kız o çocuğa niye gitti. neden aile kontrol edemedi.

ölüm bu kıyaslanmaz, ölüm bu karşılaştırılması, yaralı aileye hesap sorması yakışmaz.
ama bir örnek daha vardı yıllar evvelden nurculardan mehmet kutlular'ın güzel kızı vildan pelin kutlular eroin nedeniyle can veriyor.
aynı yaştalarmış, 17 ölüm için çok erken.
o baba ki dini bütün, islami kurallara göre iman aşılayarak yetiştirmiş o kızı, buna şüphe etmedik. başbakan ya da halktan herhangi birini çevir bir yerde sor mehmet kutlular kızını salmış mıydı?
insan bir yerden sonra peşine takılıp her gittiği yerde kontrol, takip edecek değil. o baba da bunun acısını yaşadı. allah kimseye göstermesin kendisi hayattayken evladının acısını gördü.

insan bu oluyor demek ki, kaldı ki münevver'in durumu ne uyuşturucu ne de benzeri bir bataktır. eli yüzü düzgün, sağlıklı bir genç kızın o yaşta sevgilisi olması, gezmesi tozması, öpüşmesi koklaşmasından daha normal daha sağlıklı bir şey olabilir mi?

ne yapsaydı münevver? okul- ev arasında mekik dokuyup, birileri gibi evinde babası ve annesinin beğeneceği hayırlı kısmet adayı mı bekleseydi? hiç sevgilisi olmamış, eline hiç karşı cins eli değmemiş mi olsaydı?

kolluk kuvvetlerinin işi benim namusu mu sorgulamak mıdır? değil. yahu burada kızın namussuzluğu yok: bakireymiş. neden öğrendik biz bu detayı. bu tecavüz durumu olmadıkça ölünün özeline saygısızlık değil mi?
namus nedir? ne dinden ne kitaptan ne de kafayı biraz çalıştırıp öğrenemedi insanlar bunu. gözü yaşlı babayı rahatsız etmek, dedikodu yapmak namus, sevgilin olsun seviş onunla namussuzluk.

neyse biz burada yazarız, ben anneanneme anlatamıyorum, açıklayamıyorum, başbakan çıkıp millete ders veriyor. sen ne dersen de, bu millet değişmez. böyle boktan çifte standartlarında yaşayacaklar. hep elalemin karısı kızı ne yapıyor olacak.

kızına da sahip çıksaydı? mal mı yahu bu. elalemin ülkesinde insanlar 13-14 yaşında cinselliği tanırken, aileler bunun bilincindeyken biz iki gence elele tutuşup görüşmeyi bile yasak ederiz.

ve gelinen nokta, öldürülen bir kızcağız ve bir cinayet var, sapıkça bir cinayet, ama tartışılan hala o kız niye oraya gitti.
oldu olacak aileler artık zaten zor izin verdikleri kızlarına sevgilileriyle görüşmeyi yasak etsin.

evine neden gitmişti? tek anneannem düşünür bunu sanırdım, her gün gazetelerde bir sürü yorum okuyoruz böyle. bilmiyorum. utanç da yok, üstten alttan bir dayatma bir kalıp olmadığından, yahu ben bunu düşünsem ayıptır, ayıplarlar beni de diye düşünmüyor insanlar.
kızcağızın anası babası açıklama yapıyor.

bakireymiş. biz bunu niye öğrendik yahu. biz bunu neden sorguluyoruz?

bu ülkede taciz, tecavüz, şiddet kurbanlarının vay haline. her gün her gün incelenip karıştırılıyor, kurban sonunda kendisi suçluymuş zaten kendisi neden olmuş gibi gösteriliyor. bir travma sonrası yeni travmalar bir dizi yepyeni travma yaşıyor kurban.
ve su testisi su yolunda kırılır diyoruz biz.

ben münevver'in bakire olup olmadığını öğrenmek istemezdim, keşke insanlar da öğrenmeseydi. öğrendiler de ne oldu yine yetmedi onlara. yine niye gitti, beraber olacaktı demeye, diyebilmeye devam ettiler.
http://www.hurhaber.com/news_detail.php?id=215476

var ki öyle olsun, ne yazar? ayıp mı? demeye kimsenin gücü yetmedi. yahu gerçekten biri de çıkıp neden bunu sorguluyorsun, olsa ayıp mı? o yaşta bir genç kızla bir erkeğin beraber olması tuhaf mı? ayıp mı? demiyor. hayır olmadı, yokmuş bir şey basit bir elle gezmeli, dolaşmalı bir ilişkiymiş. eski türk filmlerindeki gibiymiş ama yine yetmedi.

sonra o oğlan zengin, kız belki evlilik hayali kuruyordu oldu. tipik, modern-klasik türk mantığı. zengin oğlanla çıkan orta halli kız kesin evlilik planı kurar. peki oldu ki kursun, oldu ki amacı öyle olsaydı, ki değilmiş çok belli, ne olur? bir ölümden sorna sorgulanması gereken bu mudur?

bakire olmamak hata bakire olup evlilik hayali kurmak hata. nasıl yaşamak gerekiyor bunun bir dökümü açıklaması var mıdır?

bu kadar pis bu kadar karanlık niyetli insanlar arasında yaşıyoruz.

ve yine uzaklaştık hedeften, hedef cinayetti bir katil vardı ama bizim sorguladığımız hala kara toprak altında bir kızın neden erkek arkadaşı vardı, neden evine gitti. 21. yüzyılda hala bu mu diye de kimse çıkıp demiyor.

(bree, 04.08.2009 06:26 ~ 06:33)
Sosyal ağlarda paylaş

süreyya amcam böyle giderse kızının katili olarak tutuklanır.adam haklı ama saçmalamaya başladı.bi beklse 10 gün 10 gün sora cıksa piyasaya.adam hergun bi yerde.seda sayana cıkması bile büyük saçmalık.ulan senin kızının kafası kesilmiş sen seda sayanlarda hakkını arıyosun

bu cinayette bizim dışardan yorum yapmicağımız pis birşeyler döndüğü açık.acaba ne zaman tam olarak ogrenebilcez merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Ya 6 aydır bu haberle yatıp kalkıyor ülke, yeter bence. Hergün onlarca insan cinayete kurban gidiyor ve buna benzer vahşetlerde nerdeyse her 15 günde bir oluyor. Kocasını kıymaya çevirip, yaptığı lahmacunu mahalleye dağıtan insanlar bile oldu bu ülkede, ama hiçbiri bu kadar malzeme olmadı. Nasıl intihar haberlerini basın artık vermiyorsa, bu mevzunun da bokunu çıkarmayı bıraksınlar artık.
"SAT komandosu" bir erkek bile ortalık yerde tinercilerce bıçaklanıp öldürülüyorsa, bir kızın gizli psikopat birisince öldürülmesini normal karşılıyorum bu ülke şartlarında.

cinayetin bu kadar gundeme oturmasının nedeni dehset boyutu degil bu ulkede parası olanın istedigi gibi yasayabilecegini gözler önüne sermesi,medyanın haberi yayınlayıs biciminin bel altına vurarak yapması,sabah evlendirme programlarını izleyip sokakda ayak bilegini goren kadına laf atan,her sevgilim bi kere versin ama karım bakire olsun diyen adamın habere "babası o saatte salmicaktı arkadas" diye yorup yapması
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

süreyya amcam böyle giderse kızının katili olarak tutuklanır.adam haklı ama saçmalamaya başladı.bi beklse 10 gün 10 gün sora cıksa piyasaya.adam hergun bi yerde.seda sayana cıkması bile büyük saçmalık.ulan senin kızının kafası kesilmiş sen seda sayanlarda hakkını arıyosun

bu cinayette bizim dışardan yorum yapmicağımız pis birşeyler döndüğü açık.acaba ne zaman tam olarak ogrenebilcez merak ediyorum.

haklısın adamın yapmakda oldukları hata ama ruhsal saglıgı yerinde degildir dusunsene insanlar bosanıyor veya okulu bırakıyor 1-2 sene hayatlarını toparlayamıyorlar bu adamın kızının kafası kesilmis sonra cansız bedeni cop kutusuna atılmıs,bence bu olayı saglıklı olarak gundemde tutup arastıracak gonullu insanlardan kurulu bir vakıf kurulmalı,toplumsal sorumluluk bunu gerektiriyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...