kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hayat fena bişi. evde oturmuş elimdeki kavanozlara kurufasülyeyi mi koysam yoksa pirincimi derken neden insanlar pilav üstü kuru yiyolar bende o zaman önce pirinci koyar sonra üstüne kurufasülyeyi koyarım diye dfüşünürken hıçkırıklar içinde kaldım. tutamıyorum böyle kendimi yolda top oynayan çocuk görsem ağlıyorum. sonra kendime gelince "çocuklar inşaatlere dikkat edin" diyorum evime gidiyoırum. yaşlandım gençler hayt çok acımasız.
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Aynı duyguları çarşamba akşamı ince belli bardağımdan çay içip yaprak dökümü izlerken yaşadım. Cem'in annesinin Necla'nın ailesini sofra başında aşağılayıcı konuşmaları esnasında kendi kendime sesli olarak "pis kadın" diye hayıflanmam neticesinde anladım ki biz büyüdük ve kirlendi dünya.
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Sonra kendime geleyim diye kalktım karıya gittim.
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hayır telgraf değil, karı demek istemiştim. sadece karı dediğiniz zaman yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 telgraf niye güzel olsun lan sapık mısın
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ya hastamısınız arkadaşım ya derdimizi paylaşıyoz gelip trollüyosunuz şurda sonra elit insanın biri çıkıyo garbıç diyo böyle rezil rüsva oluyom millete. yeter ya.
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 lan harbi yaşlandık dicem daha büyükler bik bik edecek diye diyemiyorum. heuhe o diil de kademeli olarak sıçtım resmen hayatımın içine
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kermit said: ya hastamısınız arkadaşım ya derdimizi paylaşıyoz gelip trollüyosunuz şurda sonra elit insanın biri çıkıyo garbıç diyo böyle rezil rüsva oluyom millete. yeter ya.estafurullah o sizin elitliğiniz.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 görüyorum ve arttiriyorum. hangi kavanoza koyarsak koyalim kurufasulye yine kurufasulye pirinc yine pirinc olucak bence. yine de dusunmeye devam edelim sevgili kermit. ben de mesela cok muallak duygular icerisindeyim. topumun insaate kacmasini istiyorum ama topum sana kacsin degil. aksine eski vanilin yaptıgı o mekanik seylerden cok cok uzagim kermit. topumun insaate kacmasini istemenin sebebi buna benzer dusunceler de diil mesela. baska secenek yok oyleyse bu secenege tamam diyelim gibi bisey diil yani.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Amele yanığımla inşaatta bekliyorum sevgili Nilleağ.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 amele yanığı demişken gerçeği şu anda mevcut bende
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kermit said: amele yanığı demişken gerçeği şu anda mevcut bende AHAHAHAHA GÖZÜMDE CANLANDI TEKRAR BAK
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 [Reverse trolling]Borçlu temerrüdünde tacirler arası bir sözleşme söz konusuysa tarafların ihbar bildirimini iadeli taahhütlü mektup veya telgrafla yapmaları gerekir. Kanun burada tacirler arasındaki sözleşmelere bir şekil şartı getirmiştir. Tacir sıfatı taşımayan kişiler için vade ihbarında herhangi bir şekil şartı bulunmaz. [reverse trolling]
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Bi daha aleni , bilerek ve isteyerek benim bölümümü trolleyen arkadaşlarıma "arkadaş" demiycem artık. pisliğinizi ben toplamak zorunda kalıyorum çünkü.
Öne çıkan mesajlar