Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aliens Versus Predator 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Ya decicated server ların bizim bilmediğimiz bir zararı mı var acaba. cs tarih öncesinden beri dedicated, ama hala oynanıyor.

Yok dedicated server ın tek zararı yapımcı firmanın cebinden çıkan napolyon miktarı. Pinti *bneler.
Mesaj tarihi:
iyi de komik yani, adamlar server açsa daha çok insan alacak oyunu orjinal. şimdi gg torrent olacak abi, sıkılan bırakacak biraz oynadıktan sonra, sıkılmayan da private serverlara dadanacak
Mesaj tarihi:
mantik belli,

decicated server oldugu zaman illa ki pirate server oluyor. onune gecilemiyor. o nedenle merkezi sistem p2p, oyun satmasi acisindan mantikli.
Mesaj tarihi:
abi kesin alacağım bi oyundu, hatta ce falan almayı düşünüyodum. ama multi'yi skip attıkları için(es geçtikleri anlamında :)) almayacağım dedicated server olmazsa.

edit: güldüğüme bakmayın çok kızıyorum
Mesaj tarihi:
Esh said:

decicated server oldugu zaman illa ki pirate server oluyor. onune gecilemiyor. o nedenle merkezi sistem p2p, oyun satmasi acisindan mantikli.

bf2142 de vardı dedicated server ama cd key doğruluyordu. bence çok yoğun mp olmayacağını düşünerek o konuda fazla emek harcamak istememişler. bf serileri kadar popüler olmayacağı için uygulamada zorluk çıkmış olabilir.
Mesaj tarihi:
onlarda silahları açamıyordum ama, her seferinde en tıfıl halde giriyordun oyuna. düşünülebilir yani çok şey. bir tane login server olur ondan onay almayınca çalıştırmaz mp kısmını falan filan.

bu devirde mantıksız dedicated server olmaması. dediğim gibi, bence mp kısmına ağırlık vermeyi düşünmüyorlar ondan.
Mesaj tarihi:
abi şu trailerlarda konsol versiyonunu oynayanları gösteriyorlar hep deliriyorum PC'yi iyice 2. plana atmaya başladılar ya... o salak gamepadle nasıl AvP oynamayı düşünüyosun bre allahsız!
Mesaj tarihi:
abi zaten konsolda multi muhtemelen sadece predator vs. marine olcak onda da predator ezecek. ben mouse ile alien oynarken ne zor anlar yaşadım gamepad ile adamın ...ünden kan gelir
Mesaj tarihi:
ben yine de bi test etmeden bişi demicem, ne olacağım belli değil alien ile sayko hareketler yapıyodum tam benim oyun stilime göre ninjalık ama predatorde imbator. marine mi? whoever wins, marine lose sdf.
  • Yeni Oluştur...