FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 grind yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Cuce said: acıkki, pek tırt bir insansın. Bundan sonra pek tırt bir insan olma, al buda sana challange. bir sabah kalkarda, "ben pek tırt birinsanmışım, neyse uğraşıyımde an azından sadece tırt bir insan olıyım" dersen elir soylersin. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Denn said: dunnocum bak canım bu iş böyle yürümez artık. mutlu degilsin tamam, anladık. herşeyi yaşamıssın görmüssün, hic bişey tatmin etmez olmus seni. ama hiç bi çözümü de beğenmiyosun. biz napalım o zaman? NAPALIM YANİ? ŞİŞTİM ARTIK TOPİCLERİNDEN. yetti be, oh. +11111111111111111111111111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ben seviyorum dunno nu tpiklerini. hayatımda drama eksik zaten biraz. onunla gideriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bence ego tatmini problemin var. kendini mütevazi olmaya zorladığın için mutsuzluğa koşullanıyosun. git biraz ego tatmini yap, millete trip at, küçük dağları ben yarattım moduna gir rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Drama Queen title'ı verilsin bence dunno'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 hard mode ulduar 25man yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 dunno said: of gencler. her seyi yasadım her seyi gordum sanki... ruhum yaşlandı kartezyen kordinatlarıyla düşünüyorsun hala faz uzayına geçip orda hareketleri manifoldlar üzerinde faz eğrileri gibi gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 tunca said: ginaly said: abi duygusal anime cümleleriyle girme gözünü seveyim, ortalık kan göülne dönecek birazdan. http://www.collegehumor.com/video:1907137 ahahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 nakamura başın saolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Banhammer yağacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar