Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Münevver Karabulut Cinayetinde Son Gelismeler

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:

Prawler said:

"Recep Tayyip Erdogan" said:

“Bu ülkede bir başbakan olarak, bir baba olarak çocuklarımızın yarınları için özellikle bir şey vurgulamak istiyorum. Hiçbir görsel medya patronu gençliğimizin ahlaki erozyonuna fırsat vermemeli. Yarın öyle bir bela olur ki bu bela onların başına da vurur. Anneler babalar olarak bizim de üzerimizde görevler var. Son zamanlarda bazı arzu edilmeyen cinayetler, katliamlar duyuyorsak anne baba olarak kendimizi hesaba çekmeliyiz. ‘Acaba biz nerede hatalar yaptık’ diye üzerinde durmalıyız. Sınırsız, kontrolsüz bir ahlaki erozyonun olduğu yapılanma gerçekten bizi dertlendiriyor. Onun için aileye sahip çıkacağız. Kendi başına bırakılan ya davulcuya ya zurnacıya. Davulcu, zurnacı kızmasın. Bununla ne demek istediğimi anlıyorsunuz.”

Kaynak: Hurriyet
boyle zihniyetin icine tukureyim ben ya. yazik kimler yonetiyor turkiye'yi

Hangi durumlarda aileye ateş püskürmek gerekiyor? Kızlarının katili parası sayesinde yargıdan sürekli kaçabilirken mi? Yoksa yüz senedir elinin altında olan aşiretlerde kızlara mal muamelesi yapılırken mi? Hangisi daha çok oy getiriyor tabi, bu daha önemli. Kızlarını kaybetmiş aileye laf sok, gericiler orgazm olsun, oy falan aksın.

İçine tükürecek kadar adam bile kalmadı ki ülkede..
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.gazeteport.com.tr/GUNCEL/NEWS/GP_505474

Adli Tıp, vahşi bir cinayete kurban giden Münevver Karabulut'un ayrıntılı otopsi raporunu tamamladı. Savcılığa gönderilen raporda genç kızın tırnakları arasında 2 erkek, bir kadın DNA örneklerine rastlandı.

Adli Tıp Kurumu, Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili hazırladığı kapsamlı raporu soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na gönderdi. Rapora göre; Münevver Karabulut'un 6 tırnağında G. Ailesi'nden iki erkeğe ait DNA bulundu. Genç kızın 4 tırnağında da bir kadına ait DNA örneklerine rastlandı.
RAPORDA İLGİNÇ DETAYLAR VAR
Bahçeşehir'deki villada 3 Mart'ta kafası gövdesinden kesilerek öldürülen ve cesedi Etiler'de bir çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili olarak Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı kapsamlı otopsi raporu 52 günün ardından soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Faruk Erşen Yılmaz'a önceki gün gönderildi. 29 sayfalık yeni raporda ilkinde yer almayan ilginç detaylar da yer aldı. Talihsiz Münevver'in cesedi üzerinde yapılan incelemede, tırnaklarının takma olduğu, bunlardan 6'sında katil zanlısı Cem G.'nin ailesinden iki erkeğe ait DNA saptanırken, 4 tırnağında da bir kadına ait DNA örneklerine rastlandı.
Adli Tıp tarafından hazırlanan 29 sayfalık raporda, cinayetin tek bıçakla işlendiği belirtildi. Raporda genç kızın cesedinin parçalanmasında kullanılan testerenin sapı, kafasının bulunduğu poşet ile olay yerinde bulunan bir başka poşetten alınan DNA örnekleri, evde çamaşır sepetinin içinde bulunan eşofmandaki örnekler ile uyum sağladığı anlatıldı.
G. AİLESİ'NE AİT 'Y-STR KROMOZOMU'
Hunharca öldürülen Münevver'in sol sutyeni içinde yapılan incelemede ise yine zanlı Cem G. Ailesi'nin erkek bireylerine ait Y-STR kromozomu bulundu. Raporda, bu kromozomun, cinayet sonrası kayıplara karışan Cem'e ait olabileceğine dikkat çekildi.
Otopside sperm bulaştıran teknisyen görevden alındı
Münevver Karabulut'un iç çamaşırına otopsi sırasında sperm bulaştıran teknisyenin geçtiğimiz hafta görevden alındığı öğrenildi. Yaklaşık 10 yıldır Adli Tıp Kurumu'nda çalıştığı öğrenilen teknisyenin, mevcut teknisyenler içinde en tecrübelisi olduğu belirtildi. İsmi verilmeyen teknisyenin Mardin'in Mazıdağı Köyü'nde meydana gelen katliamı incelemek üzere İstanbul'dan gönderilen tek teknisyen olduğu ifade edildi.
10 UZMAN İNCELEYECEK
Bu arada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün talimatıyla Yüksek Denetleme Kurulu'ndan (YDK) 10 uzman önümüzdeki hafta Adli Tıp Kurumu'nda incelemeler yapacak. 10 uzman, Adli Tıp Kurumu'nun son 3 yılını mercek altına alacak. (Akşam)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
said:
Karabulut, ilk şartının cinayet zanlısı Cem Garipoğlu’nun adalete teslim edilmesi olduğunu, ikinci şartının ise kendisine helallik bedeli olarak 3 milyon euro ödenmesi olduğunu belirtti.

ben yanlışmı anladım, cocuk teslim olsun banada tazminat olarak 3 milyon dolar verin dememişmi.

sucu affetmek gibi bi hakkı yok zaten adamın.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızın babasını içeri alacaklar zaten yakında, iyice saçmalamaya başladı.

Evet kızı çok kötü bir şekilde öldürüldü, evet acısı var, evet belki delirmiş durumda ama, yanlış hareket ediyor.

Bildiğim kadarıyla, yanlış hatırlamıyorsam, bu adam yüzünden ailenin avukatları davadan falan çekildi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben zgrw'ye katılmıyorum

bence bu olayın bu kadar büyütülmesinin tek nedni çocuğun ailesinin finansal durumu

babanın gerçek yüzünün ortaya çıkmasıda beni çok güldürdü

ver 3 milyn yuro helalleşelim kenks fsda

http://forum.paticik.com/read.php?13,4147160,4148567#msg-4148567

şu topicte aynen belirtmiştim düşüncelerimi,hiç değişmediler.

o değilde bulunsun artık şu çocuk delirecem artık
bahçeşehirde oturuyorum,gece her yürüyüşe çıktığım an çat kimlik kontrol
bi saat önce sigara almaya çıtkım
yine kimlik kontrol
adamlardan biri" genç sen cem'e benziosun,aynı tarz" dedi

lan ne tarzı pijamamla bakkala gidiyorum

ne cem'e benzemesi

lan

FUUU
FUUUUUU
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Sosyal ağlarda paylaş

Peh bu adamın serin kanlı şekilde göz yaşı dökmeksizin o program senin bu program benim gezmesinin sebebi ortaya çıktı. 3 milyon euro demek iyi para tabi ona şüphe yok nasıl bir baba yüreği bırak bu parayı kullanmayı bunu teklif edebilir çok merak ediyorum.

Zengin damat şansımız ortadan kalktı bari biraz paralanalım düşüncesi çok harikaymış. Bu vakitten sonra bu adam istediği kadar göz yaşı döksün istediği kadar hoplasın zıplasın artik hiçbir şekilde samimi bulunamaz yazık olan kızcağıza oldu gencecik yaşında göçüp gitti zavallı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...