Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erivan'da Türk bayrağı yakıldı

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:
said:
*
Top Five Burning Flags

1. Russia

2. Sweden

3. Spain

4. Nazi

5. United States

yemin ederim wow oyunculari yakmistir SWE flaglerini

LULULU SWE?????

diğer tüm iskandinav ülkelerinde isveçle dalga geçmek moda gibi birşey
binlerce "salak isveçli" fıkraları fln var.
özellikle norveçliler arasında
Sosyal ağlarda paylaş

Milamber said:
rusya belkide ermenistanın en büyük müttefiki^^ para yardımı yapıyorlar fln azarbaycanı onların desteğiyle yendiler. ülkelerinde rus üssü var

müttefikler mi tartışılır da, ruslarla ermeniler arasındaki ilişki ilginç baya.

adamlar 2 sene borç veriyorlar ermenilere, 3. sene gelip adamların elektrik santrallerine vs el koyuyorlar. ermenilerin kendi ülkelerindeki santralin ürettiği elektriği alabilmek için tekrar ruslardan borç alıyorlar vs

ermeni azeri savaşına rusların müdahil oldukları da doğru ama olmasalar da ermeniler yenerdi zaten. azeriler, sovyetler zamanından beri savaşçı halklar arasına alınmamıştır. sovyet ordusunda azeri subaydır, askerdir baya nadir rastlanan şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu anlamıyorum. Olay bir avuç fanatikten ibaret değil. Adamlar gayet millet olarak topluca Türkiye'yi ve Türkleri sevmiyor bu kadar basit! Dostluk muhabbetleri sadece bu ülkede var ve diğer ülkelerde karşılığı yok bunun.

Onlar bayrak yakarken olmayan soykırımdan bahsederken biz neden kardeş ülke dediğimiz soydaşlarımızla sorun yaşama pahasına kapı açıyoruz?! Bu kadar mı sömürgeyiz.

Ayrıca Yunanistan meselesinde de öyle. Biz gayet nötr bakarken adamlara ezici çoğunluğu sevmez bizi. Gayet açık ve net. En basitinden Ege'de hergün uçaklarımıza yapılan düşmanca baskılara TSK sitesinden detaylı olarak bakabilirsiniz. o dost olmaya çalışarak biçok şeyden ödün verdiğimiz ülkeler bizden hazzetmiyor yani. Bunu iyi hazmetmek lazım.

Ermenistan cumhurbaşkanının son açıklaması: Kapı açılmazsa Türkiye'deki Türkiye-Ermenistan maçına gelmem.

Bu kadar basit işte. Biz anca maça falan gidelim dost olmaya çalışalım çıkarsızca.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı milletlerin karakteristik özellikleri oluyor ve millet kavramını özellikle bir kavram üstüne oturtuyorlar.Mesela yahudiler için bu dindir.Ermeniler içinse Türk düşmanlığıdır.Bu onların kimliği ve öyle sınırları açalım, ticaret yapalımla giderilecek dşmanlık değil bu.Ermenistanda 3 milyon kişi var.Bunların hepsi ile aranı düzeltsen 4 milyon kadar diaspora ermenisi var dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan ki ermenistan ekonomik olarak bu ermenilerin desteği ile ayakta durmaya çalışıyor.Ermenistan diasporadan bağımsız bir ülkeye merhaba bile diyemez.Zaten o 3 milyon kişinin çoğu da diaspora ermenisi.
Diaspora ermenilerinin amaçları soykırım anıtındaki segiledikleri toprakları bir şekilde geri kazanmak ve mümkün olduğunca çok Türke zarar vermek .Bu şekilde olmayan ermeniler tabi ki var ama çoğunluk neyi gösteriyorsa yaptıkları o olacak.
O yüzden bu adımları iktidardaki gaflet ve dalalet içindekiler obamaya yaranacaz diye binbir türlü ödünle mi atmalı yoksa bu düşmanlığı nesiller boyu devam ettirenler mi normalleşme adımlarını atmalı?
Sosyal ağlarda paylaş

Tayyip sınır kapısını açmakta ısrar edince Azerbaycan daha da kızdı ve duruma ihanet dedi.

Tayyip hükümetinin anlayabilmesi için Azerbaycan'ın bize sattığı doğalgaza zam gelecekmiş. Haklılar tamamen. Adamlar siyasetten çakmıyor çünkü, belki zam gelince durumun ciddiyetini anlarlar.

Azerbaycan'a karşı bu hükümetten utanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar bizden nefret ederken bizlerden herhangi birisinin ermenilerden hoşlanmamasına bile garip bi şekilde bakan liboşlara selam ederim..

hoşlanmıyorum abi adamlardan! o hepimiz ermeniyiz gazında da aynı şey.. o olayda yaşanan durumun vehametini anlasam dahi ben değilim ermeni mermeni, lafın gelişi bile olsa salakça bi laf.. dostları falan da değilim ayrıca. ırkçılık falan da değil bu.

adam benden nefret ediyor, ben ondan sadece hoşlanmıyorum. bu bile fazla bi kibarlık belki de.

sınırın açılmasına taraf değilim, ve açılmasının ,lobinin soykırım goygoyculuğu yapmasını engelleyeceğine de ihtimal vermiyorum.

çene ishalinin tavanı olacaktır hatta böyle bi yüz bulma durumunda.

said:
Azerbaycan'a karşı bu hükümetten utanıyorum.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
Tayyip hükümetinin anlayabilmesi için Azerbaycan'ın bize sattığı doğalgaza zam gelecekmiş. Haklılar tamamen. Adamlar siyasetten çakmıyor çünkü, belki zam gelince durumun ciddiyetini anlarlar.

Theghosthand said:
Başbakan Erdoğan, Azerbaycan'ın doğalgaz zammına sert tepki verdi. Erdoğan; "Dolar düşerken zam yapılması çok düşündürücü" dedi.

Yorumsuz dış politika örneği.

yine basmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...