BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Masquerade said: var mı var. :p ona bakarsam healbot olsam bu itemda oluyo banada yane elementale vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bufflanır.bufflanmasa bile gayet iyi.hemen ezik ezik yorumlar başlamış 587 SP veriyo bu ne len ehhehe legendary mi bu havasında,silahın esprisi equip.2 kişide olsa bu mace den raidde tank ölümsüz olur.hemen sp mp haste e bakıp yorum yapmasanız olmaz zaten.item gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Healerların 15%'lik +efektif healing mi ölümsüz yapacak tankı? Tabiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 evet yapıcak.bu item bufflanır.bufflanmasının sebebi de bu statlar ne diye zırlayıp duranlar yüzünden olur.equip neyin nesi daha kimse bişey bilmiyo ingilizcesi olan kendi çapında mantık yürütüyo,sandığınızdan çok daha iyidir kafanızı yormayın.blizz çok meraklı değil milletin çenesini çekmeye böyle statlarla bi mace koyup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Blizzard'ın açıklaması var zaten "equip beklediğinizden daha iyi, druidler için bile" diye ama, çok inandırıcı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bana vermezler ama bunu zaten kaede alsın bunu yada seren ama kaede mi seren mi emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Bonus konusunda daha yaratıcı olunabilirdi statlar ile ilgili arka sayfada basit bir örnek koydum bunu tasarlamak bu kadar zor olmamalı. Bonus olarak değişime gitmezler ona adım gibi eminim yapsalar yapsalar statları bufflarlar bir sonraki content gelincede bankaya kaldırılır. Diğer legendary itemlar için tablo böyle değildi, sorunda bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Lorrotar said: evet yapıcak.bu item bufflanır.bufflanmasının sebebi de bu statlar ne diye zırlayıp duranlar yüzünden olur.equip neyin nesi daha kimse bişey bilmiyo ingilizcesi olan kendi çapında mantık yürütüyo,sandığınızdan çok daha iyidir kafanızı yormayın.blizz çok meraklı değil milletin çenesini çekmeye böyle statlarla bi mace koyup. abi atla deve yazmiyo ki yaziyo iste aciklamada eger diyo proc olursa attigin healin 15% kadarda shield koycaksin diyo nesi cok daha iyi olcak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Öle demiyo işte... 15 saniye boyunca attığın healing %15 amountu kadar shield açıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mace says; I got the color. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Rotweiler said: Öle demiyo işte... 15 saniye boyunca attığın healing %15 amountu kadar shield açıyo. Hidden proc önemli, 1 dk'da 15 sn ise? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 abi rezalet bi mace yani, %15 shield hiç fantastik değil açıkçası, karabor mace i bile zaamanına göre buna bin basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Val'anyr , hammer of the ancient kings stats 52 stamina 54 intellect 47 crit rating 46 haste rating 587 spellpower equip effect:your healing spells have chance to cause blessing of the ancient kings for 15 seconds allowing your heals to shield the targat absorbing damage equal to 15% of the amount healed. 587 spell power-----hodir 25man hard mode staffı ile aynı miktar equip effect--------AQda viscudus'tan düşen scarab broch'un verdiği effect geri kalan statlar ise 25 man razorscale'den düşen guiding star'ın 15 mana p5s yerine crit eklenmiş ve bufflanmış hali yani sözün kısası yuh çok büyük rezalet resmen toplama mace bir tek modeli orijinal galiba ondanda çok emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Son 2 legendary çok kötü itemler, Thordial ile bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Gangren said: Rotweiler said: Öle demiyo işte... 15 saniye boyunca attığın healing %15 amountu kadar shield açıyo. Hidden proc önemli, 1 dk'da 15 sn ise? :p valla itemın iyi oldugunu düşünüyorum gayet,ama gangren bu konuda haklı.hidden proc önemli.30sn de bir ise yeterince sağlam item,statları falan geçin bi.15 sn de aldıgı heal kadar shield açması demek ne farkındasınız umarım.dedigim gibi raidde 2 healerda olsa ölümsüz olur tank.15sn de 70k heal basabilirsin.ki buda 10k falan shield eder.daha ne ulan sdlkfhsd düşündüm de contenti clearlayıp pvp den başka yapıcak bişey kalmayan için de imba mace,arenada düşünsenize holy palada HSDFKJSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 600+ cıkar onun spell power umarım yoksa tek equip silahı yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Son legendarylerin rezil olduğunu zaten inkâr etmiyorum :P Ama öte yandan buna bir yorum yapmam gerekirse, bu itemin rezalet olup olmadığını proc rate ilerleyen günlerde belirli olunca anlayacağımıza inanıyorum. Dipnot olarakda, Scarab zaten rezil drop rate sahibi yani elde etmek zor + trinket slot yalan oluyor. Ama bu mace ne kadar kötü proclarsa proclasın, arena için eşsiz bir silah olduğu kesin... Bence çaktırmadan PvP ye yapılmış bu silah sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 30 saniye hidden imkanı yok. gecicen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Hala adam gibi bir caster Legendary'si gelmedi oyuna. Gidip otuz tane mace koyun, melee legendary koyun, verdiğiniz ilk staff legendary'i alması 3 ay sürsün 4. ayda TBC çıksın bir daha ele gelmesi. Allah belanı versin Blizzard, bir elimde tutamadım Atiesh, olamadım Medivh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 bi an gaza geldim oha oha unique değil ! diye ama sonra main hand olduğunu farkettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Eee yani arena başlamadan önce bas bas bas heali. Sonra shield lı başla pvp ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Aket-Atum said: bi an gaza geldim oha oha unique değil ! diye ama sonra main hand olduğunu farkettim :D Questle alınıyor zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Sadece rengi turuncu yoksa epicten farkı yokmuş hakkaten. Zaten healerlar hep ezik karakterler olduğu için legendarysi de ezik olmuş ^^ (Birileri üstüne alınmasa bari:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 xunn said: Hala adam gibi bir caster Legendary'si gelmedi oyuna. Gidip otuz tane mace koyun, melee legendary koyun, verdiğiniz ilk staff legendary'i alması 3 ay sürsün 4. ayda TBC çıksın bir daha ele gelmesi. Allah belanı versin Blizzard, bir elimde tutamadım Atiesh, olamadım Medivh. abi hunterlarada KJ ye koydu gitti oyunun en iyi bowunu hunter populasyonunun %99u kil jaeden goremedi WoTLK cikmadan neyse onu donup simdi farmliyabiliyorsun en azindan atiesh i almanin yoluda yok bizim serverda son hafta bir mage tamamladi ama yani boyle bal olur, adamin bir sharda ihtiyaci var dusmuyor dusmuyor son bossdan pat diye dusyor bu HS basip aliyor filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar