kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hayat fena bişi. evde oturmuş elimdeki kavanozlara kurufasülyeyi mi koysam yoksa pirincimi derken neden insanlar pilav üstü kuru yiyolar bende o zaman önce pirinci koyar sonra üstüne kurufasülyeyi koyarım diye dfüşünürken hıçkırıklar içinde kaldım. tutamıyorum böyle kendimi yolda top oynayan çocuk görsem ağlıyorum. sonra kendime gelince "çocuklar inşaatlere dikkat edin" diyorum evime gidiyoırum. yaşlandım gençler hayt çok acımasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 dotasızlık başına vurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Aynı duyguları çarşamba akşamı ince belli bardağımdan çay içip yaprak dökümü izlerken yaşadım. Cem'in annesinin Necla'nın ailesini sofra başında aşağılayıcı konuşmaları esnasında kendi kendime sesli olarak "pis kadın" diye hayıflanmam neticesinde anladım ki biz büyüdük ve kirlendi dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Sonra kendime geleyim diye kalktım karıya gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 güzel miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 telgraf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hayır telgraf değil, karı demek istemiştim. sadece karı dediğiniz zaman yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 telgraf niye güzel olsun lan sapık mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 gar bıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ya hastamısınız arkadaşım ya derdimizi paylaşıyoz gelip trollüyosunuz şurda sonra elit insanın biri çıkıyo garbıç diyo böyle rezil rüsva oluyom millete. yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 lan harbi yaşlandık dicem daha büyükler bik bik edecek diye diyemiyorum. heuhe o diil de kademeli olarak sıçtım resmen hayatımın içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kermit said: ya hastamısınız arkadaşım ya derdimizi paylaşıyoz gelip trollüyosunuz şurda sonra elit insanın biri çıkıyo garbıç diyo böyle rezil rüsva oluyom millete. yeter ya.estafurullah o sizin elitliğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 görüyorum ve arttiriyorum. hangi kavanoza koyarsak koyalim kurufasulye yine kurufasulye pirinc yine pirinc olucak bence. yine de dusunmeye devam edelim sevgili kermit. ben de mesela cok muallak duygular icerisindeyim. topumun insaate kacmasini istiyorum ama topum sana kacsin degil. aksine eski vanilin yaptıgı o mekanik seylerden cok cok uzagim kermit. topumun insaate kacmasini istemenin sebebi buna benzer dusunceler de diil mesela. baska secenek yok oyleyse bu secenege tamam diyelim gibi bisey diil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Amele yanığımla inşaatta bekliyorum sevgili Nilleağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 amele yanığı demişken gerçeği şu anda mevcut bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 amele mi var evde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 yanık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 amele var. challenge yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 kermit said: amele yanığı demişken gerçeği şu anda mevcut bende AHAHAHAHA GÖZÜMDE CANLANDI TEKRAR BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 [Reverse trolling]Borçlu temerrüdünde tacirler arası bir sözleşme söz konusuysa tarafların ihbar bildirimini iadeli taahhütlü mektup veya telgrafla yapmaları gerekir. Kanun burada tacirler arasındaki sözleşmelere bir şekil şartı getirmiştir. Tacir sıfatı taşımayan kişiler için vade ihbarında herhangi bir şekil şartı bulunmaz. [reverse trolling] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Bi daha aleni , bilerek ve isteyerek benim bölümümü trolleyen arkadaşlarıma "arkadaş" demiycem artık. pisliğinizi ben toplamak zorunda kalıyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar