Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telgraf.

kermit

Öne çıkan mesajlar

hayat fena bişi.
evde oturmuş elimdeki kavanozlara kurufasülyeyi mi koysam yoksa pirincimi derken
neden insanlar pilav üstü kuru yiyolar
bende o zaman önce pirinci koyar sonra üstüne kurufasülyeyi koyarım diye dfüşünürken hıçkırıklar içinde kaldım.
tutamıyorum böyle kendimi yolda top oynayan çocuk görsem ağlıyorum. sonra kendime gelince "çocuklar inşaatlere dikkat edin" diyorum evime gidiyoırum.
yaşlandım gençler hayt çok acımasız.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı duyguları çarşamba akşamı ince belli bardağımdan çay içip yaprak dökümü izlerken yaşadım.
Cem'in annesinin Necla'nın ailesini sofra başında aşağılayıcı konuşmaları esnasında kendi kendime sesli olarak "pis kadın" diye hayıflanmam neticesinde anladım ki biz büyüdük ve kirlendi dünya.
Sosyal ağlarda paylaş

görüyorum ve arttiriyorum.

hangi kavanoza koyarsak koyalim kurufasulye yine kurufasulye pirinc yine pirinc olucak bence. yine de dusunmeye devam edelim sevgili kermit.
ben de mesela cok muallak duygular icerisindeyim. topumun insaate kacmasini istiyorum ama topum sana kacsin degil. aksine eski vanilin yaptıgı o mekanik seylerden cok cok uzagim kermit.
topumun insaate kacmasini istemenin sebebi buna benzer dusunceler de diil mesela. baska secenek yok oyleyse bu secenege tamam diyelim gibi bisey diil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

[Reverse trolling]Borçlu temerrüdünde tacirler arası bir sözleşme söz konusuysa tarafların ihbar bildirimini iadeli taahhütlü mektup veya telgrafla yapmaları gerekir. Kanun burada tacirler arasındaki sözleşmelere bir şekil şartı getirmiştir.
Tacir sıfatı taşımayan kişiler için vade ihbarında herhangi bir şekil şartı bulunmaz. [reverse trolling]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...