Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows 7 rc1 hayırlı olsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu torrentlerin güvenirliğinden ve doğruluğundan nasıl emin olacağız? Microsofttan indirilebilir RC duyurusu var mı yada RC duyurusu var mı?
Mesaj tarihi:
evet daha önceki w7 sürümleri gibi microsoft dağıtmadan torrentlere düştü :( madem böyle olacak veya daha önce hep böyle olmuş microsoft direk verse daha güzel tabii tabii ama :( demekki böyle daha çekici oluyor microsoftda bu duruma birşey demediğine göre :)
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
yanlis bilmiyorsam henuz rc1in dagitilmasi yasal degil

tam warez sayılmaz aslında 1-2 gün sonra resmi olarak microsoft tarafından dağıtılacak linkler silinebilir isteniyorsa. ayrıca kurduğunuzda windows bunu size lisanslıyor zaten beta kullanıcı olarak warezlik değil o yüzden tek fark nrmalinden 1-2 gün önce download a düşmesi yazılım kaçak veya editlenmiş değil.

lisanslı vista alanların bir kaybı olmaz daha ucuza upgrade yaparlar ben şuan w7 kullanıyorum 1 önceki sürümü rc1 henüz download'da vista oranla müthiş performans farkı var

not: indirmek, denemek sürm yanlışı vb gibi durumlar indiren kullanıcının sorumluluğudur belirttiğim gibi shiftdelete den alıntıdır.
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
fiziksel erisimin olan bilgisayari "hack"leyemiyorsan sorun var zaten..

sen fiziksel erişimin olan her bilgisayarı hackleyebiliyor musun?

ayrıca:
"The attacker can then gain remote access to the computer and can change files around with the highest level of administrator privileges, and then return the system to its original passwords to leave the hack undetected."
Mesaj tarihi:
alperozg said:
Mum_Chamber said:

Şahsen ben evet, dolayısıyla muhtemelen Mum da.
Mesaj tarihi:
Baggio said:
alperozg said:
Mum_Chamber said:

Şahsen ben evet, dolayısıyla muhtemelen Mum da.

bana da öğretin ozaman, hep özemmişimdir filmlerden :) "password incorrect" diye yazı çıkınca "bana 1 dakika verin" diyip "password accepted" yazısına ulaşmak istiyorum :)
Mesaj tarihi:
DiadanLocke said:
Ya adamlar herkese vista aldirdi simdi buna mi para vericez bide? beles olsun vistadan upgrade yapmak yoksa keserim hepsini.

aynen.

şöyle bişi var ama; http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/475617.asp
Mesaj tarihi:
Aynen, laptop'un aslında uçabildiğini Win7'de gördüm ben (bir de Ubuntu'da tabi). Vista'da sürünüyor garibim taze formatlı haliyle bile. Kafadan upgrade edicem ben.
Box olarak masaüstüne de alırım, bu sefer becermiş adamlar eheh.
  • Yeni Oluştur...