KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 warez'e giriyor. microsoft dağıtınca geri koyarım linkleri. ancak tartışabiliriz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bu torrentlerin güvenirliğinden ve doğruluğundan nasıl emin olacağız? Microsofttan indirilebilir RC duyurusu var mı yada RC duyurusu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 resimleri senin mesajdan sonra ekledim muhtemelen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 yanlis bilmiyorsam henuz rc1in dagitilmasi yasal degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 evet daha önceki w7 sürümleri gibi microsoft dağıtmadan torrentlere düştü :( madem böyle olacak veya daha önce hep böyle olmuş microsoft direk verse daha güzel tabii tabii ama :( demekki böyle daha çekici oluyor microsoftda bu duruma birşey demediğine göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 hocam, warez yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 öf lisanslı vista x64 aldık bu çıkıyor. içim elvermez bunu kurmaya eheha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mum_Chamber said: yanlis bilmiyorsam henuz rc1in dagitilmasi yasal degil tam warez sayılmaz aslında 1-2 gün sonra resmi olarak microsoft tarafından dağıtılacak linkler silinebilir isteniyorsa. ayrıca kurduğunuzda windows bunu size lisanslıyor zaten beta kullanıcı olarak warezlik değil o yüzden tek fark nrmalinden 1-2 gün önce download a düşmesi yazılım kaçak veya editlenmiş değil. lisanslı vista alanların bir kaybı olmaz daha ucuza upgrade yaparlar ben şuan w7 kullanıyorum 1 önceki sürümü rc1 henüz download'da vista oranla müthiş performans farkı var not: indirmek, denemek sürm yanlışı vb gibi durumlar indiren kullanıcının sorumluluğudur belirttiğim gibi shiftdelete den alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 final sürümüne kadar beklemekte fayda var bence. şimdi kur. final sürümü cıkınca tekrar ugras falan amaaan. finale kadar bekleyecem ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 vista'dan upgrade'e ne kadar istiyecek/ister microsoft? baya övüyorlar win7 yi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bildiğim kadarıyla şuanda msdn üyelerine açık rc sürümü genel kullanıcılara da 5 mayısta açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 http://www.techradar.com/news/computing/pc/windows-7-hack-cannot-be-fixed--594245 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Stifler said: http://www.techradar.com/news/computing/pc/windows-7-hack-cannot-be-fixed--594245 bu olmadı şimdi, bi yolunu bulup düzeltmeleri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 fiziksel erisimin olan bilgisayari "hack"leyemiyorsan sorun var zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mum_Chamber said: fiziksel erisimin olan bilgisayari "hack"leyemiyorsan sorun var zaten.. sen fiziksel erişimin olan her bilgisayarı hackleyebiliyor musun? ayrıca: "The attacker can then gain remote access to the computer and can change files around with the highest level of administrator privileges, and then return the system to its original passwords to leave the hack undetected." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 alperozg said: Mum_Chamber said: fiziksel erisimin olan bilgisayari "hack"leyemiyorsan sorun var zaten.. sen fiziksel erişimin olan her bilgisayarı hackleyebiliyor musun? Şahsen ben evet, dolayısıyla muhtemelen Mum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 James Bond evreninde olduğumuz için başında durulan bilgisayarı haxorlamak çok ciddi ve özel yetenek isteyen bir uzun bir süreçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Ya adamlar herkese vista aldirdi simdi buna mi para vericez bide? beles olsun vistadan upgrade yapmak yoksa keserim hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Baggio said: alperozg said: Mum_Chamber said: fiziksel erisimin olan bilgisayari "hack"leyemiyorsan sorun var zaten.. sen fiziksel erişimin olan her bilgisayarı hackleyebiliyor musun? Şahsen ben evet, dolayısıyla muhtemelen Mum da. bana da öğretin ozaman, hep özemmişimdir filmlerden :) "password incorrect" diye yazı çıkınca "bana 1 dakika verin" diyip "password accepted" yazısına ulaşmak istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 DiadanLocke said: Ya adamlar herkese vista aldirdi simdi buna mi para vericez bide? beles olsun vistadan upgrade yapmak yoksa keserim hepsini. aynen. şöyle bişi var ama; http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/475617.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 e ben 2008de aldım vistalı benim günahım ne.. neyse garanti bitince el ile kurarım belki Win7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 herkes orjinal windows kullanıyorum ayağına yatmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 orjinal laptop kullanıyorum yanında veriyorlar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Stifler said: herkes orjinal windows kullanıyorum ayağına yatmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Aynen, laptop'un aslında uçabildiğini Win7'de gördüm ben (bir de Ubuntu'da tabi). Vista'da sürünüyor garibim taze formatlı haliyle bile. Kafadan upgrade edicem ben. Box olarak masaüstüne de alırım, bu sefer becermiş adamlar eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar